Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Figyelem: 3 sorsbolygó is irányt vált a Bika havában!

Hogy mit jelent ez? Türelem és további kitartás kell még, az biztos. Kinek mit hoz ez az időszak? A csillagok megsúgják, asztrológusunk pedig megfejti az üzeneteit.


Milyen Bach-virágesszenciákat érdemes használni a karantén idején?

Az egész világot sokkolta a koronavírus, aminek következtében drasztikusan megváltozott az életünk. Ehhez próbálok némi fogódzót nyújtani a Bach-virágterápia segítségével, hogy könnyebben vészelhessük át ezeket az embert próbáló napokat.


33 halálbabona - kerüld, ha kedves az életed!

A régi időkben különféle jeleket tartottak halált jövendölőnek. Ezek természetesen nem jelentik tényleg valaki halálát, mindenesetre érdekes, mi mindenhez kötöttek eleink rossz ómeneket.


Miért meditáljunk? A kozmikus energia

Különböző iskolák tanítanak meditációra, és arra, hogy saját problémáinkat magunk oldjuk meg. Az egyiptomi piramisoktól Tibet legmagasabb pontjaiig az ember keresi az egészséges, tudatos élet kulcsait. Tanulmányozzuk a kozmosz törvényeit és a molekulák rendjét. A kozmikus energiát keressük, mely fenntartja a világot.


És még mindig élünk

Az élet megy tovább. Beszűkül a fizikai élettér, magunknak kell hát kitágítanunk a saját határainkat. A lehetőségeink száma végtelen. Megválaszthatjuk, hogy mivel töltjük ki az időnket, hogy mire fordítunk figyelmet, mennyire vagyunk tudatosak - hiszen jól tudjuk, hogy amire fókuszálunk, azt vonzzuk be az életünkbe. Annak adunk energiát, amit a fejünkben pörgetünk.


Az idő - barát vagy ellenség?

Az idő, bár nyomasztó, nem az ellenséged, hanem a barátod lehet. Nem ellened dolgozik, hanem lehetőséget ad elmédnek, gondolataidnak, tudatodnak hogy feltöltődjenek, mert megajándékozza az anyagi dolgokat, így agyadat, annak működését is, a feltöltődés, a pozitív irányba való megváltozás lehetőségével. Az idő kincs és kasza - használd ki okosan!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x