Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ezotéria
13 ma is működő magyar szerelmi babona és mágia

Ősi magyar népi szerelmi kötés, oldás, babona és mágia. Fiúknak - lányoknak! Eredeti néprajzi forrásból, Kiss József gyűjtése nyomán.


Engedd meg magadnak, hogy rossz legyél!

Mindenfélét mondanak különböző lelki tanítók. Hogy ezt sem szabad, meg azt sem szabad egy spirituális embernek. Hatalmas károkat okozhatnak ezzel. De csak akkor, ha nem szúrod ki idejében! Lukács Tünde cikkében konkrétan megmondja, mit rontanak el, és hogy javítsuk ki!


Baleset ért? Fejtsd meg mit üzen a tested!

Egy-egy véletlennek tűnő baleset is figyelmeztethet arra: rossz irányba haladsz, át kell gondolnod életed néhány területét. Pszichoszomatikus lábtörés? Igen, létezik! Segít az ezoterikus közelítés!


Ezek segítenek az önbizalmad növelésedben, hogy magabiztosabb legyél

Két nagyon egyszerű tippet kaptunk ma szakértőnktől, amelyeket te is könnyen fogsz tudni használni.


Az asztal táncra perdül

Valaha, amikor nálunk Petőfiék éppen a haza legnagyobb forradalmát vívták, a messzi Amerikában, Massachuses államban egy szellemjárta házban éltek Foxék, egy metodista lelkész és családja. Volt egy házi szellemük, akivel egy "börtön ábc"-hez hasonló kopogtatási jelbeszéddel értekeztek (tiptológia), lázba hozva ezzel a falu apraját, és nagyját. Ezen kívül volt egy csinos tölgyfaasztal a nappalijukban. Minden "táncoló" asztal ősatyja. Ezt ülték körül az érdeklődők, és várták, hogy a szatócs szellem elkopogja nekik zagyva üzenteit.


Az erős nőtől a fiú megijed, a férfi belelkesedik

Nők sokasága marad egyedül, egy vagy több gyerekkel, egy vagy több tönkrement házasság után és gyakran reménytelennek tűnik egy megalapozott, egyenrangú, mellérendelt viszonyokon alapuló kapcsolat megtalálása. Pedig ezek a nők szépek, okosak, dolgoznak, megfelelő egzisztenciával rendelkeznek, 35 fölött, amikor már nem elsődlegesen új gyereket szeretnének, hanem felnevelni a már meglévőket, békében, szeretetben, odaadásban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x