Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Ezotéria
Advent - az aktív elvonulás időszaka

Az adventi időszakkal összefüggésben általában az elvonulást, a várakozást, az aktív, külső tevékenységek háttérbe szorítását és az elmélkedések előtérbe helyezését szokás emlegetni. Mindez természetesen helytálló, hiszen a természet lecsendesedésével, elsötétedésével az embernek is ezt a kozmikus működést érdemes követnie.


A sokszínű nő kibontakozása

Nőként sokszor kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor szükségünk lehet a mélyről jövő bölcs önbizalom támogató erejére. Testünk ciklusainak megismerése, a belső erőnk felébresztése, a rugalmas határszabás elsajátítása mind hozzásegíthetnek egy boldogabb élethez. Női köreimmel, szertartásaimmal és egyéni folyamatok kísérésével segítséget nyújtok olyan nőknek, akik elakadtak ezen az úton.


Ezért ne viseld halott ember ruháit

Amíg egy ember él, addig mindaz, ami őt körülveszi, átveszi az energiáját, igaz ez a tárgyakra, a ruhákra, cipőkre, táskákra, de még az ágyára is. És amikor meghal, akkor ezek az energiáik itt maradnak... Mit tanácsol a jósnő?


Nagy angyal horoszkóp

Minden csillagjegynek van egy saját angyala, aki hozzá legjobban illik és a legtöbbet tud segíteni. Kérd a támogatásukat, hogy a legtöbbet hozhasd ki az adottságaidból!


Tízmilliószoros napok 2023-ban - teremtő erők naptára

A tibeti holdnaptárban minden évben négy kiemelt tízmilliószoros teremtő erővel bíró ünnepnap van, amikor minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, kiváló alkalmat nyújtva a változtatásra. Mikor lesznek 2023-ban 10 milliószoros napok?


Boldog akarsz lenni, vagy boldogtalan? Döntsd el!

Magunk építjük boldogságunkat, kovácsoljuk szerencsénket. Legjobb élményeinkből kiemelhetjük azokat a részleteket, amik a legkevesebb örömöt nyújtották, és fordítva: kudarcainkban is megtalálhatjuk az épülés, a továbblépés lehetőségét.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x