Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Ezotéria
Hétköznapi mágia - földi törvények az álmaidért

Sokan vágyunk afféle varázslatos erőre, ami segítene az egyszerű hétköznapok törekvéseit megvalósítani, hogy közelebb jussunk álmainkhoz! Ez az erő pedig bennünk van, "csak" ki kell tudnunk aknázni a lehetőségeit...


Advent angyalai - Adventi vasárnapok üzenete

Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a Nap sugaraiból készült. Adventre négy angyal üzen, palástjuk különböző színű: Kék, piros, fehér és lila.


A Titkon túl: amikor a bevonzás nem működik

Mi van akkor, amikor a teremtő vágy, a teremtő gondolkodás sehogy se akar működni? Lehet-e változtatni a működtető sémán?
A szerelem bolygója - Vénusz varázslatai

Szimbolikus értelemben a Vénusz a női princípium erotikus minőségét képviseli. Vénusz hatáskörébe tartozik a szerelem, az érzékiség és a csábító szépség.


Számpárok a számlapon - mit jelent, ha mindig ilyet látsz? Ismétlődő számok jelentése

Gyakori, hogy valaki mondjuk 11:11-kor pillant az órára, minden nap, vagy éppen mindig akkor néz rá, ha a számok valamilyen formában ismétlődnek. 4:44 - 15:15, stb.. Olyan is van, aki rendszeresen, még éjjel felébred egy ilyen időpontban! Misztikus?


Összeköltözzünk vagy sem? Mit mondanak a csillagok?

Minden komoly kapcsolat elérkezik az összeköltözés stádiumába - ilyenkor végig kell gondolni, hogy a hétköznapokban is el tudjuk-e viselni egymást. Nézd meg párod csillagjegye alapján, hogy mire számíthatsz, ha összebútoroztok!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x