Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ezotéria
Se nem lengyel, se nem pálca: mi az?

Nem más, mint a híres varázsvessző, más néven lengyel pálca, amiben semmi varázslatos nincs: a varázslat maga az ember. Az ember, aki képes érzékelni a láthatatlan, sőt, mérőműszerrel is nehezen kimutatható sugárzásokat, hatásokat.


Február, Böjtelő hava - Népi megfigyelések és teendők

Számos népi megfigyelés és hagyományos teendő kötődik februárhoz. Őseink még összeköttetésben éltek a természettel és az isteni renddel. Ünnepeink ennek a kapcsolatnak a jelentőségéről adnak bizonyságot. A február még nevében is hordozza az elmúlást és a megtisztulást, felkészülést az újjászületésre.


Lelked ura: a Hold

A Hold mitológiája igen gazdag. Ez annak köszönhető, hogy állandóan változtatja az alakját, miközben mi mégis mindig ugyanazt az oldalát látjuk (vagy nem látjuk) innen, a Földről. Az asztrológiában a nőiség, az anyai minőség szimbóluma.
Elfojtott titkaink: az álmok fajtái

Az idegorvosok évtizedekig foglalkoztak azzal, hogy valamilyen szinten értelmezni tudják az álmokban megjelenő szimbólumokat. Ugyan nem felejthető, hogy mindenki maga a legjobb megfejtője álmának, de igyekszünk ötleteket és útmutatást nyújtani az emberi lélek rejtelmeinek felderítéséhez az álmokon keresztül.


5 dolog, amivel a Vízöntők az őrületbe kergetnek

A Vízöntő az állatöv különce, zsenije és forradalmára. Nehéz természete, makacssága és fellengzőssége miatt azonban sokszor nem könnyű elviselni. Ha mégis rákényszerülsz, légy végtelenül türelmes és elfogadó! Egyébként csak egy dolgot tehetsz, ahogy mondani szokás: megszoksz vagy megszöksz.


Női test, női bölcsesség

Az emberiség életének első 200 000 évében a spiritualitás és vallás középpontjában a női lét nagy misztériumai álltak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x