Tanítások a toronyszobámból: vallás, ami félrevisz
Címlap / Ezotéria / Tanítások a toronyszobámból: vallás, ami félrevisz

Tanítások a toronyszobámból: vallás, ami félrevisz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A sorozatom - amit tényleg a tornyszobámból írok - meglehetősen privát gondolatokat fogalmaz meg. Érintve benne mindazt, amiről eddig a Harmoneten nem beszéltünk. Közéletet - pártpolitika nélkül - vallásokat személyes nézőpontból, droghasználatot, elnyomást, egyszóval a szélsőségeket.  

Pár ismerős él Bécsben, többségük az erre a célra készített applikációban jelezte, hogy jól van. Rákattintottam a Facebookon arra a kommunikációs vonalra, ahol az emberek a bécsi eseményeket kommentálják, és rengeteg moszlim ember elhatárolódó és elítélő véleményét olvasom, mely szerint az iszlám nem ez, az iszlám a béke vallása, és ez hatalmas bűn az iszlám szerint. 

Eközben a vallás jegyében Varsóban a tudományt köpik szembe, és szigorítják túl az abortuszt. 

 
 
Eközben Dúró Dóra a vallás (?) és a keresztényi (?) erkölcsök (?) nevében egyetért azokkal a náci verőlegényekkel, akik a dóraféle nőket és a dórigyereke féle gyerekeket bántalmazzák kegyetlenül, a vallás nevében. 
 
Egy barátom reggel, kávé előtt kiírta, hogy most mindenkinek egy kicsit elég a vallásokból. Persze rátámadtak, de értem, amiről beszél. Hogy a vallás az nem kint van. A vallás nem az utcán van. Az ember van az utcán, a hittel a szívében. A vallás nevében nem követünk el gaztetteket. 

A vallás az bent van. És belül visszük mindenhová. Imtim, személyes, kis közösség ügye, magánügy, nem érvényes mindenkire. És azokat, akik rám akarják tolni az övékét, csak addig a pontig tisztelem, amíg a vallását megéli, de ott már magam és a saját hitem érdekében megálljt kell parancsolnom, amikor a vallása nevében rám akar kényszeríteni valamit. 
 
Egyetlen vallásnak sincs szüksége merénylőkre, Dúródórákra, fekete mellényes verőlegényekre, terroristákra, inkvizítorokra. 
Most azt hiszem, a vallást egy kicsit át fogom értelmezni. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 604 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x