Fashion designerből vénuszi nagykövet és beavató papnő:...
Címlap / Ezotéria / Fashion designerből vénuszi nagykövet és beavató papnő: Anaiya Sophia

Fashion designerből vénuszi nagykövet és beavató papnő: Anaiya Sophia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Hogyan lesz Björk, Madonna, Prodigy és az All Saints megasztárok ruhatervezőjéből a Rózsa vonal beavató papnője, elismert író, a nőiesség és a szakralitás témájának vezető kutatója, tanár, 6 könyv szerzője, többszáz workshop és konferencia előadója? A Sacred Body Awakening - A Test Szentsegenek Felébresztése Workshop megalkotója, Anaiya Sophia hamarosan Magyarországra érkezik.  

Ezrek alkalmazzák gyakorlatait, több százezren gyógyultak már munkásságát követve. Anaiya Sophia a nemzetközi piacon Womb Wisdom című könyve által vált sikeressé. Most Magyarországon egy igazi, a szakralitás témájában mesterműnek számító könyve jelenik meg végre, Sacred Sexual Union címmel. Workshopjaiért sem kell most Franciaországba vagy Londonba utazni azoknak, akiket a téma érint, mivel 2019. szeptember 27-29-én a The Shift stúdióban, Budapesten várja a bátor változni vágyókat.

Az óriás számok mögött egy bájos, tündéri, bohém, szinte varázserőt sugárzó nőt találunk. Élt beduin nők és afrikai törzsek között, beutazta a világot, hogy átszűrve magán az ősi tanításokat, tanítók és másodkezű tapasztalások nélküli autentikus forrásként írhasson szakralitásról, intimitásról, a nőkben rejlő elképesztő potenciálról, mély belső transzformációról.

Ima, immár 40 éve

A későbbi karriert egy kedves gyeerekkori történet indította el. Szüleivel kirandultak Párizsban, mikor a Sacre Coeurnél odaszaladt otthontalan koldushoz, és a szemébe nézve egy kék szemű angyalt látott. Ettől a pillanattól kezdve minden nap reggel-este imádkozik, egyetlen napot sem hagyva ki, függetlenül korától, állapotától, vagy éppen a partizástól “könnyű” fejtől. Így épült fel egyre jobban ez a hihetetlen kapcsolat, és erősödött meg a belső jóság lángjával – ahogy Anaiya szereti hívni. Ez a belső láng tartja jelen inkább az árnyékvilág megfigyelőjeként, mintsem résztvevőjeként a londoni Soho rendkívül szaftos partivilágában akkor is, amikor elérkeznek a siker évei.


Divat, szex és 200 óra közmunka

Fiatalon divattervezőnek tanult az angliai Bath egyetemen, és nagyon hamar hírnévre tett szert. Partik, csillogás, koncertek, Björk, Madonna, Prodigy... Ekkoriban a legnagyobbakat öltözteti, saját kollekciójával. Ima ide vagy oda, hősnőnk ekkor még nem az erkölcs mintaképe, és nem is az adófizetésé. Egy klasszikus szerelmi dráma áldozataként a sértett ex feljelenti, így elindul a tárgyalások tárgyalások évekig tartó sorozata, na meg a 200 óra közmunka letöltése.

A belső hajtóerő a divattervezésben és a Test Szentségének Felébresztése Workshopban valójában egy és ugyanaz. Anaiya azt akarja, hogy az emberek valódi önbizalommal telinek, szexinek és csodálatosnak érezzék magukat. Akárcsak a divatvilágban, meghatározó elemként a test látványának kell átvinnie az üzenetet, és vele az embert egy masik vilag transzformáló energiájába. Ugyanaz az energia, de most már a belső világból dolgozik kifelé.

Egy másik árnyék, a méhnyakrák és egy világhírű könyv születése: Womb Wisdom

Szakítva a felszínes divatiparral, második állomás a jóga világa, ahol megismerkedik első férjével. Hamar az élvonalba kerül ezen a területen is, de későn tudja meg, hogy 4. stádiumos méhnyakrákja van.

Az orvosi kezelést visszautasítva férjével minden nap méhgyógyító gyakorlatokat végeznek, amelyeket a világ összes tájról gyűjtenek. Anaiya életében a legnagyobb mélységet és transzformációs kaput jelenti ez az időszak, szembenézve összes, a férfiakhoz és a szexualitáshoz kapcsolódó viszonyával, több száz év kondicionált gondolkodásmódjával és az ebből fakadó traumákkal. Ebből a teljes gyógyulásig tartó időszakból született a világszerte ismert és alkalmazott Womb Wisdom című könyve.

Sophia érintése, a Rózsa papnői: púder- és rúzsmentes övezet

Gyógyító válása a gurutól – aki társszerzője lett ugyan első könyvének –, újabb utazást indított el, egy néha már az őrületig fokozódó átalakulást, hogy méltó lehessen a felvett Sophia (a bölcsesség forrása) név viseléséhez. A felszínes, képzelt nőiesség világa eltűnt, s helyébe lépett egy égető turné a misztikus bölcsesség világába. Ez semmiképpen sem nevezhető rúzs és púder kategóriának, inkább a vad és ismeretlen felfedezése indult el a Mária Magdolna-i misztikumok, a gnosztikusok és energetikai beavatások sorozatával.

A Rózsa vonal egy beavató zarándokút Dél-Franciaországban
, a katárok földjén, azoké, akiket megszólít a vénuszi energia, Mária Magdolna hívása. Akik ezen a vidéken járnak, azok a fizikailag is megérinthető szent helyeket keresik, ahol valaha Magdolna élt és tanított. Őket nevezik a gnosztikusok és Anaiya Sophia is a Rózsa vonal zarándokainak. Anaiya papnővé vált, aki ezen az úton tud és akarja is segíteni azokat, akik keresik a hiányzó belső hiányzó kisugárzást, egyfajta láncszemet az ipari nőiesség világán túl.

A név kötelez – Sacred Body Awakening Original – Sacred Sexual Union

Az Anaiya név az arámi és héber kultúrkörben a tavaszi, kirobbanó, pezsgő energiákra utal, “az, aki ismeri istent” a jelentése. Mellette a másik név Sophia, aki a bölcsesség női forrása. Ebből a két energiából született meg a Sacred Body Awakening workshop – A Test Szentségének Felébresztése.

30 év munkája és a francia vénuszi föld ereje hívta életre ezt a workshopot, és az alapjául szolgáló könyvet, a Sacred Sexual Union-t, ami a szakralitást, az intimitást, a test és az isteni egységét sosem ismert közelségbe hozza.

A workshopról további információk a katirapai@gmail.com email címen kérhetők, illetve megtalálhatók a The Shift Facebook oldalán
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3974 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x