HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Ezotéria

Rendezvénynaptár
A karácsony és a kollektív tudatmező

Gondolunk mindenfélét a Karácsonyról. Vannak, akik szerint túl giccses. Mások szerint ilyenkor az egész évben elspórolt szeretetet próbáljuk meg ajándékokkal pótolni. De egy valami elvitathatatlan: a kollektív tudat olyan mértékű szeretet energiával tölti meg ezt a napot, amitől aztán ez a nap valóban egészen más lesz, mint a többi.


Hálabefőtt. Ahogy én készítem.

Vásárlás karácsony előtt pár nappal. Az emberek karácsonyfadíszként lógnak a plázák ünneplőbe öltöztetett költekezési láz piramisán, és a kígyózó sorokat követve egyre beljebb kerülsz a Minotaurusz piros szalaggal átkötött labirintusában.


Tévedések vígjátéka, avagy ösztönösség, érzelmek és gondolatok

Amint átérezzük a testünkben zajló folyamatokat, akkor megértjük, hogy minden szinten ugyanaz történik. Azzal a különbséggel, hogy míg az érzelmeink és a gondolataink becsaphatóak, megtéveszthetőek, ezért becsapósak és megtévesztőek, a testi szint, az ösztönösség SOHA nem téved.


Hová vezet az emberi fejlődés útja?

Az életünk egy másik ember életével szervesen összefonódva indul. A fejlődésünk kezdeti szakasza arról az érési folyamatról szól, mely testi értelemben képessé tesz bennünket az önálló létezésre. A születést követő érési és tanulási folyamatok pedig később felkészítenek arra, hogy pszichés értelemben is önállóvá váljunk.


Mit üzen a cigánykártya 2018-ra?

Bucher Katalin, az Igazi cigánykártya című Bioenergetic kiadónál megjelent könyv szerzője írja évek óta lapunknak. - A 2018-as év számmisztikailag mesterszám, - 11-es értéket ad ki, így erre az esztendőre nem csak 12, hanem 13 kártyalapot húztam, mivel egy "mester kártya" az, amely az egész évre rávetíti az erejét.


Jól figyelj, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bak jegyében áll!Eseménydús évek jönnek…

A Bak uralkodó bolygója, a Szaturnusz, avagy a küszöb őre 2,5 év után jegyet vált, belépett a Bakba és ezzel új fejezetet nyit főként a Bakoknak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x