Te hol voltál aznap, amikor megváltozott a világ?
Címlap / Ezotéria / Te hol voltál aznap, amikor megváltozott a világ?

Te hol voltál aznap, amikor megváltozott a világ?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

911 A szám, amit minden amerikai filmből ismerünk. A segélyhívó száma, amit már az ovisok tudnak. Ez a szám egy gyászos eseménnyel is egybe fonódott, mely azóta az egész világot megváltoztatta. 2001 szeptember 11-én ledőltek a tornyok, és kezdetét vette a terrorizmus elleni hajsza a világban.  

2001. szeptember 11. reggelén 19 géprabló átvette az irányítást négy, Bostonból, Newarkból és Washingtonból San Franciscóba és Los Angelesbe induló repülőjáraton. 8:46-kor az American Airlines 11-es járata, amely egy Boeing 767–223ER volt, a World Trade Center északi tornyába ütközött, 9:03-kor a United Airlines 175-ös járata, egy Boeing 767–222, csapódott a déli toronyba.
 
Géprablók egy másik csoportja vezette az American Airlines 77-es járatát, egy Boeing 757–223-at, a Pentagon épületébe reggel 9:37-kor.[9] A negyedik gép, a United Airlines 93-as járata, ami egy Boeing 757–222 volt, Pennsylvania államban, Shanksville közelében zuhant le 10:03-kor, miután a gép utasai visszafoglalták a repülőgépet. A támadás eredeti célpontja a Capitolium, vagy a Fehér Ház lehetett - írja a wikipédia 
  • Te hol jártál aznap?
  • Mit csináltál?
  • Változtatott valamit az életeden az a nap?
  • Hogy emlékszel vissza rá?
  • Van hozzá fogható tragikus esemény, amit hasonlóképp éltél meg? (Nekem például a jelenlegi kormány hatalomra jutásának másnapján a Kolontári iszapkatasztrófa volt ilyen) 
  • Hogy éled meg azóta, vajon tényleg ekkora nemzetközi hatása volt, vagy vannak ennél nagyobb hatású dolgok is, amit nem tolnak ennyire a köztudatba? 
Érdekes lenne ezeket együtt megbeszélni, gyere a Facebook oldalunkra és osszuk meg egymással az élményeinket! 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1252 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x