Heti Tarot - A változás hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - A változás hete következik

Grace

Heti Tarot - A változás hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot az egyik legrégebbi kártyapakli. Eredetéről vitatkoznak a kutatók. Az azonban tény, hogy rendívül precíz sorselemző és önismereti eszköz. KaLily jó ideje segít olvasóinak abban, hogy felkészüljenek, mit tartogat számukra a következő időszak.  

Minden alkalommal, amikor kártyát húzok azzal a kérdéssel, hogy mit tartogat a következő hét számotokra, kedves olvasóim, először az Égiek segítségét kérem. Legtöbbször az Istennőjét. Ez most is így történt. Utána azt a kérdést tettem fel, hogy mire számíthattok testi, lelki és szellemi szinten.A lapok most is rendkívül beszédesnek bizonyultak. 
Testi szinten javulásra, gyógyulásra számíthattok.
Ehhez egyetlen egy dologra van szükség. Gondold át az életed, és amire már nincs szükséged, mert nem visz előre, azt zárt le. Így zöld út nyílik az újnak, ebben az esetben a testi javulásnak. (Ezt üzeni a XX. lap, az Igazságosság.)

Lelki szinten is a változás állapotában leledzel, mert vannak még dolgok, amiket nehezen engedsz el. Viszont, ha másfelé tekintesz, észreveheted az új lehetőségeket, melyek sokkal kedvezőbbek az eddigieknél. Javaslom, törekedj erre! (Erre utal a Kelyhet 5-ös lapja.)

Szellemi szintem meglehetősen pozitív a helyzet. Most sokat fejlődhetsz. Ragadd meg az alkalmat! Nagy az esély arra, hogy egy női példaképtől tanulhatsz. Te megtaláltad már ezt a személyt? Ha nem, akkor keress tovább! A mai világban könyvben, interneted, de akár személyesen is megtalálhatod. (Ezt jelzi, a III. lap, az Uralkodónő.)

Nagy eséllyel kardinális hétre számíthatsz. Nézd végig, gondold át, esetleg meditálj rá: kit és mit, vagy kiket és miket lenne célszerű elengednek a testi gyógyuláshoz és/vagy a lelki továbblépéshez? Valamit ki az a személy, akitől szívesen és örömmel tanulsz vagy tanulnál?

Kellemes hetet kívánok!

Örömmel veszem, ha kommentben megírod, hogy számodra ez mit üzen.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x