Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Jóslás - GPS az életedhez

Nem az a fotos, hogy megtudd a jövőt, hanem hogy megértsd a jelent és meg tudd változtatni a jövőt! Pont ahogy a GPS segít a vezetésben. Ha tudod, hová tartasz, oda fogsz jutni! De nem mindegy, hogy elkerülöd-e a dugókat és a helyes útvonalat is ismered-e? A jó jósda erre való!


Mit jelent, ha ezek az állatok sétálnak át előtted?

Melyik állat a totemed? Szimbólumok és élmények, amelyek meghatároznak téged. Itt van 10 állat, amivel bármikor találkozhatsz - milyen jelentőséggel párosul, ha keresztezik utunkat például egy erdei ösvényen, vagy akár odahaza a házunkban?


Az erős nőtől a fiú megijed, a férfi belelkesedik

Nők sokasága marad egyedül, egy vagy több gyerekkel, egy vagy több tönkrement házasság után és gyakran reménytelennek tűnik egy megalapozott, egyenrangú, mellérendelt viszonyokon alapuló kapcsolat megtalálása. Pedig ezek a nők szépek, okosak, dolgoznak, megfelelő egzisztenciával rendelkeznek, 35 fölött, amikor már nem elsődlegesen új gyereket szeretnének, hanem felnevelni a már meglévőket, békében, szeretetben, odaadásban.


Miből jöhetsz rá, ha a Párod félrevezet?

Minden ember életében vannak pillanatok, mikor nem mondhatja el az igazat. Amikor az őszinteséggel csupán fájdalmat okozna. Ilyenkor érdemes burkoltan fogalmazni, féligazságot közölni, vagy a közlés módján keresztül elvenni valamennyit az üzenet éléből. Amennyiben a hazugság nem öncélú, nem a másik személy módszeres és állandó félrevezetését célozza meg, bizonyos körülmények között akár elfogadhatónak is tekinthető.


Fényszögek az asztrológiában

Fényszögeknek a bolygók közötti geometriai szögviszonyokat nevezzük az asztrológiában. Ezek a kapcsolatok azon alapulnak, hogy a meghatározott szögek estén a bolygók kölcsönösen hatnak egymásra. Ezeket a szögtávolságokat (0 fok, 60 fok, 90 fok, 120 fok, 180 fok stb.) nevezzük fényszögeknek.


Légzéstípusok és hatásai az emberi testre

A légzés lételemünk. Enélkül nem élnénk, mégsem szentelünk neki kellő figyelmet, pedig számos betegség megelőzhető lenne a helyes légzéssel, vagy napi légzőgyakorlatok végzésével. Cikksorozatunk bemutatja, a technikákat és hatásait. Továbbá megismerheted saját légzésed.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x