HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Párban - kapcsolatban

Mindannyian kiteljesedett, harmonikus és jól működő párkapcsolatra vágyunk. Miért nem működik, ha nem működik. Miért működik és hogyan működhetne jobban? Hogyan találjuk meg a kulcsokat egy jól működő párkapcsolathoz? Ezek a máig aktuális kérdések már az emberiség hajnalán is fókuszban voltak.


Utolsó hajrával zár a Bivaly hónap

Elérkeztünk a Kakas év lezáró hónapjához, mely összefoglalja és emlékeztet még egyszer az év legfontosabb üzeneteire, de egyúttal át is vezet a 2018-as Kutya esztendejébe.


Hogyan éled meg a változást?

Vannak pillanatok, melyek erőnek erejével szakítanak ki bennünket a mindennapokból. Megragadnak, a levegőbe emelnek, olykor a földre taszítanak - úgy dobálva a testünket és a lelkünket, akárcsak a vad szélfúvás az apró faleveleket.


Mandala jósda! 9 varázsmandala - 9 varázsmondat, válaszd ki amelyik a te lelkedet oldja

Jósolj magadnak, oldd fel a nehézségeket! 9 csodálatos mandalát hoztam - egy magyar festőművésznő alkotásai. Nézd meg melyik tetszik legjobban és olvasd el a hozzá tartozó jellemzést! Vajon tényleg az a tiéd? Most - kivételesen - ha nagyon tetszik ezek közül bármelyik, akkor nem csak a neten nézegetheted, hanem akár a faladra is felakaszthatod, ugyanis ezek a festmények itt eredetiek, egy darab van belőlük és meg lehet venni őket. Persze, ha már valaki gyorsabb volt nálad, akkor is van megoldás ...


Mese, varázslat vagy valóság - nagyító alatt a kézrátétellel gyógyítás

KEZelés - ugye furán hangzik? Pedig még az akadémikus orvoslás is így hívja azt, amikor a beteget megérintve gyógyítanak. Az érintésnek szerepe van minden ember életében. Gondolj csak egy gyengéd vagy egy durva érintésre. Az érintés gyógyíthat, ha megtanulod a módját. Vajon van olyan rész benne, ami csak mese??


A ho’oponopono 6 titkos trükkje

Jóval több ez, mint varázsszavak mondogatása! Nem tudtad? Ez a hat trükk, vagy hat állomás az, amitől a Ho’oponopono módszere érthetővé, élhetővé és életjobbítóvá válik a hétköznapok során. Ez egy hosszabb cikk, ami megéri az olvasásba fektetett időt!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x