Minden is lehetséges! A Jupiter jegyváltása és életünkre...
Címlap / Ezotéria / Minden is lehetséges! A Jupiter jegyváltása és életünkre gyakorolt hatása

Minden is lehetséges! A Jupiter jegyváltása és életünkre gyakorolt hatása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Sorsformáló Jupiter bolygónk a mai naptól (2022. dec. 20.) a Kos jegyében halad előre egészen jövő év májusáig. A Jupiter a mai nappal a Kosba lépve az önbizalmunkat, ambíciónkat, erőnket és lendületünket növeli. A jövő év egyik legmeghatározóbb eseménye a mai jegyváltás, ugyanis a Kos energiájának és a Jupiternek, mint a nagy szerencse bolygójának lendületet, erőt ad, aktivitásra készteti, sőt olykor-olykor sürgeti.  

2022-ben egy pár hónapra volt már lehetőségünk bepillantani, milyen energiák mozdulhatnak meg Kos-Jupiter tranzit alatt. Az idei év az aktivitás, a tettek, a dinamizmus helyett inkább szólt az álmodozásról, a kreativitásról, ugyanis Jupiter a Halakban járt.

Ha jól éltük meg a Halakban tranzitált Jupitert, akkor most minden esélyünk megvan rá, hogy valóra váltsuk álmainkat, ugyanis Kos jegy energiája ezt hivatott támogatni. Igaz, olykor türelmetlenül, sürgetve de mindenképpen tettre késztet majd bennünket. Azt, hogy ezt milyen életterületen teszi, azt az egyéni születési horoszkópból lehet látni, de biztos, hogy lesz hatása ennek a hatalmas kiáradó, lendületet hozó energiának.A Jupiter, bármilyen területet is érint, azt felerősíti, felnagyítja, ugyanis Ő a bőséges bolygónk is egyben. Ezért is fordulhat elő sokunknál, hogy mikor az aszcendensünk felett halad, ami egyben a külsőnket is befolyásolja, bőséget hoz a kilók számában is. Nincs az a diéta ilyenkor, ami hatásos lenne.

Előnyösebb, mikor a 6. házunkat az egészség területét, vagy a 2. házunkat érinti, az anyagiakat és a képességek házát, ilyenkor ugyanis nem szokott pénzügyi problémánk lenni, és olyan képességünket is felerősítheti, melyeket pénzzé tudunk tenni.

Ami fontos, hogy semmilyen területen se essünk túlzásba, ugyanis a Jupiternek ez a kevésbé előnyös oldala, hogy hajlamosíthat túlzásokba esni. Helyette gyakoroljuk a hálaadást, ugyanis ha nem szállunk el magunktól, nem esünk túlzásokba, helyette hálát adunk mindenért, amit az életünkbe már eddig is hozott akkor szó szerint megjutalmaz minket és hoz még több jót, még magasabbra emel bennünket. Mindenképpen ad, jutalmaz és ha alázatosak maradunk, hálával köszönünk minden jót, akkor még többet ad, ellenkező esetben elvehet mindent is.

Minden Kedves Olvasót a hálaadásra bíztatok, akár hálanaplót vezetve, akár napi imádságban, ahogy jól esik, szabályok erre nem léteznek, de legyen meg a hálaadás legkésőbb a mai naptól életünk hátralevő részére minden egyes nap!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x