Heti Tarot: a szemléletváltás hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: a szemléletváltás hete következik

Grace

Heti Tarot: a szemléletváltás hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A Tarot kártya az egyik legősibb önismereti és sorselemző módszer. Pontosan és precízen bemutatja az ember fejlődésének útvonalát. Kiválóan alkalmas nem csak személyek, hanem csoportok sorsának elemzésére is. KaLily cikkéből megtudhatod, mi várható a következő héten.  

Jelenleg a Harmonet csapata az Everness Fesztiválon tartózkodik, így a jövő heti Tarot kártyát itt húztam ki. Az Égiek a következőket üzenik számotokra.

Fordulatra számíthatsz.


A nézőpontod, a szemléleted megváltozik valamivel kapcsolatban. Talán felismersz valamit, ami idáig vakfolt volt számodra. Lehet, hogy ez csendesen fog végbemenni benned, de az is előfordulhat, hogy ezt egy konkrét esemény váltja ki. Ez megtörténhet egy kisebb dologgal kapcsolatban, de az is lehet, hogy egy fontos életterületen komoly sorsforduló következik. (Ezt jelzi a központi lap, az Akasztott.)

Érdemes ezen a héten kicsit visszatekinteni a múltba.


Valami nosztalgiával tölt el. Mi az, ami hiányzik? Van olyan régi barát vagy rokon, akivel régen találkoztál? Ha igen, akkor érdemes felkeresni. Hívd fel, írj neki vagy találkozzatok! A nyár kitűnően alkalmas időszak erre. (A Kelyhet 6 ezt üzeni.)
Légy óvatos!


A hirtelen jövő sikerrel, hírnévvel, esetleg pénzzel különösen. Most fokozottan figyelj arra, hogy ne bízd el magad! Ne dőlj be minden ajánlatnak! Nem minden arany, ami fénylik. Ha akadályozza valami a sikeredet, derítsd ki, mi az!

Valamint légy óvatos a napfénnyel! A szabad téri programok, a strandolás nagyon jó dolog, de légy elővigyázatos! Vigyázz az egészségedre, használj napolajat, kalapot és napszemüveget. (A Nap lapja ebben az esetben ezt jelenti.)

Kollektív szinten is történhet szemléletváltás egy sokakat érintő kérdésben. Sokan fognak a saját vagy az emberiség múltja felé fordulni. Mindenkinek vigyáznia kell a sikert okozó akadályokkal és a forrósággal.

Kellemes hetet kívánok!

Kommentben megírhatod, hogy mindez számodra mit jelent.

Egyéni kártyavetésért keress meg!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x