A Híres Fekete esküvő mágia - mi ez, hogy csinálják és...
Címlap / Ezotéria / A Híres Fekete esküvő mágia - mi ez, hogy csinálják és fel lehet-e oldani?

A Híres Fekete esküvő mágia - mi ez, hogy csinálják és fel lehet-e oldani?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Az egyik legerősebb szerelmi kötés, ami létezik! Nagyobb erővel bír, mint a sima egyszerű szerelmi kötések.  

 A fekete esküvő egy különleges kötés, amelyet azért hajtanak végre, hogy az embereket erőteljes mágiával összekapcsolják, hogy több életre össze kössék őket.
 

Fekete esküvőt fekete csomagnak is nevezik


Erős fekete esküvőt általában csak olyan mágusok tartanak, akik bizonyos fokú boszorkányság elhivatottsággal rendelkeznek, és akik elég széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a boszorkányságban. MAGYARORSZÁGON EGYEDÜL ÉN CSINÁLOK ILYEN MÁGIÁT!  - mondja Lénárt Évi, a Harmonet szakértője, aki most beavat bennünket ngy vonalakban, hogy is működik ez a hírhedt mágia. 
 

Halott lelkek erejével - veszélyes mágia


A fekete esküvőt azért nevezik fekete esküvőnek, mert elhunyt lelkek erőit hívják tanúnak egy ilyen házassághoz. Ha vissza akarod hozni szerelmedet vagy éppen szeretnéd, hogy beléd szeressen,  ezen a rituálén keresztül a szerelmed,  akkor mindenképpen szakember segítségére van szükség, aki ezt a  rituálét elvégzi, ezt nem lehet otthon csak úgy mágus ismeretek nélkül elvégezni, ez egy veszélyes mágia, mert holtak lelkeivel dolgozunk!

A "fekete esküvő" rituálé elvégzése után örökre össze lesztek kötve karmikusan  a szerelmeddel, nem leoldható 100%-osan ,ezért jól meg kell gondolni, kivel kötjük össze magunkat! 
Egy rendes fekete esküvőhöz a férj vagy feleség visszahozásához  a mágusnak nagyon jól kell éreznie az elhunyt lelkek energiáját. Ez a rituálé nagyon erős és veszélyes  mágia mondhatjuk, hogy átíródik az ember sorsa. Tilos a fekete esküvővel otthon próbálkozni  mágikus tudás nélkül, mert démoni megszállás lehet a vége!
 

7 hónap és hat! 


A fekete esküvőhöz két névre, két születési dátumra van szükség, esetleg 5 évnél nem régebbi fotóra, amikor megtörténik  a rituálé, onnantól számolva kb 7 hónap általában, amikor elkezd hatni a mágia, de előtte is lehetnek már közeledések, szexuális együttlétek a megkötött személlyel. Amikor bonyolultabb a helyzet, akkor 3-4 évig is eltarthat mire teljesen hat a mágia. Ilyenkor szükség van erősítő rituálékra.
 
Más mágus, jósnő általában nem látja, nem tudja megnézni kártyában ezt a fajta kötést, mert holtak védelmével van ellátva, így leoldani se tudják a kötést.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9685 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x