Heti Tarot: A várakozás hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: A várakozás hete következik

Grace

Heti Tarot: A várakozás hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A Tarot egy rendkívül ősi és misztikus sorselemző módszer. Az elmúlt évszázadok során emberek százainak segített döntések meghozatalában. Számos alkalommal tömegek sorsára is rávilágított. KaLily a következő kártyákat húzta az előttünk álló hétre.  Központi lapnak a Kelyhek 5-öst kaptunk. Feltehetőleg valami nem egészének úgy alakul, hogy szeretnétek. Sajnos van esély csalódásra. Viszont ne gondoljátok, hogy minden veszve lenne.

Az Érmék 7-es üzenete, hogy megtettél mindent a céljaid érdekében. Az eredmény nem marad el, már úton van feléd. Adj időt, hogy beérjenek a tetteid gyümölcsei. Tarts némi pihenőt!

A Kardok Királya azt jelzi, hogy a következő napok nem igazán kedveznek a tárgyalásoknak és a peres ügyeknek. Most kevésbé tudunk észérvekkel hatni egymásra. Feltehetőleg az érzelmek felülírják azokat.

Összegzés: ha a dolgaid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, próbálj ne elkeseredni! Jó esélyed van céljaid elérésére, addig pihenj egy kicsit! Ha felülkerekednek rajtad az érzelmeid vagy a környezeteden, azt érdemes tiszteletben tartani. Elnyomni értelmetlen lenne.

Ha van kedved, írd meg kommentben, hogy számodra ez mit üzen!

Egyéni elemzésért kérj időpontot! +36-70/798-48-01 KaLily
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4673 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x