Milyen Bach-virágesszenciákat érdemes használni a karantén...
Címlap / Ezotéria / Milyen Bach-virágesszenciákat érdemes használni a karantén idején?

Milyen Bach-virágesszenciákat érdemes használni a karantén idején?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Az egész világot sokkolta a koronavírus, aminek következtében drasztikusan megváltozott az életünk. Ehhez próbálok némi fogódzót nyújtani a Bach-virágterápia segítségével, hogy könnyebben vészelhessük át ezeket az embert próbáló napokat.  

Sokan elvesztették a munkájukat, mások az albérletüket. Ez jelentős traumát okoz az egyén életében, ezért erre mindenképpen érdemes ernyős madártejet szedni. (Ami egyébként pont ezekben a napokban virágzik.)

Az emberek többségének jelentősen leszűkült az élettere a karantén miatt. Márpedig patkánykísérletekkel bizonyították, hogy a leszűkült élettérben megnő az agresszió és a türelmetlenség, ezért ezt a cseresznyeszilva illetve a nebáncsvirág eszenciák tudják csökkenteni.Ha már úgy érezzük, hogy belefásultunk ebbe az egészbe, nem bírjuk már tovább, minden nap ugyanaz történik és semmi változás, sőt, még azt se látjuk, hogy hol a vége, akkor érdemes gyertyánt, illetve vadrózsát szedni. A gyertyán jobbára a fizikai monotonitást enyhíti, míg a vadrózsa inkább a szellemi tompaságot és a lemondást.

Ha ennél nagyobb a baj, és csalódottnak, csüggedtnek érezzük magunkat, akkor erre a tárnicsot ajánlom, ha viszont reménytelennek, hitehagyottnak érezzük magunkat (magyarul úrrá lett rajtunk a depresszió), akkor szedjünk sülzanótot.

Nagyon sokan félnek magától a betegségtől is, erre ajánlom a bohócvirágot, a rezgőnyarat a szorongásra, illetve a fehérvirágú vadgesztenyét a körbenjáró gondolatokra, amikor az ember képtelen kikapcsolni az agyában kergetőző negatív gondolatokat. Ebbe a csoportba tartozik még az a fajta félelem, amikor a szeretteinkért aggódunk, ezt kiválóan orvosolja a vörösvirágú vadgesztenye.

Nem utolsó sorban pedig, mivel mindannyian rá vagyunk kényszerítve az átlagosnál gyakoribb és alaposabb fertőtlenítésre és kézmosásra, mindenkinek ajánlanám a vadalmát.

 

Végezetül egy tanács. Ott, ahol többen laknak együtt, érdemes mindenkinek adni keveréket, mert tapasztalataim szerint így hatványozottan nő a pozitív hatása ennek a csodálatos gyógyító eszenciának.

Ha vannak otthon Bach-cseppjeink, most bátran vegyük elő, és próbáljuk ki!
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1550 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x