Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Ezotéria
Gyere, fény! Most szerdán van a tavaszi nap-éj egyenlőség

A napfordulók és nap-éj egyenlőségek mindig különleges napok. Ha teheted, menj ki a szabadba, sétálj a természetben, töltődj napfénnyel és a Föld energiáival! A fény tavaszi ünnepe, az idei első nap-éj egyenlőség 2024. március 20-án, szerdán van.


Mit jelent magamat választani?

Spirituális körökben gyakran elhangzik ez a mondat: válaszd magadat! De mit is jelent ez? Hogyan választhatom magam úgy, hogy közben nem gázolok át másokon? Miért is fontos ez? Miért félünk ettől ennyire?


Csakraharmonizáció megfelelő étrenddel

Testünk hét energiaközponttal, azaz csakrával rendelkezik. Ezek mozgása, nyitottsága vagy éppen zártsága kihat testi-lelki egészségünkre. Szellemi gyakorlatok, testmozgás, jóga és számtalan más tevékenység mellett a szervezetünkbe bevitt táplálékkal is igen nagy hatást gyakorolunk csakráinkra, ezért fontos odafigyelnünk arra, mi az, amit megeszünk.
Óráról órára - testünk és lelkünk valódi ritmusa

Valódi bioritmusunk függ az idősávoktól, és attól is, hogyan ébredünk, és alszunk el esténként. Cikkünkben az általánosan érvényes biológiai belső óra működését mutatjuk be. Kísérjük figyelemmel, és próbáljuk tartani magukat hozzá, közben figyelve, hogyan reagál erre testünk. Alakítsuk ki saját ritmusunkat!


Mire képes a hála?

Mire képes a hála energiája? Spirituális körökben sokat halljuk, mondjuk és alkalmazzuk. Nem véletlen, mert a hála az az energia, ami bármit képes elhozni az életedbe. De hogyan?


Nőnapi virághoroszkóp

A női megérzésekről már biztos sokat hallottál, olvastál, netán oda is figyelsz belső hangodra. Jól teszed! Kövesd megérzéseidet, de nem árt, ha ismered saját horoszkópodat is, ami téged jellemez. Nőnap alkalmából most olvasd el saját virághoroszkópodat!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x