Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Irányt váltott a Plútó - Milyen hatása van az életünkre?

A bolygók, így a Plútó is, hatásaikon keresztül nevelnek bennünket. Életeseményekkel terelgetnek, hogy a küldetésünket beteljesítsük. "Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent."


OTTHON ÉS A CSALÁD

Most fontosabb, mint valaha


A megélhetés és a test kapcsolata - pénzhozó varázslatok egyszerűen!

Korunk kábítószere a munka, a karrierhajszolás. A siker, a fény és ragyogás elérése végett, illetve a bizonytalanság okán, rettegünk az eleséstől, a szükségleteink kielégíthetetlenségétől. Valóban szükségünk van erre?


Cigánykártya - ez jött ki a világjárvánnyal kapcsolatban

Ezt a kirakást a jelen vírus helyzetre készítettem. Eddig nem csináltam ilyet, mert, bár sokan kérték, úgy éreztem, hogy nem kell faggatni ezzel kapcsolatban a kártyát. Most beadtam a derekam, mivel volt rá igény, leírom, hogy mit jelent ez a kirakás a a világjárvány idején Magyarországra vetítve.


Hogyan viselkedik a Bika karantén alatt?

A Bika egyébként is imád otthon lenni, így neki nem okoz gondot, hogy a négy fal közé legyen bezárva. Sőt, élvezi is! Még inkább, ha kertje is van.


Nagyon erős energiák a Sárkány havában

A kínai asztrológia szerinti Sárkány havának első és legfontosabb üzenete az egészségünkre való fokozott odafigyelés. Egyrészről ebben a hónapban sokkal nagyobb erőt fogunk kapni önromboló szokásaink elhagyásához, másfelől pedig figyelmeztet is: a saját felelősségünk sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint az eddigi hónapokban bármikor.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x