Mely csillagjegyek a legsikeresebbek a pókerben?
Címlap / Ezotéria / Mely csillagjegyek a legsikeresebbek a pókerben?

Mely csillagjegyek a legsikeresebbek a pókerben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Az asztrológia nagyon pontos tudomány. Bár sokan kételkednek állandóságában és pontosságában, az idő bebizonyította mindazon állítások helyességét, amelyeket az asztrológia mindennapi életünk érvényes részeként ismert el. A mindennapjaink másik nélkülözhetetlen része a fogadás és a szerencsejátékok. Szinte alig akad olyan ember, aki életében legalább egyszer ne lépett volna be egy fogadóirodába vagy kaszinóba.  

A modern technológiák fejlődésével még csak nem is szükséges fizikailag egy ilyen helyiségben tartózkodni azért, hogy online szelvényt vagy pókert tudj játszani, mert minden elérhető az okostelefonon már néhány kattintással. Az idők megváltoztak, ezt el kell ismerni.
 
Mostantól bármely országból és bármilyen nyelven játszhatsz online pókert, sőt, van akár online poker magyar nyelven is.
 
Mint sejthető, a cikk témája az asztrológia, pontosabban a csillagjegyek és a szerencsejátékok, konkrétan a póker közötti kapcsolat.
 

Van-e köze a horoszkópnak a póker sikeréhez, és ha igen, mely csillagjegyek a legjobbak, és melyek azok, amelyekhez nem annyira passzol ez a játék?

 

Sokan azt fogják gondolni, hogy nem éri meg szemügyre venni ezt a témát, mert végül is szerencsejátékról van szó, de másrészt a pókerben a szerencsén kívül számos tényező határozza meg egy játékos sikerét.


 

 
Az egyik ilyen tényező a nyugalom megőrzésének képessége maga a játék során. A csillagjegyek itt nagyon fontosak, mert mindegyiknek megvan a maga sajátossága, ami így vagy úgy befolyásolja a játékot.
 
 
Az asztrológusok azt állítják, hogy a Vízöntő jegyében született emberek az egyik legjobbak a nyugalom megőrzésében a pókerasztalnál. Természetüknél fogva nagyon hidegvérűek és előre számítóak, a vízöntő egyének kissé visszafogottabbak az érzelmek terén, így nem nehéz számukra "pókerarcot vágni" még azokban a pillanatokban sem, amikor a legjobb lapokat tartják a kezükben. Sosem fogod tudni, hogy blöffölnek-e vagy sem, mert egyszerűen a veleszületett arroganciájuk miatt úgyis gyanúsnak fognak tűnni számodra.
 
 
Hasonló a történet a Bakokkal is. A Vízöntővel ellentétben ezzel a csillagjeggyel rendelkezőek nem érzéketlenek, hanem egyszerűen nyugodtak és - ahogy egyesek mondanák - "hűvösek". Játsszák a maguk játékát, nagyon kitartóak, és valahol megtanulták, hogy a pulzusukat és az arckifejezésüket ugyanazon az intenzitáson tartsák. Ez a kitartás és nyugalom frusztrálhatja a riválisokat, így hosszú távon a Bakok mindig az élen járnak a többi játékossal szemben.
 
 
 
 Az Ikreket kettős személyiségük miatt is nehéz olvasni. Egyszerűen nem tudhatod, hogyan fog reagálni egy ilyen jegyű ember, mert ő maga is két teljesen ellentétes dimenzióval rendelkezik. Még ha úgy is tűnik számodra, hogy rájöttél a szokásaikra és viselkedésmintáikra, ez nem garantál semmit, mert egy ponton felbukkanhat a másik oldaluk, és lerombolhatja a teljes felfogásod róluk. A legjobb példa az ebben a jegyben született személyre Novak Djokovics. Minden nagy meccsének mindig két oldala volt.
 
 

Melyik csillagjegy nem szerepel kitűnően a pókerben?

Ugye az is érdekel, melyik a legkönnyebben kiismerhető csillagjegy? A kutatások szerint az érzelmes Halak nem tartoznak azok közé, akik jól teljesítenek a póker meccsekben. Túlérzékenységük könnyen leleplezi az asztalnál tanúsított viselkedésmintákat, és blöffölni sem tudnak. Mindezek miatt a Halak tudnak élni irracionalitásukkal, és ki tudnak játszani néhány nem túl ajánlott és logikus kezet, amivel kellemetlen helyzetbe hozzák magukat.
 
 
Reméljük, hogy érdekes és felvillanyozó volt számodra, és tisztáztunk néhány összefüggést az asztrológia és a szerencsejátékok között. Ha odafigyelsz, a jövőben talán te magad is találsz kapcsolatot e szöveg és a környezetedben zajló események között.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x