Kisugárzásunk hatásai a párkapcsolatokra
Címlap / Ezotéria / Kisugárzásunk hatásai a párkapcsolatokra

Kisugárzásunk hatásai a párkapcsolatokra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nyilvánvaló, hogy mindenki tisztában van kisugárzásunk jelentőségével, annak közvetlen hatásaival környezetünkre, hiszen mindenki ismeri a "főnök feszült az irodában" példától kezdve a "forró a levegő a kályha körül" tapasztalaton át egészen a "megéreztem, mert benne volt a levegőben" típusú intuíciókig.  

A kisugárzást latinul aurának hívják, ami élőlények esetében csak annyiban spirituális, hogy nem csak molekulákat, atomokat, hormonokat tartalmaz, de mint egy elektromágneses mező, érzelmeket és gondolatokat is tud továbbítani.

Auránk a különböző testi, lelki és szellemi hatásokra folyamatosan változik, mint a tenger vize: naplementekor másképp néz ki a víztükör, mint teliholdkor, és hasonlóképpen: ha kávét rakunk a vízbe, más lesz a kisugárzása, illata, íze stb. Amikor megszagoljuk a kávét, konstatáljuk, hogy ez nem meggyleves. Tehát érzékelésünk a központi idegrendszerbe információt közvetít, és korábbi tapasztalatainkból kiindulva levonja a konzekvenciát.


   Ugyanez történik  személyes kapcsolatainkban, amikor auráról beszélünk, hiszen a bőrünk egy nagyon bonyolult ideghálózattal, amolyan szenzorokkal van ellátva, mely szimplán elektromágneses hullámokat/ingereket közvetít agyunkba, és így tudatosul, hogy a közelünkben lévő személy milyen "idegállapotban" van. Érdekes élmény volt előadást tartani az auráról a BME szenzorikai tanszékén. :)

  Mellékszálként megemlíteném, hogy most tartok tanfolyamot a Vakok Intézetében. Sokkal jobban látnak a harmadik szemükkel, a hatodik érzékükkel, mint azok, akik a szemükkel látnak... és sajnos sokan hisznek a szemüknek. A vak emberek szükségszerűen jobban belátnak a "kulisszák" mögé. Ebben a cikksorozatban a következő témakörökre térünk ki: párkapcsolatok, intuíció, energetika, egy hullámhosszra kerülés, illetve környezetünkben lévő energiaállapotok tudatos megváltoztatása.

Az aura és a párkapcsolatok

Mindenekelőtt tisztázzuk azt a tényt, amit tibeti mesterem, Chamtrul Rinpoche mondott nekem indiai kolostorában, ahol az intuíciót és az auralátást is tanította: minden aktív dolognak van kisugárzása, mindegy, hogy az egy forró tea, vagy egy szerelmes ember. Ha forró a hangulat, azt mindenki megérzi. Ha szerelmes belénk valaki, vagy dühös ránk, szintén megérezhető.

Természetesen a molekulákra korlátozott tudósok ezt a száz millió szaglóidegsejttel érzékelhető stresszhormonokra fogják, és ezzel nincs is értelme vitatkozni, mert igaz is, de van ott még valami, ami az öt érzékszervvel láthatatlan. A hormonok nem tartalmaznak olyan információkat, hogy miért is feszült a főnökünk, a párunk, a kutyánk, a gyermekünk. És innentől válik a téma "spirituálissá", hiszen a lélek üzenetei, a gondolatok és az érzések konkrétan lelki/tudati témák, nem a molekuláris biológia témaköre. Erre szokták azt mondani párkapcsolatokban, hogy jó a kémia.

Én azt mondanám, hogy jól egy hullámhosszra tudunk kerülni. És akkor nem kell sokat gondolkozni, hogyan működik az információ adás/vétel bármilyen informatikai technológiában (wifi, műhold, telefon, stb). Emiatt ki fogunk majd kanyarodni az intuíció témakörére a cikksorozat második részében. Régebben volt egy igen szenzitív aurakamerám, pontosabban most is megvan, és eladó (reklám helye), nem használom, mivel már tapasztalt auralátóként ugyanazt látom a környezetemben, amit a kamera.

Sok tesztfotót csináltam, és most legyen itt egy fotó, amin én és a lányom vagyunk játék előtt (fenti két fotó), és játék után (alsó két fotó). Egyértelműen látszik, ahogy fél óra alatt egy hullámhosszra kerültünk, pontosabban én vettem át a játékos világoskéket és a szeretet rózsaszínt. A lényeg az egy hullámhosszra kerülés egzakt ténye!

Természetesen ugyanez történik akkor, amikor egymásra hangolódunk meditációban, céges megbeszéléseken, baráti találkozókon, párunkkal kézenfogva, kutyánkat simogatva, macskánkkal az ölünkben és a végtelenségig sorolhatnám.

Egy a végtelenségig lenyugodott szerzetes mellett szintén át lehet élni a kisugárzását Dél-Thaiföldön, Suan Mokkh kolostorban, ahol éldegéltem – ez volt a kolostor reklámjának helye :) Érdemes kipróbálni, ha az ember éppen arra jár! Ott a bölcsességnek cseppjei úgy ragadnak az emberre, mint a méz, tehát nem mindegy, hogy tudatunkat milyen tudatmezőbe visszük, mert tudatunk mint a szivacs, magába szívja a környezet minden hatását. A környezetünkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk, és mi is folyamatosan hatással vagyunk a környezetünkre. Amúgy ezt a cikket most egy játszótéren írom :) :) :)

Hasonló hasonlót vonz, és ellentétek is vonzzák egymást

Egy érdekes, ám paradox jelenség, hogy a párkapcsolatokra is jellemző - mint ahogy a mikro- és makrokozmoszra is -, hogy hasonló hasonlót vonz, és ellentétek is vonzzák egymást. Ennek oka egyszerű, mint a termodinamika: a hideg szoba lehűti a meleg szobát, és fordítva. Ezt mi auradinamikának hívjuk. Amikor ellentétek vonzzák egymást, akkor az aktív, piros aurás ember "felizgatja" a passzívabb, kékesebb aurás embert, de lélekben ritkábban vannak egy hullámhosszon.

Másik esetben, amikor a hasonló hasonlót vonz: két passzívabb, kékesebb ember jól elüldögél egymás mellett 30 évig, mint két szobanövény. Ugyanígy két pirosasabb ember érdeklődése a sport felé intenzitását tekintve hasonlóbb. És egy idő után a kék hiányol energetikailag egy pirosas párt, a piros pedig hiányát érzi egy nyugodtabb, kékes ember közelségének: és kész is a recept a megcsalásra. Minden rosszindulat nélkül, csak energetikailag érzi a hiányt. T

Mint mondtam, ne korlátozzuk a kapcsolatokat pusztán párkapcsolatokra. Barátok, háziállatok, gyerekek a játszótéren stb pont ugyanígy működnek. Mint auralátó, látom a játszótéren most is, hogy a kis Alíznak Vendel nagyon passzol :) És akkor nézzük, ez miért is fontos.

Alapszín és hangulatszín

  Ha valaki megtanulja az auralátást (ami egyáltalán nem bonyolult, csak gyakorolni kell kb. másfél-három hónapig), akkor igen komoly eszközre tehet szert az élet sokféle területén, de a kapcsolatokban biztosan. Én például nem választok kapcsolatot (legyen az munkakapcsolat, párkapcsolat vagy bármi), anélkül, hogy meg ne nézném mélyebben, kiről is beszélünk. Például pontosan tudom milyen tipus a nagylányom aurája, ezért nem várok el Tőle mást, mint ami elvárható, és abba az irányba terelgetem, amerre amúgyis várhatóan menne, tehát abba az irányba segítem. Szerintem ki lehet találni milyen típusú aurája van, ha napi 528 órát olvas. Nem kell ehhez auralátónak lenni :)

A lényeg, hogy az aurának van alapszíne, ami megmutatja, milyen típusú a személyiség, és van hangultszíne, ami megmutatja, milyen kvalitású gondolatai/érzelmei vannak kapcsolatunknak aktuálisan. Igen hasznos ez a velünk született, de használaton kívüli képesség! 

A második részben az energetika, az együttérzés és az intuíció fontosságára fogunk kitérni, hiszen párkapcsolatokban mindezek mélyebb ismerete nélkül nem megyünk sokra.

- Bognár Tas +36308501124
www.pszichoinformatika.blog.hu
https://auraszakerto.webnode.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2154 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x