Tízmilliószoros nap van, ma veled van az Erő!
Címlap / Ezotéria / Tízmilliószoros nap van, ma veled van az Erő!

Tízmilliószoros nap van, ma veled van az Erő!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

2023. július 21. az idei év harmadik tízmilliószoros napja. Ma minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Fókuszáljunk a pozitív dolgokra, ünnepeljünk hálával!  

2023. július 21., péntek: Chokhör Düchen, az Imakerék ünnepe
A tan kerekének megforgatása, Buddha első szent beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékezve.

Ez a fontos nap a 6. holdhónap 4. napjára esik, ez a harmadik „nagy alkalom” (düchen) a tibeti buddhista naptárban. A történelmi Buddha első tanítását ünnepli, akit születésekor Sziddhártának hívtak. Ezen a napon, több mint 2500 évvel ezelőtt adta a Négy Nemes Igazság tanítását Sarnathban, röviddel azután, hogy Bodhgayában elérte a megvilágosodást. Ezt az eseményt „a dharma kerekének megfordulásának” nevezik. A Chokhor Düchen alkalmával a tibeti buddhisták szent helyekre zarándokolnak, tömjénnel és imazászlókkal ünnepelnek.

A tízmilliószoros napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ez egyaránt érvényes a pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, és a mindezek ellenkezőjét képviselő, negatív, visszahúzó, fejlődésed útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra.Fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, a benned felmerülő érzelmeket. Az elkerülhetetlenül felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket „csípd el”, majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal - a számodra pozitív - gondolattal, amellyel teremteni szeretnél vagy érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben.

Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra. Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van. Ne felejtsd! Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó. A távirányító a te kezedben van! Csak te tudod a gondolkodásodat meghatározni.

Használd ki a mai tízmilliószoros nap erejét, idén már csak egy lesz!
Teremtő erők naptára: tízmilliószoros napok 2023-ban 
   
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x