Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ezotéria
2021. 11. 11 Számmisztikai angyalkapu és Szent Márton nap

Ma, 11.11 van, ez minden évben erős nap. Angyalkapunak tartják. Ráadásul az évszámban is van most újra egy egyes, aminek számmisztikai jelentősége van. Fontos nap a mai, de nézzük, hogy miben segítenek téged a mai energiák!


Kibe leszel szerelmes?

A szerelem olyasvalami, ami nem csupán az utca emberét érdekli. Az írókat, költőket, a filozófusokat, pszichológusokat, sőt újabban a neurológusokat is élénken foglalkoztatja ez a kérdés, így mára számos elmélet, és megannyi vizsgálati eredmény látott napvilágot a témában, még sincsen egységes válaszunk bizonyos kérdésekre. Hiába ugyanis a közvetett és közvetlen emberi tapasztalás, nincs senki, aki pontosan meg tudná mondani, miért, hogyan, és kibe leszünk szerelmesek.


A Skorpió szerencsekövei

A Skorpió jegyűek a legmélyebb érzésű, ugyanakkor szellemileg magasra törő emberek. E különleges jegy szülötteinek is jó szolgálatot tesznek a kristályok, ásványok, szerencsekövek a lelki-szellemi képességeik kibontakoztatásában, megélésében, kimutatásában.
Pénz, pénz és pénz - ezt hozza az új hét!

A heti tarot előrejelzés szerint elég jól alakulnak az anyagi dolgaink november második hetében. Érdemes nyitott szemmel járni, és észrevenni a megbúvó anyagi, üzleti lehetőségeket.


Miért félelmetes az elutasítás?

A félelem hasznos, hiszen megtanít arra, hogy elkerüljünk helyzeteket, melyek potenciális veszélyt jelenthetnek a testi épségünkre, a fizikai és mentális állapotunkra, vagy épp az életünkre. Vannak azonban olyan félelmek, melyek megnehezítik, vagy gátolják az életvezetésünket.


Gyertyamágia - ami valóban működik

Regények, filmek képei elevenedhetnek meg bennünk, ha a gyertyamágia szót halljuk. Varázslókra, mágusokra gondolunk, esetleg átkokra, idézésre. Van, aki az angyalokra, és a templomra gondol, mások talán épp az ördögre és pentagrammákra. Vajon kinek van igaza?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x