Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Így szeretlek, Élet!

Így szeretlek, ahogy vagy. Megtanultam, hogy változtassak azon, amin csak tudok. Amin nem tudok, azt pedig elfogadom, és dolgozom tovább magamon. Így szeretem az Életet. Mindig van vele elég feladatom, ettől izgalmas, érdekes, csodálatos!


Démonok nyomában

Démonok. Naponta halljuk a szót, újságból, metaforákból, hasonlatokból, mégsem biztos, hogy tudjuk, mit jelent a szó pontosan. Ki ezt, ki azt ért a démon szó mögé. Ki szerint a sátán maga, ki szerint csupán egy szellem. Van, aki hisz bennük, van, aki nem. Sokak szerint ártó, mások szerint szövetséges.


Hála, minden körülmények között

A hála érzése természetes, amikor nekünk tetsző, számunkra hasznosnak és kedvezőnek ítélt dolgok történnek az életünkben, különösen pedig akkor, amikor váratlan, de örömteli eseményeket hoz az élet. Ilyenkor valami megmozdul bennünk, átjárja az egész lényünket, aztán csak akkor bukkan elő újra, ha valami vagy valaki a hálánkat kiváltó eseményre emlékeztet.


Intenzív Skorpió telihold: 2020. május 7.

A telihold időszak mindig jó lehetőség arra is, hogy gyönyörű felvételeket készítsünk, mert a holdfény derítése kiemeli a kívánt elemet. De nemcsak erre jó lehetőség a telihold, hanem attól függően, hogy a Hold és a vele szemben álló Nap milyen jegyben áll, érdemes megvizsgálni az érintett jegyeknek megfelelő minőségeket, energiákat életünkre vonatkozóan.


Érzéseink rendezését hozza a Kígyó hónapja

A kínai asztrológia szerint ma kezdődött Jin Fém Kígyó hónap nagyon érzékeny és érzelmes időszaknak ígérkezik.


Parajelenség vagy miszticizmus? A jelek nyomában

Az ember szinte állandóan kialakult ösztönei, szokásai szerint él. Az ösztönökön, érzéki benyomásokon keresztül az embert ide-oda rángatják az ellentmondó húzóerők. Ahhoz, hogy összefüggő személyiség jöjjön létre, szükség van bizonyos elemek kiválogatására és a többi "elnyomására". Ezáltal születik meg az a mentális réteg, amit hétköznapi éber tudatállapotnak nevezünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x