Döntés a Chacrys Kristályágy mellett
Címlap / Ezotéria / Döntés a Chacrys Kristályágy mellett

Döntés a Chacrys Kristályágy mellett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Valaki egyszer azt mondta: egyetlen döntés választ el egy teljesen más élettől. Mondani persze könnyű. Pedig sokan képesek arra, hogy elinduljanak az ismeretlenbe, ami néha nem is annyira ismeretlen, mint inkább felfedezésre váró. Hozzám hasonlóan régi barátnőm is ilyen volt, amikor évekkel ezelőtt rátalált egy fantasztikus fiatalemberre, aki megismertette a Chacrys kristályággyal, így Magyarországon az elsők között találkozhattam vele én is.  A kristályok energiatovábbító képességét évszázadok óta ismerjük. A Chacrys eszközök szívét a különleges alakúra csiszolt Vogel kristályok alkotják. Ahogyan Marcel Vogel mondta, a kristályok precíz érzékelők, melyek a „kibocsátóból” töltekeznek. Az anyagi és spirituális sík összekötőjeként képesek az energia áramoltatásért felelős csakrák zavarát helyrehozni, a harmónia elérésével az iránymutatásban segédkezni.

Marcel Vogel
személyes élettörténete is jól példázza, hogy egyetlen döntés micsoda új életet nyithat meg. Vogel egy számítástechnikai világcég sikeres szakemberéként fordult az ásványok tanulmányozása felé és vált hiteles szakértőjükké, a kristályok rezgését és működését műszeresen is alátámasztva.

A Kristályágy a csakráknak megfelelő számú, hét darab Vogel-csiszolású hegyikristályt tartalmaz, melyeken át az egyes csakrákra jellemző színes fény világít.
A csakrák olyan energia központok a testünkben, amelyek kölcsönhatásban vannak és szabályozzák a fizikai-lelki-energetikai állapotunkat. A Chacrys kristályágyban található hegyikristályok energiái a fény közvetítésével harmonizálják és feltöltik testünkben ezeket az energiaközpontokat, segítenek lelki blokkjaink oldásában, a relaxációt, illetve a meditációs állapotot könnyebben érhetjük el és mélyebbre is visznek benne.Mivel testünk 80-90%-a víz, a hegyikristályok a vízmolekulákon keresztül gyakorolnak hatást szervezetünkre: a víz számos geometrikus molekulamintázatot vehet fel, egészséges sejtszövetben szabályos alakzatút, míg pl. a rákos sejtekben szabálytalan, nem geometrikus molekulaszerkezetűt. A kristályokon áthaladó fény rezonál a bennünk levő víz szerkezetével, amely rezgés hatására a sejtjeinkben levő víz szerkezete rendezettebbé tud válni. A Chacrys kristályterápia a hegyikristály energiatovábbító képességét felhasználva rendet teremt energia-háztartásunkban. Ebben a nyugalmi állapotban kialakul egyfajta összhang a test és a lélek között, így rendszeres használata kiegyensúlyozottá és életerőssé tesz.

A tapasztalatok különböző formában tükrözik vissza a Chacrys-ágy alatt eltöltött idő eredményességét. Barátnőm a Kristályágy megérkezését követő 15 napon keresztül minden nap aláfeküdt 45-45 percre. A nyiroködémás lába folyamatosan elkezdett javulni, sokkal vékonyabb lett, rugalmasabb. „Mellékhatásként” a közérzete is egyre jobb, energikusabbá vált, és azóta is sokkal jobban bírja a napi teendőket.

Hallottam, hogy Mosolyka és kedves férje, Sankó is rendszeresen használja a Chacrys Kristályágyat. Neki a mély meditációt segíti elő, párja úgy érzi feltöltődik energiával alatta, és Mosolykának is olyan, mintha rákapcsolódna egy töltőre és pár perc múlva „a lemerült egységei felugranának”.Számomra a Chacrys Kristályágy rendszeres társam a mély meditációban. Azon barátaim és ismerőseim, akik vállalkoztak a kipróbálására, csonterősítés és -regenerálás, továbbá frontérzékenység területein számoltak be pozitív változásokról. Személyes tapasztalataim további megerősítése az is, hogy Amerika egyik legexkluzívabb terápiás centrumában, a Rythmiában is alkalmazzák, ahol többek között Deepak Chopra és hasonló, híres előadók szoktak előadásokat tartani.

Szerencsére napjainkban Magyarország több településén is elérhető a Chacrys Kristályágy mint szolgáltatás, Budapest több pontján is – többek között az Oktogonnál.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2328 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x