Intenzív Skorpió telihold: 2020. május 7.
Címlap / Ezotéria / Intenzív Skorpió telihold: 2020. május 7.

Havasi Patrícia

Intenzív Skorpió telihold: 2020. május 7.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

A telihold időszak mindig jó lehetőség arra is, hogy gyönyörű felvételeket készítsünk, mert a holdfény derítése kiemeli a kívánt elemet. De nemcsak erre jó lehetőség a telihold, hanem attól függően, hogy a Hold és a vele szemben álló Nap milyen jegyben áll, érdemes megvizsgálni az érintett jegyeknek megfelelő minőségeket, energiákat életünkre vonatkozóan.  

A május 7-i telihold során a Skorpió jegyében álló Hold és a Bika jegyében álló Nap a kreativitásodnak és álmodozásnak kedvez. Teliholdkor nagyon erős az intuíciónk, most inkább hallgassunk a belső hangunk üzeneteire, mint a szavakra és tettekre.Most, Skorpió teliholdkor legyen legfőbb célunk a szeretteinkkel való törődés, odafigyelés egymásra. Nem lesz ez olyan nehéz, hiszen a Skorpióban álló Hold nemcsak érzékennyé, hanem érzelmessé is tesz minket. Előfordulhatnak lelki hullámvasutak, belső vívódások és bizony mély, transzformációk is az erőteljes Skorpió jegynek köszönhetően.

Skorpió teliholdkor ebben a nehéz időszakban küldjünk pozitív gondolatokat a világunknak is.

És ne felejtsük, hogy a teliholdkor végzett meditáció a testi, lelki, szellemi szinteken egyformán jó hatással bír nemcsak rajtunk, hanem mindenkin akire szeretettel gondolunk. Relaxáljunk ma különösen sokat, nyugtassuk meg elménket, lazítsuk el magunkat, mert most minden dupla annyi energiával hat.

Tegyük fel magunknak pár kérdést, hogy milyen területen szükséges a megújulás életünkben, és figyeljünk a válaszra a meditáció alatt. Igyekezzünk tehát pozitívan gondolkodni, megszabadulni a negatív gondolatoktól.

Nézz be az Astrocofféba! 

Kép: Bessi / Pixabay
 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x