Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ezotéria
Párkapcsolat: tükör-e a másik?

Előfordult már veled, hogy összekaptál a pároddal hasonló - vagy éppen egyforma - gondolat, viselkedés vagy esemény kapcsán? Volt olyan, hogy ez megismétlődött? Akár rendszeresen megjelenik?


Szerelem és flört - horoszkóp Valentin-napra

Mit vegyél neki, ami nem valami sztenderd, unalmas apróság? Mivel lepd meg, hogyan kényeztesd a kedvest? Egyáltalán, kivel is ünnepled ezt a romantikus, szerelmes napot? Valentin-horoszkóp szerelmeseknek és szingliknek.


A kínai szerencsepénzek titkai

2024. február 10. a kínai holdújév napja, ma kezdődik a Sárkány éve. Ismerkedjünk meg ez alkalomból a szerencsét és gazdagságot hozó kínai érmékkel!
Kínai holdújév: kezdődik a Sárkány éve

2024. február 10. szombat a kínai naptár szerint az új esztendő első napja, amivel kezdetét veszi a Sárkány éve.


Tükröm, tükröm mondd meg nékem!

Elterjedt hiedelem, hogy ha a tükör összetörik, bajt jelent. Ha egy lány törte el, 7 évig nem megy férjhez. Hiedelmek és babonák a tükörrel kapcsolatban.


Mi tart össze két embert hosszú távon? A párkapcsolat alappillérei

Sokan hisszük, hogy a párkapcsolat elsődlegesen arra a szeretetre épül, amit a benne lévők egymás iránt éreznek. Jóllehet az érzelmek szerepe kiemelt jelentőségű, hosszú távon mégsem ez tart össze két embert. Ahhoz ugyanis, hogy egy pár stabil alapokon nyugvó kapcsolatban élhessen, többre van szükség az egymási iránt érzett szeretetnél.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x