HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18
Ezotéria

A várakozás időszaka: beszélgess a lelkeddel

Advent a várakozás időszaka, sokaknak azonban csak a vásárlási lázat, a végeláthatatlan ajándékozási listák írását, a végkimerülésig tartó nagytakarítást és a stresszt jelenti. Szenteste aztán fáradtan rogyunk a fa alá, és alig várjuk, hogy vége legyen a napnak. Pedig ez a négy hét épp az ellenkezőjéről kellene, hogy szóljon. A megállásról, a befele figyelésről, a visszavonulásról, a pihenésről, a saját lelkünkről.


CSILLAGJEGYEK ÖRÖMEI - AJÁNDÉK TIPPEK KARÁCSONYRA

A szeretet ünnepén arra törekszünk, hogy ráleljünk az igazi, személyre szabott ajándékra, amely valóban boldoggá teszi a szeretteinket. Mielőtt az áruházakba rohannánk, járjunk csillagjegyről csillagjegyre, hogy valóban sikerüljön örömtelivé tenni a karácsonyt. Adni jó.


Advent misztériuma - varázslat hétről hétre!

Advent időszaka a belső megpróbáltatások, a belső fejlődés ideje, minden héten más és más erényben fejlődhetünk. Sorrendben először az igazságosság, a mértékletesség, a bátorság és a bölcsesség.


Ajándékozz BOLDOGSÁGOT!

Ebben az időszakban sokan törjük a fejünket azon, mivel is lephetnénk meg a szeretteinket. Vajon mivel szerezhetnénk nekik igazán örömet? Közben többen megfeledkezünk arról, hogy mindaz, ami az életben valódi értéknek számít, pénzért nem kapható. Ilyen a boldogság is, amivel a közelgő ünneptől függetlenül is bármikor megajándékozhatjuk azt, aki fontos a szívünknek. Lássunk most néhány egyszerű tippet, hogyan tehetjük boldoggá a másikat a mindennapokban!


Férfi és Nő, a teremtés alfája és omegája

Kapcsolatba lépni egy másik emberrel, az aurájával összeolvadni és érezni annak rezgését az egyik legcsodálatosabb élmény a világon. Amikor megszületünk, elveszítjük az egység mámorító, biztonságot és nyugalmat árasztó érzését.


Ne átkozd a sötétet! Gyújts benne világosságot!

Ül előttem. 30 év körüli férfi, arcán nagy, piros foltokkal, kétségbeesetten magyaráz, kezeivel kíséri a mondatait, gyógyszereket szed, pánikrohamai és fizikai tünetei vannak, az idegrendszere túl van járatva, látom, hogy nem találja a hőn áhított békét.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x