Top 5 idióta kérdés a Covid-19 kapcsán: Itt az agyirokkant...
Címlap / Ezotéria / Top 5 idióta kérdés a Covid-19 kapcsán: Itt az agyirokkant teszt

Top 5 idióta kérdés a Covid-19 kapcsán: Itt az agyirokkant teszt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Mivel a kaotikus politikai és közösségi tájékoztatás kapcsán mindenki laza fél esztendő alatt virológussá képezte magát, a taxistól, a fodrászon át az irodalmárig, feljött öt típuskérdés, amit ha meghallasz, tudhatod, hogy az illetővel a koronavírusról beszélgetni olyan, akár a galambbal sakkozás. Leveri a bábukat, összeszarja a táblát és a végén büszke rá, hogy megnyerte a játszmát.  

 1.  Te ismersz valakit, aki elkapta?


  Mi változik meg akkor, ha ismerek? És mi változik meg akkor, ha nem? Akkor kevésbé fájdalmas a halál? Akkor kevesebb a tünet? Nem az volna a cél, hogy minél kevesebben legyenek betegek? Egyébként ott a Szent László kórház, sétálj el arra (akár maszk nélkül, csak bátran!) és érdeklődj. Ők ismernek olyat. 

   
 2. Tudtad, hogy ez a betegség nem új, ez csak egy kiadósabb nátha? 


  Ha náthás vagy, tudod magadról, viszonylag hamar. Ha Covidos, akkor bő két hétig fogalmad sincs róla, viszont ebben a bő két hétben is elsősorban a  szeretteidet (köztük azokat, akikre épp vigyázni szeretnél) fertőzheted meg. A betegség ezen mutációja új. Ezért kapott új nevet is.
  A koronavírusok törzse valóban nem újdonság, és ezt már elég régen lehet tudni. A Covid -19 új. Jóval alattomosabb és fertőzőbb, ugyanakkor sokkal több szövődménnyel jár, mint egy egyszerű nátha. Azok, akik már túlvannak rajta, legalábbis ezt mondják. Még akkor is, ha ők (szerencsédre) nem a személyes ismerőseid. 
   
 3. Tudod, hogy a maszk viselés csak ront a helyzeten? 


  Néhány országban nem érvényes a jobbkéz szabály. Idehaza az. A jobbkéz szabály is lehet, hogy csak ront a helyzeten. Jogodban áll nem betartani, (ha rajta kapnak, akkor ott is jár a büntetés) ám lehet olyan eset, amikor halált okoz a be nem tartása.  Egyébként láttál már orvost, aki azért hagyta ott a szakmát, mert a maszk miatt romlott az egészsége? 

   
   
 4. Hol nyaralt a vírus? Mi az, hogy a nyáron itt se volt, most meg gombnyomásra újra fertőz? 


  A kormányzati kommunikáció egyik csodája - melyből megtudtuk, hogy több Balaton, kevesebb Adria - hogy a vírus elleni védekezést, főleg az augusztus végi, hosszú hétvégés időszakban, sikerült végleg és teljesen, hígan és telibe lecsinálni.
  Azóta eltelt pont az a bő két hét, amikortól is újra nőni kezdett az esetszám. Persze ez a józan logika messze jár azoktól, akik megkérdezik, hogy hol nyaralt a koronavírus ... 
   
 5. Az egész csak a háttérhatalmak játszmája a gazdaság tönkretételére, és arra megy ki a játék, hogy rettegjünk! Te ennek felülsz? 


  Hajlamos vagyok hinni benne, hogy vannak háttérhatalmak, sőt abban is, hogy a gazdasági világjátékban fontos szerepe van annak, hogy néha egy kicsit megrogyasszák a pénzpiacot. Ezen vitázhatunk ugyan, de sosem fogjuk megtudni róla az igazat. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Annak, hogy ez a helyzet van, valójában senki nem örül, még az sem, akinek nagyon sok pénze származik belőle. Valóban vannak, akik rettegnek, mert betegek, és szeretnének
  tovább élni. Teljesen érthető az ő nézőpontjuk is. Szerintem senki nem örülne annak, ha miatta halnának meg mások. Még ha a buta intézkedések, mint a "focimeccsek igen, koncertek nem", vagy az iskolai távolságtartás miatt sokszor úgy tűnik, hogy az egész egy zűrzavar, mégis jobb, ha segítünk a  betegeknek, hogy életben maradjanak. Sokan vannak, akik nem rettegnek, csak egyszerűen betartják a szabályokat és kész. Még akkor is, ha sok szabály ostobaságnak tűnik. 
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2896 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x