3 lapos Tarot útmutató decemberre
Címlap / Ezotéria / 3 lapos Tarot útmutató decemberre

3 lapos Tarot útmutató decemberre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Steampunk tarot kártyáimat vettem elő, hogy ránézzünk, mit rejt még a 2020-as év, mi várhat még ránk ebben a néhány ünnepváró napban, ami hátra van. Jusztícia nem kímél, kerék alá tesz, de onnan is kivesz!  

 2020 december. Egy nagyon fura év utolsó hónapja. Három kártyalapot húztam, hogy megnézzem, mi várható még a hónapban, milyen tendenciákra számíthatunk. 

A három lap:

 Igazság (11.) ; Szerencsekerék (10) ; Hold (8.) 



A hónap 30 +1 napos, így nagyjából a három harmadot láthatjuk a lapokon, de ha úgy nézzük, arra is választ ad, hogy mi az ami akadályoz, mi az ami előre visz és mit kell tenni, hogy mindez a javunkra forduljon. Nézzük mindkét olvasatát ezeknek a kártyalapoknak. (Szilveszter egy önálló évzáró nap, majd külön kártyát érdemel!) 

Az igazság


Az istennő megméri a tetteinket, és kegyetlen ítész, őelőtte nem maradhat semmi titokban. Olyan dolgok bukkannak felszínre, amelyeket sokan szégyellnek, vagy rejtve akarnak tartani. (Itt van máris első napra a Szájer botrány.) Lebuknak illegális tettek és népítéletet mondanak olyan emberek felett, akikről kiderül, hogy nem a köz javát szolgálják. Az ígélet azonban itt nem jogszerűségről, hanem a lelki jogosultságokról, a valódi morális igazságról szól. A jó megdicsőül, a rossz elbukik. Erőteljes időszakot élünk, ezek a szélsőségek most még jobban kiéleződnek. 

Szerencsekerék 


Az Istennő átadja a helyet a keréknek. A szerncsekeréknek azonban van felfelé és lefelé menő iránya, így ki lefelé tart, lassan lér a mélyére, aki viszont felfele mentel, eléri a csúcsot és lassan lefelé veszi az irányt. A fordulat valamikor a hónap közepén lassan, fokozatosan, de megtörténik. 

Hold


A Hold, a Nap és a CSillag lapja mindig az ég felé, az asztrológiai együttállások felé viszi a figyelmünket, most is érdemes megnézni, mit ígér az esztendő utolsó havának utolsó harmada, az ünnepi időszak. A problémák csöndesedését, a véltozékony, néha bújkáló, néha teljes arcát mutató, izgalmas, visszafogott, női analógiákat idéző Hold incselkedik velünk. Sokaknak lesz nagyon szegény az ünnepe, ahogy sokaknak extrém bőséggel is járhat, ugyanis a pénzmozgások változását is jelzi ez a kártyalap. Óva int, hogy takarékoskodj a nehezebb időkre, bárhogy is legyen. A változékony időszak azonban - akár a téli este - hűvös, rejtélyes, és különleges. A befelé kereső ember rátalálhat önmagára. 

Összefoglalva, az igazságnak ki kell derülnie, a hazugságok állnak a haladés, a dolgok jobbra fordulásának útjában. Ha ez megtörténik, lassan fordul a kerék, kiforog alólunk amiben épp vagyunk, és a változások abba az irányba visznek, amerre a sorskerekünk épp forog. Az ünnep meghitt, de nem a pénzről, inkább a máshogy levésről, az érzelmi életről szólnak. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x