Heti Tarot: Az öröm hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: Az öröm hete következik

Grace

Heti Tarot: Az öröm hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat.  

Ismét a Tarot kártyához fordultam segítségért, hogy megtudjuk, mit tartogatnak a következő napok. Úgy tűnik, kellemes hét előtt állunk.


Az érzelmek kerülnek előtérbe


Most dominánsabban fogod megélni az érzelmeidet. Hallgass a megérzéseidre! Azok jó irányba vezethetnek. Viszont érdemes óvatosnak lenni. Ha mindenkit elöntenek az érzelmek, az könnyen vezethet konfliktusokhoz. (Ezt jelzi Kelyhek Királynője.)

Ne hagyd, hogy túlzottan eluralkodjanak rajtad az érzelmeid!


Ennek ellenére ez az időszak nem kedvez a szélsőséges érzelmi hullámoknak, az érzelmi kitöréseknek. Ne engedd őket eluralkodni magadon, és figyelj arra, hogy nem merülj ki! (A Kelyhek Ásza határozottan erre utal.)

Csináld azt, amit szeretsz! 


Törekedj a gyakorlatiasságra. Most jó esélyed van a sikerre. Ráadásul az odáig vezető út is kellemes, és örömmel tölt el. Anyagi bevételre, előléptetésre is számíthatsz. Gyógyulni vágyók is kedvező kimenetelre számíthatnak. (Ezt üzeni az Érmék 9.)


Összegzés:


jó esély van arra, hogy kellemes hét következzen. Vigyázz a szélsőséges érzelmekkel! Számodra milyen tevékenység okoz örömet? Foglalkozz azzal! Lehet, hogy pénzed is lesz belőle.

Kellemes hetet kívánok!

Kíváncsian várom a véleményeiteket kommentben!

Egyéni elemzésért kérj időpontot! Kállai Lili: +36-70/978-48-01

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3589 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x