Cigánykártya jóslás - mit ígér a 2022-es esztendő?
Címlap / Ezotéria / Cigánykártya jóslás - mit ígér a 2022-es esztendő?

Cigánykártya jóslás - mit ígér a 2022-es esztendő?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A Harmoneten hagyomány, hogy minden évben kirakjuk a cigánykártyán, mit hoz az esztendő nekünk, olvasóknak. Most sincs ez másként, mint az elmúlt 22 esztendőben. Íme itt az idei cigánykártya jóslás 2022-re.  

 A tavalyi előrejelzést is megnézhetitek visszamenőleg, hogy vajon nektek mennyire jött be? 

Az idei, 2022-es évre nem havonta egy lapot, hanem negyedévente egyet kértem, így most négy lap mutatja nekünk az esztendő történéseit.

Nézzük sorra! 

(Fotó: a szerző)


Betegség 
Időtartam: Januártól Márciusig


Az elmúlt éveket és még ennek az évnek az elejét is vezető témaként az egészség, a betegség, az oltások, a fertőzések hatották át. Ez a kártya mutatja, hogy - bár belefáradtunk, hiszen a betegség lapja mindig erővesztettséget, enerváltságot is jelöl, nem csak betegséget, - a bajok még nem múltak el. A betegség veszélye nem múlt el. A kártyalap nem az enyhülést, hanem az intenzitást mutathatja, még legalább az első negyedévben velünk marad. Akár fokozódik is, sajnos.

Az oltásokkal kapcsolatos nehézségek és széthúzás is mindennapjaink része lesz, nem tűnik úgy, hogy könnyebbé válna az életünk. 

Nagypénz
Időtartam: Áprilistól JúniusigA nagypénz nem csak bőséget jelent - bár főleg erre utal, ennek a jelölője - hanem a pénzzel, a vagyoni javakkal való bánás kártyalapja is. Arra is felhívja a figyelmet, hogy ebben az időszakban rendet kell tennünk a pénzügyeink terén, mert akkor gyarapodni fogunk. Ha nem tesszük meg, akkor a nagypénz elvándorolhat tőlünk. Nagyobb vásárlásokkal, befektetésekkel várjuk meg a tavaszt, ne kapkodjunk.
A fizetésemelések, vagy pénzügyi javulást hozó dolgok időszaka is ez. Ilyenkor kezdhetünk új projektekbe, vállalkozásokba. 


Bosszúság
Időtartam: Júliustól Szeptemberig


A mester és tanítvány látszik a képen, ahogy a mesternek nem sikerül a tudást átadni, a tanítvány pedig nem tanulta meg a leckét. Mindketten kudarcot élnek át - és mindkét szereplő mi magunk vagyunk. A tanítások időszaka lehet a nyáré, olyan dolgokra jöhetünk rá, amik eddig bosszantottak, zavartak bennünket, de most világossá válhat, mi okozta bennünk ezt az érzést, mit tanít nekünk ez az időszak.
Olvassunk, ha tehetjük, de ez nem annyira a "könyvből tanulás", mint inkább a gyakorlati, lelki megtapasztalás korszaka. 
A spirituális tanulás ciklusa idén a nyár. Ha tudunk, menjünk önismereti táborokba, lehetőleg olyanba, ami valóban kihívást jelent nekünk, amit halogattunk, vagy amiről úgy gondoljuk, nehéz volna. 

Katonatiszt
Időtartam: Októbertől Decemberig


A hatalom, az erő kártyája, amikor a világ körülöttünk nem hallgat a szívére. A katona jelölhet külső-belső hűborúságot, ellentétet, de a hazát védő hazafit is. Az erős vezetőt, aki tudja is vinni a népét egy egyetemes cél felé. Aki nem a szív hangjára, hanem a helyes dolgokra figyel, aki nem az egyént, hanem a közösséget óvja. 

A katonatiszt negatív aspektusban egy elnyomó, pozitív aspektusban egy hős. 


A választások évében a GYEMEK lapja jött ki arra a kérdésre, hogy a népet mi szolgálja legjobban. Az új erők, a friss energiák lapja ez, mely nem a regnáló hatalom maradását, hanem egy új előretörését feltételezi.
Az őszinteség, a naivitás, a kezdet, az újdonság ereje előrevívő, de gyerekes, suta, nem érett, nem elég megfontolt is lehet. 
A kártya a kipattanó titkok lapja is, tehát számíthatunk a választások körül olyan információkra, amelyek akár többször is megforgatják a a választók véleményét. Ezek igazságtartalma azonban gyakorta akár a gyerekszáj: van benne igazság, de sokszor téves alapokon nyugszik. 

Boldog, tudatos 2022-es esztendőt kívánok! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon 
 
[ 9026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x