HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Mit üzen a cigánykártya 2018-ra?

Bucher Katalin, az Igazi cigánykártya című Bioenergetic kiadónál megjelent könyv szerzője írja évek óta lapunknak. - A 2018-as év számmisztikailag mesterszám, - 11-es értéket ad ki, így erre az esztendőre nem csak 12, hanem 13 kártyalapot húztam, mivel egy "mester kártya" az, amely az egész évre rávetíti az erejét.


Jól figyelj, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bak jegyében áll!Eseménydús évek jönnek…

A Bak uralkodó bolygója, a Szaturnusz, avagy a küszöb őre 2,5 év után jegyet vált, belépett a Bakba és ezzel új fejezetet nyit főként a Bakoknak.


Miért ismétlődnek a problémáid?

Veled is előfordult már, hogy az élet újra ugyanazokat a helyzeteket és gondokat hozta eléd? Mi lehet az oka, hogy bizonyos tapasztalatok nagyon sokszor ismétlődnek az életben?


A beteg test a lélek segélykiáltása

A betegségek a szervezet lelki, energetikai egyensúlyának megbomlásából alakulnak ki, aminek oka a gondolkodási mód helytelenségéhez vezethető vissza, de befolyásolják a magzati, csecsemőkori és kisgyermekkori traumák, lelki sérülések is. Mindenki úgy él, úgy érez, úgy cselekszik, ahogy gondolkodik. A gondolatok megjelenési helye a test.


Az ima kéztartása

Az ima kéztartása - a két kéz ujjhegyeinek összeillesztése, vagy az egymásba kapcsolódó ujjak - a legismertebb egyházi jel. Megnyugtat, segíti az elmélyülést, testi-lelki-szellemi harmonizáló, energetizáló.


Mesterek

Amit feltétlenül tudnotok kell, az az, hogy ezeket a tisztázó értelmezéseket egyáltalán nem azzal a célzattal írom, hogy demisztifikáljam a témát, vagy hogy bárkinek bármiképpen megbántsam a legbelsőbb érzéseit. Ezek a jegyzetek azoknak szólnak, akik kapaszkodót keresnek, mert sem elutasítani nem szeretnék a "spirituális-ezoterikus" eseményeket, ideákat, sem eltévedni nem szeretnének a világában.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x