HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-19
Ezotéria

A vágyról

Az ember élete a vágy körül forog. A vágy sokféle alakban lép fel: mint honvágy vagy elvágyódás, mint erős kívánság vagy hiány, mint szerelmetesség vagy szenvedély. Mert mindannyian állandóan várunk valamire, legyen az hivatali, családi, anyagi vagy szellemi természetű. Minden emberi vágyakozás alapja az élet értelmének keresése.


Dimenziókapuk, avagy a küszöb őre

Az egyén, egy komoly és bonyolult módon, ámbár az általános törvényszerűségeknek megfelelően összefüggő rendszert alkot, amellyel más emberi vagy szellemi, érzelmi, tapasztalás, tehát eseményalapú rendszerekhez kapcsolódik, többnyire a hasonlóság és az ismétlődő események (újrajátszás) alapján.


Ami nem a tiéd, azt nem birtokolhatod

Előfordul, hogy szerelmi vakvágányra tévedünk, s ilyenkor nehezen értjük, mit is keresünk ezen az új pályán. Szerelmi és kapcsolati döntéseinkben először meg kell értenünk lelkünk motivációit.


Moho Sapiens - Eszem, tehát létezem?

Az evés az emberi léthez hozzátartozó alapvető szükségletek egyike, melynek kielégítése nélkülözhetetlen az életben maradáshoz. Alapvető, meghatározó, s mint ilyen, számos tekintetben tetten érhető a kultúránkban, viselkedésünkben, nyelvi megnyilvánulásainkban. Az oralitás igen mélyen gyökerező vágyunk, mely szembetűnő változásokon ment keresztül az emberi civilizáció fejlődése során.


Milyen sorsot rejt a neved?

Nézd meg, hogy a neved betűi alapján milyen életre számíthatsz!


Isteni elixír

A félelmekkel, démonokkal való megküzdés mintája mindenkinél más és más. Félünk a harctól, félünk a munkától, de a változástól még jobban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x