Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Ezotéria
Túlélni a túlélhetetlent

A helyzet kritikus. Mondhatnám úgy is, hogy krízis van. Krízis akkor keletkezik, amikor a régi már tarthatatlan, de az újnak sincs még itt az ideje. Rengeteg könnyet látok mostanában, és sokan azt mondják, ha ennek az időszaknak hamarosan nem lesz vége, feladják. Elsősorban természetesen a párkapcsolatok azok, amelyek a legtöbb fájdalmas élményt okozzák, ezt követi a sok váratlan haláleset és a lelki összeomlások.


Ingyen jóslás? Jóslás árak - mennyibe kerül a jóslás Budapesten és országosan?

Budapesten és a több vidéki városban is megnéztük a jóslás árak alakulását. Online jóslás, személyes jóslás, ingyen jóslás, olcsó és drága jóslás, bevált és biztos, de csaló is akadt a találatok közt. Országos körképünk a jóslási árak alakulásáról. Ingyen jóslástól a méregdrágáig terjed a skála, és egyáltalán nem biztos, hogy bármelyik is az ára alapján jobb.


Csak az a sértődés ne lenne - mind boldogabbak lehetnénk

Megsértődni, áldozati szerepet vállalni és ezzel szemben: sértegetni is olyan játszmák az életben, melyekkel mindig távolodsz önmagadtól. Ezekkel csak a szenvedés keretei közé száműzöd magad, és miközben azt gondolod, hogy az önbecsülésedet és büszkeségedet védve az erődet mutatod, sajnos épp a gyengeségedről adsz bizonyságot.


Hogyan küzdj meg a depresszióval? Biztos módszerek jegyek szerint!

Őszi mentális melankólia. Mitől leszel depis és mi a legjobb gyógyír a lehangoltságodra? Mit kell változtatnod ebben az időszakban és hogyan csináld? Depresszió körkép csillagjegyek szerint.


Ki léphet be Isten házaiba?

Isten házai azért épültek, hogy bárki beléphessen - jóakarattal. Bemehet-e keresztény ember zsidó templomba? Miért ne? Ateista bemehet szerb templomba? Természetesen. A különlegesség ebben a kis Kárpátok ölelte hazában, hogy minden nép találhat benne templomot magának. Közel négyezer templom várja a hívőket és a látogatókat.


Ez a jóslat ma már megnevettet, de régen megborzongatott

Veszélyes dolog a jövőt jósolgatni: utólag könnyen kiderülhet, bolondot csináltunk magunkból. Íme egy kis válogatás korábbi jövendölésekből, amelyek ma már nevetségesek. Egyik kedvencünk Charles H. Duelltől, az amerikai szabadalmi hivatal tisztviselőjétől származik, 1899-ből: "már mindent feltaláltak, amit fel lehet".Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x