Az angyalemberek köztünk élnek
Címlap / Ezotéria / Az angyalemberek köztünk élnek

Az angyalemberek köztünk élnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Testet öltött angyalok, elementálok, belépő szellemek és csillaglények... Vajon inkarnálódnak az angyalok emberi formában?  

A válasz a lehető leghatározottabban igen. Számos ősi írás említést tesz erről, miként a Biblia is írja: "Vigyázzatok, amikor idegeneket láttok vendégül, mert sokan vendégeltek meg így angyalokat, anélkül, hogy tudtak volna róla".

Sokan élnek olyanok közöttünk, akiknek eredete nem e Földön található... Ebben az illuzórikus világban azonban, ahol különálló lényeknek látszunk, vannak külső sajátosságaink, amelyek megkülönböztetnek bennünket egymástól. Azok például, akik férfiként születtek, más energiákkal rendelkeznek, mint azok, akik nőként születtek. Annak, aki ideje nagy részét egy bárban tölti, és alkoholt iszik, más lesz a viselkedése, mint annak, aki ideje nagy részét meditációval és imával tölti.Fénymunkások

Energiamintázatunkra hatással vannak a helyek, ahol megfordulunk, az emberek, akikkel találkozunk, és a gondolatok, amiket gondolunk. Sok "fénymunkás" élt előző életeket más bolygókon, más dimenziókban. Hogy alkalmazkodni tudjanak a Földi életformához, előző élet emlékeket "kölcsönöztek" az Akasha krónikából. Ezek a kölcsönvett előző élet emlékek egyfajta ütközőként működnek, hogy a lélek tudja, mire számíthat ezen a bolygón. Az itteni agresszió, erőszak, és pesszimizmus szintjét nagyon magasnak tartják a galaxisokban.

Csillaglények

A csillaglények szeme általában mandulavágású, vagy félhold alakú. A legtöbb testet öltött csillaglény alacsony termetű, vékony és vékonycsontú. Arcvonásaik egyszerűek, és általában nagyon hétköznapi az öltözködésük. Mintha be akarnának olvadni a háttérbe, és nem akarnák felhívni magukra a figyelmet.

A csillaglények aurájában a testüktől kifelé mutató, szivárványszínű sugarak vannak. A csillaglényeknek nincs pontosabb életcéljuk, minthogy mindenkinek segítsenek, aki rászorul. Nagyon kevéssé tolerálják az őszintétlenséget és az erőszakot. Olyan bolygókról érkeztek, ahol az ilyesmi nem fordul elő, ezért nem tudnak mit kezdeni a hiteltelen, manipulatív vagy erőszakos emberekkel.

Pszichikus zavarokkal küzdhetnek

Mivel nincs megfelelő képességük a Földi problémák kezelésére, a testet öltött földönkívüliek gyakran küzdenek pszichiátriai zavarokkal. Bolygóikon más szokások uralkodnak a családi élet, gyermekszületés, szaporodás és szex terén, a csillaglények gyakran nem kötnek földi házasságot, és nem vállalnak gyerekeket. A lelkük mélyén tudják, hogy biológiai családjuk nem az "igazi" családjuk. Az inkarnálódott elementálok is a "földi angyalok" egy csoportját alkotják, akik szintén azért érkeztek ide, hogy segítsenek. Olyan emberek ők, akik az elementálok birodalmából származnak, ami a koboldokból, tündérekből, manókból és törpékből áll. A földi angyalok egy másik érdekes csoportját belépő szellemeknek hívják. Ez egy olyan lény, aki közös megegyezéssel egy kilépő lélek helyét foglalta el. A belépő szellem magasan fejlett spirituális lény, fénymunkás életcéllal. Miután megtörtént a csere, az illető barátai és családtagjai mind ilyen észrevételeket tesznek: "annyira megváltoztál, mintha már nem is ismernélek!"


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8767 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x