Tarot előrejelzés - Vidám és eredményes tanév előtt állunk...
Címlap / Ezotéria / Tarot előrejelzés - Vidám és eredményes tanév előtt állunk

Grace

Tarot előrejelzés - Vidám és eredményes tanév előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot kártya egy rendkívül misztikus sorselemző módszer. Amilyen régi, olyan precíz. Nem csak egyének, hanem tömegek sorsáról is képes előrejelzést adni. KaLily hetente emberek tucatjainak segít kártyavetéssel. Nézd meg, mit ígér az előttünk álló tanévre!  

Fontos fordulatok előtt mindig kikérem a Tarot kártya segítségét. A tanévkezdés is ezek közé tartozik, hiszen diákok, szülők és pedagógusok ezreinek a sorsára hatnak az iskolaévben történő események.
A diákok számára az Érmék 9-est kaptuk.


Ennek nagyon pozitív üzenete van. Sikert, a várt eredmények elérését jelzi. Sőt, az odáig vezető út is kellemes. Egyszóval örömteli tanulást és sikeres tanulmányi eredményeket, vizsgákat, felvételi eredményeket várhatunk.


A szülők számára a Botok Királya érkezett.


Ez a lap határozottságot, jó vezetői képességeket jelez, szélsőséges esetekben azonban diktatórikus irányba is átválthat. Ez arra utal, hogy a szülők többsége meg fogja tartani a kellő fegyelmet és kivívja a tiszteletet. Ugyanakkor érdemes vigyázniuk, hogy ne hajtsák túl a gyermekeket, ne várjanak el tőlük túl sokat. Mindig hallgassák meg a kicsik véleményét is.


A tanárok lapja a Botok 4-es lett.


A kedves kollégák számára is sok pozitívum várható. Fellélegezhetnek a korábbi problémáktól. Élvezetes vidám tanévet jelez. Kellemes légkört. Sokan számíthatnak előreléptetésre, fizetésemelésre, esetleg a szabályok számukra kedvező irányba történő változtatására.

Összegzés: jó hangulatú és sikeres iskolaévre számíthatnak mind a pedagógusok, mind a diákok. A szülők szintén, amennyiben megtalálják az arany középutat.


Kapcsolódó cikkek
 

Mindenkinek sikeres tanévet és kellemes hetet kívánok!

Kommentben várom a véleményeiteket!

Egyéni elemzését kérj időpontot! +36-70/978-48-01 KaLily
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1152 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x