Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Ezotéria
Becsüld meg magad, lányom!

Ez volt nagymamám első számú tanácsa, gyerek majd kamaszkorom idején, és ezzel is távozott, akkor, amikor én épp házasságom felé igyekeztem. Gyerekfejjel ez teljesen mást jelentett, mostanság kezd új értelmet kapni ez a mondat. Kislányként azt gondoltam, hogy akkor teszek eleget a szülői, nagyszülői intésnek, ha megfogadom a jó szót és úgy viselkedem, ahogyan megmondják nekem előre.


Őszi termény jósda Babiblonból: Mire számíthatsz a következő negyedévben?

A babilóniai jósda eredetije egy több ezer éves jóslási mód, amely a földjóslások kategóriájába tartozik. Babilon ősi bölcsessége nagyrészt elveszett, de néhány feljegyzésben találunk róla információkat az utókornak. Hogy jóslási módjait csak babonának szánták, játéknak, vagy valóban hittek benne, az nem derül ki, de ismerve misztikus gondolkodásmódját, és az ősi föld energetikáját, vélhetőleg a lehető legkomolyabb varázslatnak számítottak ezek a jóslatok.


Miért fontos a hála az életünkben?

A hála nem csupán egy hozzáállás. Amikor a hála egy pózra vagy egy viselkedésre, egy gesztusra korlátozódik, akkor nagyon sekélyes és pusztán kozmetika. A hála valójában a tudatosság egy állapota, ahol ünnepled az életet.
Jógaruhák luxuskivitelben - az Alo Yoga

Jóllehet, sokan azt gondolják, nincs túl nagy jelentősége annak, mit viselünk a jógagyakorlatok elvégzése közben, az Alo Yoga ruhái viszont könnyen megváltoztathatják az öltözködéssel kapcsolatos hozzáállásunkat. A profin megtervezett leggings vagy melltartó ugyanis döntően befolyásolhatja mind a közérzetünket, mind a teljesítményünket. Lássuk, melyek azok az érvek, amelyek a minőségi jógaruhák mellett szólnak!


Liba jósda Márton napra

Nem is sejtenéd, mennyi néphit kapcsolódik Szent Márton napjához! Mennyi mindent meg lehet mondani egyetlen liba által, ha elég felkészült vagy a babonákból! Nézzük, milyen szokásokat eleveníthetünk fel a mai napon!


Márton-napi libaságok

November Szent Márton hava (egyes források Szent András havának is nevezik) a magyar néphitben. Szent Márton napja évszázados vallási és népi tradíció is. A hagyomány szerint ezen a napon szárnyasok mentették meg Szent Mártont a halálból. A szárnyasok fogyasztása a ludaskása, a libahús fogyasztása hagyományos eledel Márton napon...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x