Mit hoz neked 2021, a Szaturnusz éve, a Vízöntő korszak,...
Címlap / Ezotéria / Mit hoz neked 2021, a Szaturnusz éve, a Vízöntő korszak, az új világ?

Mit hoz neked 2021, a Szaturnusz éve, a Vízöntő korszak, az új világ?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Mint minden évnek, 2021-nek is van uralkodó bolygólya, mégpedig a Szaturnusz, ami egyben az idő ura, a karma jelölője is. Hogy mit jelent a Vízöntő korszakban ez az energia? Személyesen rárd hogy hat? Havasi Patrícia, a Harmonet asztrológusa megmondja!  

 A 2021-es évnek akkor lehetünk a győztesei, ha lesz bátorságunk  elengedni végleg a múltat és a jövőn való aggódás helyett jelen lenni és fogadni, ami jön.

Ha mindent megtettünk a fejlődésünkért, a jutalmunk garantált.

Ezt segíti 2021-es év uralkodó bolygója, a kapu őre, a Szaturnusz, ami egész évben a Vízöntő jegyében áll

A Szaturnusz arra tanít minket, hogy őszintén tegyünk rendet a saját életünkben. Nem könnyű minőséget képvisel a Szaturnusz, és ezt az sem fogja enyhíteni, hogy a Szaturnusz a Vízöntő jegyében ahol áll, uralmi helyzetben van. Ne felejtsük el, hogy bár nem szokás Szaturnuszi energiákért imádkozni, stabilitás szaturnuszi energiák nélkül, nem létezik. Levegős jegyben tranzitál, ezért könnyebb, áramlóbb lesz az energia. Persze, a leckék ettől még nem lesznek kevésbé könnyűek. De minden értünk van!Arra tanít minket, hogy aminek nincs helye az életünkben, azt keservesen is, de el kell engednünk, ehhez sokszor akadályokat, terheket gördít elénk, hogy megtanuljuk a leckéit és megtegyük amit kíván tőlünk: alázatot és felelősséget. A Szaturnusz felelősségvállalásra, a gyermeki létből a felnőtt szerepbe való áttérésre is kényszerít, akár úgy, hogy mi magunk is szülők leszünk, vagy nagyszülők, vagy sok esetben házasságok is Szaturnuszi időszak alatt köttetnek.

Az biztos, hogy Vízöntő korszak révén régi nem működő rendszereket, korlátokat fog szétrobbantani, azért, hogy egy új, jobb rendszer születhessen meg.

Mit hozhat a Vízöntő korszaka életünkbe?

Az asztrológiai értelmezésben a Szaturnuszról bővebben ITT >> 

Az biztos, hogy egymás támogatását, a közösségek szerepét az egyéni érvényesülés helyett.
Az egyediség, függetlenedés, önállóság felvállalása, a szabad akarat érvényre juttatása és a felelősségvállalás a fő tanulnivalója a Vízöntő-korszak 2021-es szaturnuszi évének. Mindez a közösség erőinek támogatása érdekében, a nagyobb jó, a közös érdek oltárán áldozva. 
 
Vízöntő analógiák: 
 • az informatika, az internet,
 • a mesterséges intelligencia,
 • az online marketing, az intellektus,
 • a reformok, az újítások,
 • zsenialitások,
 • felfedezések, fejlesztések,
 • asztrológia 
 • a környezetvédelem is,
 • maga a számítástechnika,
 • a netes rendeszerek,
 • a felhő alapú dolgok,
 • a hálózati tudományok 
 • a social media platformok 
Ezek közül szinte bármelyiket és mindet is erősen mozgásba hozhatja az Új kor.

A tudás, a tudományok ugrásszerű fejlődése, minden, ami intellektuális jelleget takar, a Vízöntő energiának kedvez, így ezeket a területeket támogatja. A Vízöntő korszakban sokfajta régi, elavult rendszer bomolhat fel, igaz ez nem működő családi rendszerekre, párkapcsolatokra is.

Akik sokáig elvoltak a langyosban, vagy a nem működő kapcsolatokban, hamarosan válaszút elé érkezhetnek majd, a Vízöntőre eleve jellemző, nagyfokú szabadságigény pedig a szingli lét térhódításában is megmutatkozhat. Az biztos, hogy a régi, biztosnak hitt modellek, rendszerek nem lesznek fenntarthatóak sokáig a Vízöntő korszakában.

Bármit is hozzon saját életünkben, ne felejtsük a Vízöntő jelszavát sosem, mert a következő évünket meghatározza majd:
„Szabadság, egyenlőség, testvériség!”
 
Azon a területen, vagyis asztrológiai nyelvezeten, abban a házban ahol áll a tranzit Szaturnusz, azon az életterületeden fog tőled alázatot, felelősséget kívánni. Hogy ez párkapcsolat, család, munka vagy egészség, lakóhellyel kapcsolatos-e, azt az egyéni horoszkópból lehet pontosan látni, melyet itt tudsz megrendelni >> 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x