Heti Tarot: a komoly változás hete előtt állunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: a komoly változás hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot: a komoly változás hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat.  

Hogy megtudjam, mit tartogatnak számunkra az Égiek a következő hétre, az egyik kedvenc Tarot kártyapaklimat használtam. Arra voltam kíváncsi, mi kerül domináns szerepbe az életünkben. Úgy tűnik, fontos, kardinális napok előtt állunk. Ezt jelzi, hogy három lapból kettő a Nagy Arkánumból került ki.
Fontos változás előtt állunk


Most célba érhetsz. Elérheted azt a vágyva vágyott dolgot, amiért régóta fáradozol. Egy ciklus az életedben a végéhez érhet. (Ezt jelzi a Világ XXI. lapja.)


Fejezd be az elvarratlan szálakat!


Ahhoz, hogy elérd a kívánt sikert, feltétlenül fejezd be a félbehagyott dolgokat! Ha van olyan személy, akivel nem tisztáztál valamit, akkor tedd meg! Gondold végig, mi az az életedben, amire a továbbiakban már nincs szükséged! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél. (Az Igazságosság XX. lapja – más paklikban Végítélet - határozottan erre utal.)

Most ne törekedj irányításra!


Az Univerzum terelget ebben a fontos időszakban. Ne akarj irányítani! Ne törekedj vezető szerepre! Előbb zárd le a múltat! (Ezt üzeni a Botok Királya.)

Gyógyulni vágyók esetében is kedvező helyzetet jeleznek a lapok.

Összegzés: mindenképen domináns hét előtt állunk. Gondold át, a te életedben mindez melyik életterületre igaz? (Hivatás? Párkapcsolat? Anyagiak?)

Kellemes hetet kívánok!
Kíváncsian várom a véleményeiteket kommentben!

Egyéni elemzésért keress meg! Kállai Lili: +36-70/978-48-01
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x