Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ezotéria
Így hívd meg saját őrzőangyalodat!

Őrzőangyalod ugyanúgy született, mint ahogy te születtél. Az angyalok között nincsenek erkölcsi kitételek, nincs jó vagy rossz angyal, és a jó és rossz embereknek egyaránt vannak angyalaik. A saját angyalunkkal mindig - ha akarjuk, ha nem, ha hiszünk ebben, ha nem - kapcsolatban állunk. Gyakorlatunkkal abban segítünk, hogy erről meggyőződhess.


Ne hagyd ki az év utolsó tízmilliószoros napját!

2021-ben november 27-én van az év utolsó tízmilliószoros napja. Ekkorra tehető a Lha Bab Due-chen, azaz Buddha mennybe emelkedésének napja is. A tibetiek úgy vélik, ezen az ünnepnapon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat.


Rád jöhet a rontás, ha nem vigyázol! Veszélyes hétvége jön!

Tudtad, hogy az év szellemjárta, babonákra legalkalmasabb napjainak legkomolyabbja jön a hétvégén? Van minden évben 7 nap, amikor a legjobb, ha vigyázol és megvéded magad! Nézd meg, hogyan ...
A lábujjaink titkos érzelmi élete

Sokan azt hiszik, hogy a lábfejet, a lábat nem lehet úgy elemezni, ahogy a tenyerünket. Pedig az "ezoterikus lábnyomunk" éppen úgy ott van a bütykeinkben, a göcsörtjeinkben, mint ahogy a tenyérvonalakban.


Tök jó dolgok a tökökről

Gyermekként nagy élményt jelentett, és az őszi kukorica betakarítás utáni, takarmány és sütőtök összeszedése, jutalom volt, hogy ki találja meg a legnagyobb tököt. Mint óriás lehullott fejek hevertek a kukoricaszárak között. Ebből készültek a tökfejek, töklámpák, tökfilkók, egymás és a rossz szellemek ijesztésére.


Holdanya - Nap atya - Égi babonák Magyarországról

A Hold, a tükörarcú istennő a legtöbb nyelvben a negatív, női princípiumot testesíti meg. A nap, mint kiegészítő párja a férfiúi pozitív oldalt jelenti. Hold anya és Nap atya egy napon kétszer adják át egymásnak az eget, olyankor fordul elő, hogy megpillantják egymást, és magányos útjukon járnak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x