Itt a LÓ hava - érzelmi vágta! Így lehetsz rajta úrrá!...
Címlap / Ezotéria / Itt a LÓ hava - érzelmi vágta! Így lehetsz rajta úrrá!

Itt a LÓ hava - érzelmi vágta! Így lehetsz rajta úrrá!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

A kínai horoszkóp előrejelzés segít neked. A LÓ havában járunk, és érzelmi síkon rengeteg intenzív történésre számíthatunk. Akkor tudunk ezeken úrrá lenni, ha - mint a lovas a lovat - teljes kontroll alatt tartjuk érzelmeinket.  

 Június 5.-én, a tízmilliószoros napon kezdődött a jang víz-ló hónapja. Mire érdemes figyelnünk és készülnünk, hogy a hónap energiáit a lehető legpozitívabban éljük meg?

Egyensúly, önvizsgálat és elhatárolódás mások tetteitől.


Folyamatosan zajlanak körülöttünk az események, amik, így vagy úgy de megérintenek minket. Ebben a hónapban viszont megtanulhatjuk kiszűrni mi is, ami valóban fontos és mi az, ami csak az energia szintünket csökkenti, de se ránk nincs igazából hatással, se mi nem tudunk hatással lenni az eseményre. 
 

A LÓ erő! 


Ebben a hónapban lehetőségünk lesz felismerni azt az erőt, amivel képesek vagyunk változtatni az életünk olyan területein, amelyek gátolják a fejlődésünket. Mi is kell ehhez? Bátorság! Hiszen sokszor nem könnyű szembe néznünk egy bizonyos élethelyzetben a saját felelősségünkkel. Viszont most ezt kell tennünk. Nem kifele mutogatva, nem másokat hibáztatva, hanem megkeresni, mi mit tehetünk azért, hogy jobb legyen az élet. Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy vegyünk magunkra minden felelősséget, hanem, hogy a mi részünkkel foglalkozzunk, hiszen csak azon tudunk változtatni!


 

Érzelmi vágta 


Azért is fontos ezt kiemelni, mert ebben a hónapban sokkal, de sokkal mélyebben fognak minket megérinteni a dolgok és sokszor érezhetjük, hogy egy érzelmi hullámvasút kellős közepén csücsülünk, és nem tudjuk befolyásolni a velünk történteket. Pedig nagyon is tudjuk!
Meg kell találnunk önmagunkban a kéziféket. Ha találkozunk egy szituációval, ami érzelmileg nagyon megérint, számoljunk el háromig (húzzuk be az érzelmi kéziféket) Fontos, hogy júniusban ne hozzunk hirtelen érzelmi felindulásból döntéseket, legyen az párkapcsolati, munkahelyi. Hagyjunk időt, hogy reálisan tudjuk mérlegelni, kivel is állunk szemben. Így biztos jobb döntéseket fogunk hozni.
 
Ha kollektíven nézzük, legyünk türelmesebbek a körülöttünk levőkkel, ugyanis ezek az érzelmi kilengések (mivel mindenkit érintenek) nem várt feszültségeket kelthetnek, igy most mindennél jobban igyekezzünk kerülni a konfliktusokat és azokat a helyzeteket, amikből kialakulhatnak!
 
Visszatérve a lelki hullámvasútra, nem lesz meglepő, ha azt tapasztaljuk, hogy rég elfeledettnek hitt érzések, emlékek jönnek felszínre, amikről azt gondoltuk, már túlvagyunk. Nos, ha valóban túl szeretnénk rajta lenni, itt a kitűnő alkalom, hogy valóban elengedhessük őket! Ahhoz viszont meg kell állnunk és szembe kell velük néznünk. Nincs kibúvó, nincs menekvés.


Nézz szembe a démonokkal! 


Fájhat? Igen. Feltéphet régi sebeket? Igen. De meg fogja érni! Ugyanis ha szembe nézünk ezekkel a múltbeli belső démonokkal, egy olyan szemszögből fogjuk tudni megvizsgálni, ami segít megérteni a miérteket és segít a valódi elengedésben! 
Tehát ha szeretnénk, hogy ez a hónap a lehető legkellemesebben teljen számunkra, nincs más dolgunk, mint türelmet és önmérsékletet gyakorolni, illetve bátran szembenézni és megoldani a régóta cipelt lelki terheinket!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x