Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Ezotéria
A szenvedély ezotériája

Egyes iskolák azt tanítják: bűn. Mások azt mutatják meg, hogy kell megélni és magasabb szinteken transzformálni magunkban. A szenvedélyről, mivel végletes érzések feszítik, minden vallás, minden mester, minden filozófia tart egy saját igazságot.


Katalin nap - babonák, hagyományok és jós-praktikák

A Katalin-naphoz férjjósló praktikák és hiedelmek kapcsolódtak. Az egyik szerint, ha az eladósorban lévő leány hajnalban feláll a házuk udvarán lévő dombra - akár szemétdombra is -, amelyik irányból hallja a kutyaugatást, onnan jön majd a vőlegénye.


Te beengeded az életedbe a véletlent?

Szoktuk mondani, hogy véletlenek márpedig nincsenek. Hát persze, hogy nincsenek: nem szeretjük, ha valamibe nincs beleszólásunk, ezért mindent megteszünk, hogy kiiktassuk őket az életünkből.
Az álomfejtés ABC-je - Mit üzen a lelked?

Álmaid gyakran személyiséged tükröződései, apró láncszemek a térben, amelyből megismerheted önmagad. Tudattalanból fakadó jelek, amelyek azért küzdenek, hogy felfogd őket és tartalmukat megvalósítsd életedben. Kommunikáció belső éneddel.


Tanítsunk gondolkodni! - avagy: A természet IQ-ja

Amikor egy kisdiák életében először elhelyezkedik az iskolapadban, még nincsenek különösebb elvárásai a tanáraival szemben, szinte minden ismeret új és izgalmas számára, hiszen - ahogy a kis Vuk is megfogalmazza magában Fekete István nagy sikerű könyvében - ő még keveset tud. De vajon kié a felelősség?


 A jól járás szégyene és büszkesége

A jól járás fura dolog. Én nagyon szeretek jól járni. Szeretek kapni, nagyon is! Adni is, ugyanannyira, de kapni is nagyon! Arra törekszem, hogy akikkel kapcsolatba kerülök, azok jól járjanak. Velem ők, s végül én velük - ez sokszor főleg rajtam múlik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x