BMR - Három betű, mely választ ad minden lelki problémára...
Címlap / Ezotéria / BMR - Három betű, mely választ ad minden lelki problémára

Grace

BMR - Három betű, mely választ ad minden lelki problémára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Te is azok közé tartozol, akik évek óta járják az ezoterikus, spirituális tanfolyamokat és segítőket, ennek ellenére még mindig akadnak megoldatlan gondok az életedben? A Belső Megélések Rendszere (BMR) segít megérteni saját magadat és másokat, és feloldani a lelki problémákat, érzelmi állapotokat.  

A Belső Megélések Rendszere 10 éves kutatómunka eredménye. Elindítója Radius Tamás, aki először saját élete problémáira kereste a választ, majd kutatásai közben rádöbbent, hogy felfedezéseivel másoknak is segíthet.

Az eddig tanfolyamot végzettek tapasztalati az, hogy az életük átláthatóbbá és minőségibbé váltKevesen tudják, hogy az érzelmek nem spontán alakulnak ki, hanem teljesen logikusan. Ezt nevezhetjük pszichologikának.

Gondoljunk bele, milyen heves érzelmeket képesek kiváltani a filmek, a színdarabok és a könyvek. Sokszor a nézőközönség egy emberként szurkol egyes szereplőknek, míg mások kifejezetten rossz érzéseket keltenek a nézőben/olvasóban. Ez teljesen természetes, hiszen a történetnek logikus érzelmi dinamikája van. 

 
Belegondoltál már abba, hogy esetenként miért ragaszkodunk foggal-körömmel, sőt akár kényszeresen bizonyos tárgyakhoz vagy egyes személyekhez? Miért hallgatjuk ugyan azt a zenét, akár éveken keresztül?

Az sem véletlen, ha egy gyermek vagy egy felnőtt gyűjteni kezd valamit. Ahhoz a dologhoz valamilyen pozitív megélése kötődik. Ugyanakkor annak is konkrét oka kell legyen, ha valamitől vagy valakitől félünk, irtózunk, netalán utáljuk.

A magyar nyelv nagyon ősi és rendkívül gazdag szókinccsel rendelkezik. Többezer szó és többszáz szólás írja le az érzelmi állapotokat. Mindezt egy 104 állapotot tartalmazó táblázatba gyűjtötték össze, melyet az alaptanfolyamon minden résztvevő megkap. (A rendszer semmilyen ideológiához nem kötődik. Bármilyen vallású, világnézetű embernek egyaránt segít.)

Ennek segítségével egy átfogó rendszerben láthatod az érzelmi skálát, és tudhatod, hogy milyen állapotú embertől milyen reakcióra számíthatsz. Így harmonikusabbá válnak a családi, baráti, munkahelyi kapcsolataid és természetesen a párkapcsolatod is.
Valós hétköznapi történeteket BMR-es szemmel BMR Brúnó Blogján olvashatsz.Radius Tamás volt az első, aki lemodellezte az emberi lelket. Talán furcsának hangozhat elsőre, hogy a lélek lemodellezhető, pedig az. Ez pedig azért hasznos, mert amit le tudsz modellezni, azt meg is tudod érteni.Ha ismered a rendszert, sokkal könnyebbé teheted gyermekeid életét.

Fizikai betegségek kezelésében, illetve megelőzésében segítség.

 
 

Egyik másik módszernek sem mond ellent. Kombinálhatod családállítással, kineziológiával, szimbólumutazással, hipnoterápiával. Mellette nyugodtan meditálhatsz, agykontrollozhatsz, vagy végezhetsz bármi egyebet, amit jónak tartasz.

Az újmedicína, biologika és a recall healing ismerete előny, de nem előfeltétel.

Szeretettel várunk a tanfolyamainkon!
Bővebb információ a honlapon.

Egyéni oldásra itt jelentkezhetsz:
Rádiusz Tamás: +36-30/431-86-64, elemalom@gmail.com
Grace: +36-70/978-48-01, grace.spiritualis.studio@gmailcom
 
2019. jún. 20-án csütörtökön 10:30-tóla az Everness Fesztiválon tartunk előadást. Gyere el!


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x