Heti Tarot, Az Érzelmek hete előtt állunk
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot, Az Érzelmek hete előtt állunk

Grace

Heti Tarot, Az Érzelmek hete előtt állunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat. Grace lapjai ezt üzenik a következő napokra.  

Most ne légy anyagias! 

Lehetséges, hogy mostanában annyira ragaszkodsz valamilyen anyagi dologhoz – legyen az pénz, egy tárgy vagy bármi egyéb -, hogy nem veszed észre a kínálkozó lehetőségeket. Ha nem ragaszkodsz olyan görcsösen az adott dologhoz, felismerheted őket. Jó eséllyel pörgős időszakot élsz. A legjobb, amit most tehetsz, ha hagyod zajlani az eseményeket és felveszed azok tempóját. (Ezt üzeni a két központi lap, az Érmék4 és az Érmék2.)

Törődj az érzelmeiddel!

Az Kelyhek Királynője azt jelzi, hogy a napokban előtérbe kerülnek az érzelmek. Talán olyan dolog történik, ami érzelmileg mélyen megérint. Azt javaslom, ülj le és gondold át az életed, figyeld meg az érzéseidet.

Ne légy zsugori!

A „mit ne tegyünk” kérdésre érkezett az Érmék Királya. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy ne légy szűkmarkú, ne vidd túlzásba az anyagiaskodást. Összegzés: feltehetőleg sokan szívesen foglalkoznátok a pénzügyekkel, a lapok viszont azt üzenik, hogy azok helyett az érzelmeidre, a lelki világodra fordíts némi energiát.

Ha úgy érzed, elakadtál, bátran kérj segítséget!

Kapcsolódó cikkek
 
 
Kellemes hetet kívánok!

Grace

Egyéni elemzésért kérj időpontot!
grace.spiritualis.studio@gmail.com, +36-70/978-48-01
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2012 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x