HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-25
Ezotéria

Milyen otthon való Neked? Magyar térrendezés horoszkóp

Valami zavar az éterben? Nyugodt légkört teremtenél otthon? Más színekre vágysz? Az égtájak dinamikája, a tér mechanikája. A családi fészek, lakásod, várad, birodalmad tökéletes berendezése. Tippek, trükkök csillagjegyed szerint!


Miért tiszteld az életet?

Azaz, mit nem szabad tenni sem magaddal, sem mással ahhoz, hogy valóban élvezhesd az életedet, hiszen hidd el, hogy éppen elegendő szerzett, öröklött és előre nem látható kihívással kell majd megküzdened nap, mint nap, mintsem még szaporítsd ezek számát..


Mit akar ma a karma?

A karma kérdése mindig is izgatja a spiritualitásra éhes keresők fantáziáját. Kimeríthetetlen téma, a különböző vallásokból fakadó sokszínű magyarázattal.


 Levél a lányos apákhoz - amit minden fiúnak és férfinek el kell olvasnia!

Kedves Apu! Én a kislányod vagyok. Még akkor is, ha "elmúltam már húszéves". Nem tudom, te hogy gondolsz rám, ha néha egyáltalán gondolkodsz rajta, hogy más is van rajtad kívül a világon, és hogy annak a másnak is vannak érzései, sőt ő is szokott gondolkodni. Lehet, hogy te nem gondoltál még erre, hogy a rajtad kívül élők is éreznek. Lehet, hogy te magad sem érzel? Ha éreznél, vajon tudnád-e hogy amit tettél, az nem tudom, valaha megbocsátható-e. Ezért levelet írok a lányos apáknak.


Mit tehetsz a saját szépségedért?

A szépség több mint puszta tükörkép. A szépség belülről fakad. A szépség forrása az önmagunkkal való elégedettség.


Heti tarot: A lezárás hete

Hogy megtudjam, mit üzennek számunkra az Égiek a következő hétre, ismét a Tarot kártyát hívtam segítségül. Egy háromlapos kirakási módot választottam, mely azt mutatja meg, hogy anyagi, lelki és szellemi szinten mire számíthatunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x