Megszűnik a Barátok közt - te nézted? Számmisztikai összefüggések,...
Címlap / Ezotéria / Megszűnik a Barátok közt - te nézted? Számmisztikai összefüggések, amit jó, ha tudsz!

Megszűnik a Barátok közt - te nézted? Számmisztikai összefüggések, amit jó, ha tudsz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

2020-ban, vagyis a dupla kettes évében, ami egyébként a 22. műsoréve a Barátok közt című műsornak, megszűnik a legendás sorozat, mely az eddigi idők leghosszabb magyar "teleregénye" volt. Te sajnálod? Nézted? Ha igen, akkor meddig? Mostanában jut rá időd?  

 22 év után megszűnik a Barátok közt!


Az RTL klub úgy döntött, nem folytatják a sorozatot, egyrészt a magas forgatási költségek miatt, másrészt Berényiék már régóta nem hozzák az elvárt nézettséget. Közben az alapszereplők is kikoptak. A sorozat részvevői már régóta sejtik, hogy a műsorságban ide-oda pakolt Barátok közt sorsa megpecsételődött. Volt aki már egy ideje számít rá, de van olyan is, aki számára ez teljesen új információként hatott. 



A kettesek éve elsodorta ezt a sorozatot is 


Aki járatos a számmisztikában és az asztrológiában, az már semmin sem lepődik meg idén. A 22-es mesterszám Siva analógiaként pusztítva teremt újra mindent ebben az esztendőben. Nem csak a közkedvelt esti sorozat az, amit elvisz magával 2020, hanem a sok haláleset is borzolta a kedélyeket. Az emberek kettéválasztása, összeugrasztása, is a 22-es szám analógiája, ahogy a tudatosságra figyelők egyre tudatosabbá, míg az "alvók" egyre inkább rettegővé válnak idén. 
Érdekes számmisztikai párhuzam ez a 22 évad, amit pont 2020-ban fejeznek majd be. Huszonkettő Mester befejezi amit elkezdett. 

Az sorozat számmisztikai számait látva esélyes, hogy van még a témában annyi kraft, hogy a jövőben magyar mozifilm lehessen belőle, illetve hogy lehessen még ebből a tematikából és a híres szereplőkből egy-egy nagyon sikeres, ám nem sorozat szerű műsort összehozni.

Az embereket is két táborra szakítja a sorozat megszűnésének híre


Voltak a függők, és voltak azok - mint jómagam is - akik soha nem néztek meg belőle egy teljes részt, és nem is értik, miért sírnak azok, akik folyamatosan követték a szappanopera szereplőinek sorsát. Ebben az időszakban ez sem meglepő, hiszen most a legkevesebb a megértésből van, és a legnagyobb kincs is ez mostanában. 
 
A sorozat íróival állítólag már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól” – írja a Blikk. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1016 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x