Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Ezotéria
Medárd (június 8.) napi megfigyelések

A néphit szerint, ha ezen a napon esik az eső, akkor 40 napig folyamatosan esős lesz az idő. Ez a jóslat valószínűleg évszázados megfigyeléseken alapul.


Feng shui a hálószobában

Jó-e, ha pirosra festjük a falakat, mi a helyzet az ágy tájolásával, vajon segít-e a házaséleten, ha felfestjük a falra kínai horoszkóp-kalligráfiáinkat? Lássuk!


Mesés Kelet - mesés Nyugat? Avagy olyan nincs, hogy valami nem kínai

Divatban van a Kelet. Régi dolog ez: már a középkorban is kincseket sejtettek arrafelé, nem véletlenül indult el Kolumbusz Indiába, a régi korok expedíciói ősi kultúrákról, seregekről, művészetről, felmérhetetlen gazdagságról számoltak be. Magukkal hoztak egy-egy díszes vázát, míves tőrt, papirusznád-festményt, kalligráfiát vagy lakkdobozt. A Nyugat lakói számára Kelet, főleg Kína a titkok hazája lett. A megszerzendő titkos tudás hazája is!
6+6 kismama babona

Mit tehetünk a várandósság alatt és mit nem? Hogyan óvjuk meg a babát és a mamát a rontástól és a bajoktól a babonák szerint?


A siker alappillére: az egészséges önbecsülés

Az egyik legnagyobb lelki fájdalom, amikor valaki azt hiszi, hogy ő értéktelen, érdemes az élet szépségeire, javaira. Nem árt megvizsgálni, mit okoz az életben önmagunk megbecsülése, vagy éppen annak hiánya. Mennyire van jelen gondolat- és érzelemvilágunkban a rejtett bűntudat? Mérhetetlen számú emberi szenvedést és problémát lehetne elkerülni, ha tudatosítjuk ezt a legrejtettebb tényezőt azok közül, amelyek megakadályozzák a sikeres életet, a vonzás törvényének, és a tudatos teremtés képességének kiteljesedését.


Ne megváltozni akarj, hanem átváltozni

A nők többsége elégedetlen önmagával, és nincs kibékülve a megjelenésével. Nem látja magát szépnek, és legszívesebben megváltoztatná a nőt, aki reggelente a tükörből visszanéz rá. Ezt az érzést a reklámok és magazinok címlapján látottak még inkább erősítik bennünk. Bár jól tudjuk, hogy az, amit ott van, nem a valóság, hatására az elvárásaink mégis irreálisan magassá válhatnak önmagunkkal szemben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x