Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ezotéria
Égi üzenet a hónap utolsó estéjén Melathiel angyaltól

Augusztus utolsó napján elbúcsúzunk a nyártól és felkészülünk valami egészen újra, ami gyökeres változásokat hoz nekünk minden évben.


Nagy iskolakezdő horoszkóp - Szülőknek és gyerekeknek!

Szeptember 1. - újra suli! Van, aki izgatottan várta, hogy újra találkozzon az osztálytársakkal és barátokkal, mások lehangoltan vették tudomásul, hogy ismét eltelt a nyári szünet. Csemetéd hangulatát és hozzállását csillagjegye is befolyásolja - jótanácsok az asztrológustól, hogy zökkenőmentesen induljon az új tanév!


Milyenek a szeptemberi gyerekek?

Minden egyes hónap szülöttei sajátos készségekkel és feladatokkal jöttek a világra. Mi jellemzi a szeptemberi születésű embereket? Milyen volt a gyerekkoruk, milyen tulajdonságok jellemzőek rájuk általában?
Az öt legerősebb Louise L. Hay idézet, halálának 5. évfordulóján

5 évvel ezelőtt, 90 éves korában elhunyt Louise L. Hayt, a spirituális gyógyítót és tanítót, a bestsellerszerzőt és könyvkiadót tartják a modern spirituális mozgalom elindítójának, aki azt az - indulásakor még radikálisan újnak számító - nézetet terjesztette, hogy a saját sorsunk urai vagyunk, és hogy a gondolataink formálják a világot, nem pedig fordítva, a világ a gondolatainkat.


Intuíció és megérzés - az energiák érzékelése

A legtöbb ember szeretne minél több mindent érzékelni, felfogni és megismerni múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Nagy valószínűség szerint Te is szeretnéd jobban ismerni és érteni gondolataid, érzelmeid, saját magad. Ez bárki számára lehetséges.


A belső béke 11 jele

A belső béke állapota komoly fenyegetést jelent a világban és a körülötted zajló konfliktusokra nézve! Eltűnhetnek vagy átalakulhatnak valami sokkal kellemesebb élménnyé! A főbb tüneteket itt felsoroltuk, továbbiakért vagy egyéb mellékhatásokért kérdezd azokat, akiken félreérthetetlenül látszanak az alábbi szimptómák.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x