A sokszínű nő kibontakozása
Címlap / Ezotéria / A sokszínű nő kibontakozása

A sokszínű nő kibontakozása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Nőként sokszor kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor szükségünk lehet a mélyről jövő bölcs önbizalom támogató erejére. A testünk havi-, és életciklusainak megismerése, a belső erőnk felébresztése és a rugalmas határszabás elsajátítása mind hozzá segíthetnek ahhoz, hogy őszintébb és boldogabb életet élhessünk. Női köreimmel, szertartásaimmal és egyéni folyamatok kísérésével segítséget nyújtok olyan nőknek, akik elakadtak ezen az úton, de még nem adták fel a reményt arra, hogy kibontakoztassák a bennük élő sokszínű nőt  

Az elhívásom már gyermekkoromban megtörtént, a hívás virágba borulása pedig a harmadik gyermekem megszületésekor kezdődött. Akkor fogalmazódott meg bennem, hogy az anyává válás időszaka olyan kiemelkedő történések összessége a nők életében, ahol a megfelelő támogatást kapva elképesztő személyiségfejlődésen tudnak keresztülmenni – és ezzel hatással lenni a szűk és a tágabb környezetükre egyaránt. 

Az elmúlt években ez a megélésem oda vezetett, hogy a maga nemében minden nőre Anyaként tekintek, akik rendelkeznek a teremtés legfőbb erejével. Felemelő kísérni az oldódásuk folyamatait, és tanúja lenni annak, ahogy tesznek a saját jóllétükért. Úgy gondolom, hogy a női lét rendkívül sokszínű, és nem lehet leírni azokkal a közhelyekkel, minthogy a nő a családi tűz őrzője, ő a befogadó, az életadó. Természetesen nagyon jó, ha egy olyan környezetben bontakozhat ki egy nő, ahol ezekhez minden adott, de igenis szükség van arra, hogy olykor nemet mondjunk, vagy akár hidakat égessünk le magunk mögött. Olyan tereket alkotok meg, ahol ezeket az aspektusokat biztonságban, támogatással keretezve élhetik meg a hozzám fordulók.

Labus Lilivel közösen vezetett női körünket (Hangok a mélyből) a szabad, intuitív hangadás megélésére építettük fel, ahol felszabadultan áramolhat hang és test a teljes megengedésben. Havi rendszerességgel tartott nyílt köreinkre olyan nők nyitottak, akik szeretnének testorientált gyakorlatokon keresztül közelebb kerülni a saját belső erejükhöz. Zárt csoportunkban pedig ennek a gyógyító-építő folyamatnak a sokszorosát élhetik meg.Egyéni folyamataimat a holisztikus coaching technika keretein belül, intuitív rálátással és odafordulással végzem.
A testorientált munka, és a saját hanghoz, mint belső erőhöz való kapcsolódás ezekben a folyamatokban is megjelenik. Szeretek munka közben a lehető legtöbben a természetben lenni, élve a környezetünk töltő erejével. 

Életem jelentős részét töltöttem kétségek közt vergődve. Megdolgoztam a klinikai depresszióval, generalizált szorongással, és pánikbetegséggel. Amikor a pszichoterápiám végeztével ott álltam harminc évesen, három gyerekkel, a zátonyra futott házasságommal, akkor óriási szerencsémre olyan embereket sodort mellém az élet, akik segítettek megismerni, hogy ki vagyok én, amikor már nem vagyok mentálisan beteg. Célom, hogy én is egy ilyen ember legyek mások életében.

Nem foglak megmenteni, de foghatom a kezed, amíg te megtanulod megmenteni magad.

A Nőből eredő őserő - Szabó Róza Facebook oldalt itt találod.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 786 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x