Tízmilliószoros napok 2023-ban - teremtő erők naptára
Címlap / Ezotéria / Tízmilliószoros napok 2023-ban - teremtő erők naptára

Tízmilliószoros napok 2023-ban - teremtő erők naptára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A tibeti holdnaptárban minden évben négy kiemelt tízmilliószoros teremtő erővel bíró ünnepnap van, amikor minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, kiváló alkalmat nyújtva a változtatásra. Mikor lesznek 2023-ban 10 milliószoros napok?  

A tízmilliószoros napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ez egyaránt érvényes a pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, és a mindezek ellenkezőjét képviselő, negatív, visszahúzó, fejlődésed útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra.
Tízmilliószoros napok 2023-ban


2023. március 7., kedd: Chötrül Düchen, Buddha 15 csodájának ünnepe, illetve a vajmécsesek ünnepe
Jakvajból készült mécseseket gyújtva idézik fel Buddha csodatévő tetteit, amelyeket 15 egymást követő napon hajtott végre.

2023. június 4., vasárnap: Saka Dawa Düchen, a születés, a megvilágosodás, a halál
évfordulója Ezen a napon Buddha születésnapját ünnepeljük, illetve azt is, hogy Sziddhárta herceg 35 évesen megvilágosodott, és megszabadult földi szenvedéseitől, vagyis ez Buddha születésének, megvilágosodásának és parinirvánába való távozásának ünnepe. Ázsiában ezen a napon szokás kismadarakat vásárolni, hogy aztán szabadon engedhessék őket, jelképezve a így vezetve a szabadsághoz, a boldogsághoz és a megvilágosodáshoz vezető utat.

2023. július 21., péntek: Chokhör Düchen, az Imakerék ünnepe
A tan kerekének megforgatása, Buddha első szent beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékezve.

2023. november 4., szombat: Lha Bab Düchen, Buddha földreszállásának ünnepe

Buddha megszabadult a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától. Mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért, és tanította az embereket.

Ha ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni, és elmédet olyan gondolatokkal megtölteni, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, és e gondolatok mentén cselekedni is képes vagy, akkor nagy lépést tehetsz afelé, hogy megszabadulj régi rossz szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől.

Tervezd meg az évet!
Itt gyűjtöttük össze, mikor lesznek 2023-ban a munkaszüneti napok és a hosszú hétvégék.
  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3900 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x