Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Ezotéria
Szerdai angyal üzenet: Beleguel angyaltól

Ha felújításba fogunk vagy bármi olyanba, ami átalakítással, átalakulással párosul, akkor bátran forduljunk az új kezdetek építészéhez, hiszen azért jött, hogy segíthessen nekünk.


Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!

Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, úgy nincs két egyforma ember sem. Még szerencse, hogy különbözünk egymástól. Milyen unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanolyan lenne...


Karma - megváltoztathatjuk-e?

A karmát sokan tévesen megváltoztathatatlan, sorsszerű eseménynek, vagy elkerülhetetlen büntetésnek tartják, pedig a karma törvénye egészen mást jelent.
Az energia-gyógyítás etikájáról

Ez a kérdés legtöbbször fel sem merül, pedig nagyon fontos. Mert bizony senkinek sem lehet "lenyomni a torkán" a gyógyítást - illetve lehet, de abban nincs sok köszönet. Mielőtt bármilyen energiaküldésbe vagy távgyógyításba kezdenénk, érdemes feltenni a legfontosabb kérdést : miért?


A fekete macska átka

A világon sokféle hiedelem fűződik a fekete macskához. A természetfeletti erővel, démoni tulajdonságokkal megáldottnak vélt állat egyesek szerint szerencsét hoz, de sokak szerint a velük való találkozás balszerencsét jelent.


Harag, neheztelés, düh

Mindannyian haragudtunk már életünkben. Mindannyian ismerjük a düh erejét, és azt is, amikor ezek nem illannak el csak úgy egy hangosabbra sikerült vitában, hanem jönnek velünk heteken, hónapokon, sokszor éveken és évtizedeken át. Miért visszük, miért cipeljük évekig ezt az energiát?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x