Mitől félnél idén? Éves Tarot előrejelzés 2021
Címlap / Ezotéria / Mitől félnél idén? Éves Tarot előrejelzés 2021

Mitől félnél idén? Éves Tarot előrejelzés 2021

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Grace kártyavető, numerológus, BMR-konzulens, a Harmonet Tarot tanácsadója minden évben megkísérli előre jelezni számunkra, mit tartogat az újesztendő. Mindannyian egyet érthetünk abban, hogy kiváltképpen nehéz éven vagyunk túl. Grace lapjai meglehetősen pozitív üzenetet hordoznak, ugyanakkor néhány dologra tanácsos lesz odafigyelnünk.  

 Erre az évre a XIV. Mértékletességet (sok pakliban Kiegyenlítődés), a IX. Remetét és a XV. az Ördögöt húztam.

Az első kártyán nagyon szép, megnyugtató képet láthattok. Gyönyörű vízesés egy éjszakai tájban, melynek során egy lány vizet önt egyik kancsóból a másikba. Stílusosan mondhatnám, hogy itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Ez valójában egy karmikus igazságszolgáltatás.

A víz mindig az érzelmek és a megtisztulás szimbóluma a misztikában. A kép tetején lévő Hold szintén az érzelmeinket jelképezi, ugyanakkor utalhat titokra is, valamire, amiről ninc
s tudomásotok, esetlen nem tanácsos róla beszélnetek.

A Remete csendes, ugyanakkor nagyon is hasznos időszakot jelez. Egy remete önszántából vonul el a világtól, hogy számot vessen a múltról és megtervezze a jövőt, valamint tanuljon, fejlődjön, meditáljon, imádkozzon, mantrázzon.

Számíthatunk még korlátozásokra. Igyekezzetek ezt az időt hasznosan tölteni.

Tanulni valamit vagy kedvező irányba átszervezni az életeteket! Tervezd meg a jövőt!
Azt javaslom, hogy olyannal foglalkozz, amire belülről vágysz. Sokan ilyenkor akarnak új nyelvet tanulni, esetleg gasztronómiai zsenivé válni. Ha szeretnéd, tedd, ha nem, akkor keresd meg, hogy neked mi okoz örömet.

Az Ördög lapja csalásra, a megkisértő erőkre figyelmeztet

Egyes személyek vagy csoportok terjeszthetnek valótlanságokat. Gondold meg, kinek mit hiszel el! Nem szerencsés, ha negatív dolgokba belekeveredsz.

Összességében véve mondhatjuk, hogy elindul a fellélegzés, a megkönnyebbülés. Ugyanakkor még sok dolgunk van, és fontos kihasználni a megszerzett tudást, bölcsességet ahhoz, hogy különbséget tudjunk tenni jó és rossz között.

Végezetül, húztam még egy lapot, hogy megtudjuk, hogy ha kellő bölcsességgel állunk az időszakhoz és ellenállunk a kísértéseknek, milyen pozitív változásra számíthatunk.

Ez pedig a I. Mágus lapja. Az egyik legbiztatóbb kártya. Az sugallja, hogy ha kiálljuk a nehézségeket, egy sokkal kellemesebb, igazabb, spirituálisabb világot teremthetünk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1610 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x