Heti Tarot: a szórakozás hete következik
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: a szórakozás hete következik

Grace

Heti Tarot: a szórakozás hete következik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A Tarot kártya misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat. Grace lapjai vegyes energiákat ígérnek az előttünk álló hétre.  

Hogy megtudjuk, mit üzennek az Égiek a következő napokra egy háromlapos kirakási módot választottam.
Központi lapnak a Kardok 8-ast kaptuk. Ez nem túl pozitív lap. Azt jelzi, hogy kilátástalannak érzed a helyzetedet. Nem látod a kiutat. Olyan, mint ha bekerítettek volna. A jó hír viszont az, hogy van kiút, létezik megoldás.A Botok Királynőjének már sokkal kellemesebb az üzenete. Arra utal, hogy az elkövetkezendő időszak kedvez a női energiáknak. Kedvez a csábításnak, a hatásgyakorlásnak, ugyanakkor a szórakozásnak és a karrierépítésnek is.

Kapcsolódó cikkek
 
 
A „mivel nem érdemes foglalkoznunk” kérdésre érkezett az Erő VIII. lapja. Ez arra utal, hogy most ne akard erőből megoldani a gondjaidat, a megoldásra váró feladataidat. Várj egy kicsit! Ennek nem most van itt az ideje.

Összegzés: meglehetősen érdekes hétnek nézünk elébe. Sajnos számíthatunk gondokra, nehézségekre. Viszont ezeket nem kell azonnal orvosolni. Várj egy picit! Remélhetőleg hamarosan megérkezik a megoldás. Addig szórakozz, használd ki a kínálkozó alkalmakat!

Kellemes hetet kívánok!

Grace

Egyéni elemzésért keress meg!
Kártyavetés, számmisztika, BMR-es szemléletű veszteség feldolgozás

grace.spiritualis.studio@gmail.com
facebook.com/GraceSpirituálisStúdió
+36/70-978-48-01
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2057 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x