Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ezotéria
Belém bújt a kisördög! - heti tarot-előrejelzés

Értelmetlen féltékenységi rohamok, felesleges energiapocsékolás, elvesztegetett idő és még megannyi bosszantó dolog. Mindezekben bőven részünk lehet a most következő héten, amikor eluralkodik rajtunk a hektikus életvitel.


Hogyan küzdj meg a depresszióval? Biztos módszerek jegyek szerint!

Őszi mentális melankólia. Mitől leszel depis és mi a legjobb gyógyír a lehangoltságodra? Mit kell változtatnod ebben az időszakban és hogyan csináld? Depresszió körkép csillagjegyek szerint.


Terem még a mandalafa mandalát, mandalát...

Életünk körökben zajlik. Ezért az életet sokszor kör alakú ábrában foglalják össze: ilyen a horoszkóp radixa vagy a feng shui "bágua térképe". Az ősi kultúrák, például az aztékok naptárai kör alakúak. Az ünnepek az évkör mentén ismétlődnek, több év pedig kiad egy-egy életszakaszt. Kerek dolgok jelölik meg a kiemelkedő pillanatokat: kerek a születésnapi torta, vagy az eljegyzési gyűrű... A Te életed kerek?
Természeti Új Év jósda - Mit ígér neked Samhain szele a következő esztendőre?

Ugyan az európai kultúrában az újesztendőt januártól számítjuk, más kultúrkörökben eltérő hónapokban ünnepeljük azt. Kínában például februárra esik, Nyugat-Európában, az északi, kelta, és skandináv kultúrákban azonban máskor tartják ezeket az ünnepeket, az ősi hagyományoknak megfelelően. Mit ígér neked a kelta kultúrkörből is jól ismert természeti újév? Jósolj magadnak!


Mindenszentek, Halottak napja,  Halloween

A néphit szerint ilyenkor hazalátogatnak a halottak, ezért régen sokfelé számukra is megterítettek, kenyeret, sót, vizet tettek az asztalra. A néphit szerint, aki virágot szakít a sírról, azt elviszi a halott. Az égő gyertyát nem szabad más sírra tenni, mert annak a halottnak a bűne, akinek a sírjáról elvették, átszáll a másik lelkére.


Belső fejlődésünk mágikus alapja

Nem, ez neked sincs még meg. Pingálhatjuk az önmagunkról alkotott képet különböző okkult tudományok, elcsépelt imádságok jelentéktelen vagy veszélyesebb árnyalataival, de a tény az, hogy életünk hajójának kormányát nem tartjuk biztos kézzel ama hajnali vezető csillagot követve így sem.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x