Nandagópa: Angyal feketében (Aki megtanít jól szeretni)
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Nandagópa: Angyal feketében (Aki megtanít jól szeretni)

Nandagópa: Angyal feketében (Aki megtanít jól szeretni)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-23

Vitán felül áll, hogy a 2020. év a mindent fenekestől felforgató változások éve. Feje tetejére állt a világ, és mi kétségbeesetten keresünk valami kapaszkodót, amit megragadva valahogy átvészelhetjük a viharos időket. Ha nem látunk tovább fizikai valóságunk falain, ez bizony nehéz.  

Az Angyal feketében főhőse - egy kissé kiégett, nyugdíj felé ballagó háziorvos – kezdetben bizony nem lát tovább a saját orránál, ezért nem is tud mit kezdeni azzal, hogy az élete gyökeresen megváltozik. A könyv az ő metamorfózisának történetét meséli el. Nincs válasza arra, hogy mihez kezdjen azzal, hogy idősödik és munkája egyre inkább a terhére van, hogy összeomlik a házassága.

Egy szem felnőtt lánya olyasmit kér tőle, ami ellentétes mindennel, amit egész életében gondolt, s emiatt választása kényszerül a gyermeke és eddigi elvei között. Hősünknek még sosem volt kutyája, de most egy elveszített fogadás miatt magához kell vennie egy tacskót, s ez még a COVID járványnál is jobban felforgatja az életét.

Eddig nem hitt semmiben, minden csodát és misztikumot kiirtott már az életéből, és most kalandos körülmények között felkínálják neki a halál legyőzésének titkát. De ehhez át kell ugrania a saját árnyékán. Mindeközben rájön, hogy nem tud jól szeretni. A főhős kalandjai misztikusak és csodálatosak, mégis olvasás közben végig úgy érezzük, hogy mindaz, amin a doktor keresztülmegy annyira magától értetődő, hogy velünk is bármikor megtörténhet. A történet egyszerre szól életről, halálról, az ember kutyájáról, a kutya emberéről, és kettejük ősidőkből fakadó kapcsolatáról. Megismerhető belőle az ebek eredetmondája, amiből kiderül, hogy hogyan vált a Kutya az Ember legjobb barátjává, és hogyan élte meg annak a Paradicsomból való kiűzetését. Megtudhatjuk, hogy mi az a nagy titok, amelyet minden kutyamama elsuttog kölykeinek.

S közben még egy ismeretlen „Pilinszky vers” is előkerül. 

A titok fokról-fokra tárul fel a főhős és az olvasó előtt, hogy aztán együtt jussanak el a sok mindent megváltoztató felismerésig, s találhassák meg saját kapaszkodóiikat ebben a turbulens világban. 
 
„A váratlan fordulatokban gazdag mű, a szeretet lényegéhez segíti a kedves Olvasót. Ajánlom azoknak, akik mély tartalmú, de szórakoztató olvasmányra vágynak." – írta a regényről Veres András Ómkára, a magyarországi Sivánanda Jógaközpont alapítója, tanító, a spirituális és jógakonferenciák rendszeres előadója.

Nandagópát – a kötet szerzőjét – eddig spirituális ihletettségű verseiről ismerhette a közönség.

Első regényével sem hazudtolja meg azonban magát, most egy kalandos és érdekfeszítő prózai műbe sző bele olyan gondolatokat, melyek amellett, hogy szórakoztatnak, egyben mélyen elgondolkodtatóak is. 

A könyv első fejezetébe IDE KATTINTVA

Ajánljuk e könyvet a spirituális irodalom kedvelőinek, a jóga és a keleti filozófiák iránt érdeklődőknek, és a kutyabarátoknak is.  
 
[ 2239 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x