Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Ezotéria
Bocskorfőzés, megétetés, szerelmes megkötés

Igéző pogácsa, bogárporos pálinka, elcsent hajtincsek és más boszorkányos praktikák a múltból, avagy mindent a szerelemért!


Boszorkányok - divatos és kelendő az extrém nőtípus

A középkorban rettegve ejtették ki nevét, a 19. században már kevésbé féltek tőle, esetleg kikacagták. A 20. században sokan felvállalták, majd robbanásszerűen azok is, akiknek semmi közük a dologhoz. Miért kelendő a boszorkány, és miért lesz minden második nő egyfajta kisebb démoni bestia? Őszintén az archetípusról.


A boldogság 10 parancsolata

Mi a boldogság? Amikor boldognak érzem magam! - mondja az indián törzsfőnök. A boldogság nem az, amikor mások szerint boldognak kellene lennem valamitől. Az indiánok ezt jól tudták. A ma embere azonban nem olyan könnyen vallhatja magát boldognak...


Miért nem tudnak a férfiak udvarolni?

Sok nő teszi fel ezt a kérdést csalódottan és elbizonytalanodva. De az igazi kérdés az, hogy mi, nők mire vágyunk az udvarlás során? Mit várunk ilyenkor a férfiaktól? Mi az, ami hiányzik, amikor azt mondjuk, a férfiak nem tudnak udvarolni?


Gyere, fény! Most szerdán van a tavaszi nap-éj egyenlőség

A napfordulók és nap-éj egyenlőségek mindig különleges napok. Ha teheted, menj ki a szabadba, sétálj a természetben, töltődj napfénnyel és a Föld energiáival! A fény tavaszi ünnepe, az idei első nap-éj egyenlőség 2024. március 20-án, szerdán van.


Mit jelent magamat választani?

Spirituális körökben gyakran elhangzik ez a mondat: válaszd magadat! De mit is jelent ez? Hogyan választhatom magam úgy, hogy közben nem gázolok át másokon? Miért is fontos ez? Miért félünk ettől ennyire?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x