Mit üzen a cigánykártya? - Előrejelzés 2020-ra
Címlap / Ezotéria / Mit üzen a cigánykártya? - Előrejelzés 2020-ra

Mit üzen a cigánykártya? - Előrejelzés 2020-ra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Bioenergetic kiadó gondozásában kapható Az igazi cigánykártya című könyv, melynek szerzője, Bucher Katalin, immár egy évtizede írja lapunknak előrejelzéseit, melyek évről évre beválnak az olvasóink visszajelzései alapján. 2020-ra az alábbiakat mutatja a kártya:  

2020-ra a HÁZ kártyája jött ki, mely egy stabil, biztonságos, a korábbi értékelet megtartani képes, biztos alapokon nyugvó esztendőt jövendöl, melyben ugyanakkor a változtatások nehézkesek lesznek. Alkalmasabb az év arra, hogy a megszerzett javainkat megőrizzük, lassan gyarapítsuk, mint arra, hogy most kezdjünk valami egészen újba. Az év számmisztikai energiája (négyes – 2+0+2+0=4) szintén megegyezik a Ház kártyájának üzenetével, vagyis az analógiák erősítik egymást.

JANUÁR – Levél

A rövid távú dolgok, amik még az előző évről maradtak, gyorsan és gördülékenyen lezárhatók. Semmi feleslegeset nem kell átvinnünk az új esztendőre.

FEBRUÁR – Szerelmes férfi (Szerető)

A Valentin nap havában tényleg sokan meg fogják tudni találni a párjukat, a társukat, viszont ehhez aktívnak kell lenniük a társkeresésben!

MÁRCIUS – Özvegyasszony

Az édesanyánk szellemi és lelki örökségének átgondolására való időszak, amit anyánktól „hoztunk”, azokkal a dolgokkal lesz feladatunk ebben a hónapban. A szexualitás háttérbe kerül, a lelkiség előtérbe. Attól függ, mennyire lesz nehéz ez a hónap lelkileg, hogy mennyire voltunk jól az anyukánkkal.

ÁPRILIS – Hűség

A kutya a képen (annak, akinek van kutyája) a kutyával, más kisállatokkal kapcsolatos jelzés is lehet, általában pozitív előjellel. Ebben a hónapban az etikai kérdések, az erkölcs, az elveinkhez és önmagunkhoz való hűségünket kell majd bizonyítanunk.

MÁJUS, JÚNIUS – Szerelmes Nő, Öröm

Ebben a két hónapban van a legtöbb házasságkötés az évben, ami idén különösen előnyös lesz azoknak, akik most kötelződnek el. Mind anyagiakban, mind a boldogságban nagyon jó időszak lehet. Akik most ünneplik az évfordulóikat, módot kapnak arra, hogy újra átéljék a régi örömöket.JÚLIUS – Tolvaj

Ez a lap mindig veszteséget jelöl. Anyagi értékeink védelme, biztosításaink felülvizsgálata, illetve az ingatlanban található felújítandó dolgokkal való foglalatoskodás ideje van.

AUGUSZTUS – Szerencse

Ha eddig kevésbé játszottunk, akkor most viszont érdemes sorsjegye, lottószelvényt venni, illetve részt venni nyereményjátékokban.

SZEPTEMBER – Gondolat

Az iskolakezdés havában ez a kártya az új dolgok tanulását, a atudásba fektetett erőfeszítések gyümölcsét is jelölheti. Ha tudunk, kezdjünk új tanulmányokba, akár a pénz, akár a hobbiink miatt.

OKTÓBER – Ellenség

Az ellenségből akkor válhat ellenfél, ha konfrontálódunk vele és a nevén nevezzük. Mindaddig, míg az árnyékban lapul, árhat nekünk. Keressük meg a környezetünkben azokat a személyeket, akik ártanak.

NOVEMBER – Pap

Az első valóban hideg hónapban nem véletlen, hogy a befelé fordulásra, a spirituális, ezoterikus, vagy éppen vallási dolgokkal való foglalatosságra hív az élet. Ideális időszak keresztelőre.

DECEMBER – Kispénz

Az év végén pénzügyeink felfelé ívelhetnek, ebben az évben nem lesz gond a karácsony, mivel kisebb pénz áll a házhoz, aminek nagyon örülhetünk.

Összefoglalva, ha ebben az évben megőrizzük békénket, apró gyarapodással és csöndes, szerelmes szemlélődéssel tölthetjük az esztendőt, szerencsés lesz a 2020-as évünk. Mindenkinek vágyai szerinti megvalósulást kívánunk!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5526 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x