Heti Tarot - A logika hete előtt állunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot - A logika hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot - A logika hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot kártya az egyik legmisztikusabb önismereti és sorselemző eszköz. Rákérdezhetünk vele saját sorsunkra, ugyanakkor tömegek karmáját is feltárhatjuk a segítségével. KaLily emberek százaink segített már döntések meghozatalában. Nézzük, mit ígérnek a lapjai a következő hétre.  

Ismét az egyik kedvenc kártyapaklimat használtam, és az Istennő segítségét kértem, hogy megtudjuk, mire számíthatunk a következő héten.Úgy tűnik, most sokan hajlamosak vagyunk görcsösen ragaszkodni az anyagi dolgokhoz. Talán aggódsz, hogy nem lesz elég pénzed, vagy félsz, hogy elveszíted a munkád. Az is lehetséges, hogy az egészségedet, vagy a családod egészségét félted szinte már beteges módon. Ez az aggodalom sajnos megmérgezi a mindennapokat, és megakadályozhat abban, hogy észrevedd a kínálkozó lehetőségeket. (Erre utal az Érmék 4-es.) 


A következő napokban érdemes az eszünkre hallgatni, és józan megfontolás után cselekedni. Kedvező időszak a tárgyalásoknak, a jogi ügyeknek. (Ezt jelzi a Kardok Királya.)

A pénzügyeknek, az új üzletekbe kezdésnek viszont nem előnyös időszak. (Az Érmék apródja ebben az esetben ezt üzeni.)

Kapcsolódó cikkek
 
 

Összegzés: próbálj ne rágódni az anyagi dolgokon. Hallgass az eszedre! Tervezd meg, hogy mit szeretnél! A későbbiekben remélhetőleg beérik a gyümölcse.

Kellemes hetet kívánok!

Ha van kedved, kommentben írd meg, hogy számodra mindez mit üzen!

Egyéni elemzésért kérj időpontot! +36-70/978-48-01, kalily.tarot@gmail.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x