Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Te hol voltál aznap, amikor megváltozott a világ?

911 A szám, amit minden amerikai filmből ismerünk. A segélyhívó száma, amit már az ovisok tudnak. Ez a szám egy gyászos eseménnyel is egybe fonódott, mely azóta az egész világot megváltoztatta. 2001 szeptember 11-én ledőltek a tornyok, és kezdetét vette a terrorizmus elleni hajsza a világban.


Top 5 idióta kérdés a Covid-19 kapcsán: Itt az agyirokkant teszt

Mivel a kaotikus politikai és közösségi tájékoztatás kapcsán mindenki laza fél esztendő alatt virológussá képezte magát, a taxistól, a fodrászon át az irodalmárig, feljött öt típuskérdés, amit ha meghallasz, tudhatod, hogy az illetővel a koronavírusról beszélgetni olyan, akár a galambbal sakkozás...


MI VÁR RÁNK? NAGY ŐSZI ELŐREJELZÉS MIND A 12 CSILLAGJEGYNEK

Véget ért a nyár, közeledik a nedvesebb, csapadékosabb idő, ilyenkor nem sok kedvünk van kimozdulni, ennek ellenére ne zárkózzunk magunkba, legyünk mindig nyitottak, figyeljük a külvilág eseményeit. Álljunk készen a változásokra, ha sorsunk ezt kívánja, így könnyebben megtaláljuk igazi hivatásunkat, társunkat.


Horoszkópok dátuma - Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy! Pontos lista

Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a 12 horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. HALAK ; KOS ; BIKA ; IKREK ; RÁK ; OROSZLÁN ; SZŰZ ; MÉRLEG ; SKORPIÓ ; NYILAS ; BAK ; VÍZÖNTŐ


Kifordítom-befordítom, mitől szekta a szekta?

A szekták ismérvei, a szekta definíciója nem mindenkinek egyértelmű. Számtalan pozitív légkörű, az ember- és Isten szeretetét hirdető, jótékony, vallási csoport van, amely valójában nem nevezhető szektának, miközben vannak üzleti, politikai, egyéb ideológia mentén szerveződött szekták.


 A reiki kezelés bizonyított hatása az energiarendszerre

A reiki kezeléssel, mint energiagyógyászati módszerrel, sok ember szkeptikus. Készült egy olyan vizsgálat, ahol aurafotóval és biorezonanciás méréssel láthatóvá válik az egyértelmű javító eredmény. Így egy kétkedő számára is jól látható, megmutatható a változás, ami az energiakezeléssel létrehozható.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x