Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ezotéria
Február 24. - a szökőnap misztikus titkai

Hány évente van szökőév? A szökőnap február 24., és négyévente szökik vissza a naptárba. A szökőnapok, szökőévek mindig is foglalkoztatták az embereket, hiszen ezek a csalafinta dátumok megtréfálhatnak bennünket. Vajon milyen névnap van ma és hány évente van szülinapja annak, aki épp ma születik?


Ismered a hét fátyol táncát?

A kelet misztikus világa és a bűvös 7-es szám egyszerre jelenik meg a hét fátyol táncában. Mit szimbolizál, honnét ered?


Párkapcsolat: tükör-e a másik?

Előfordult már veled, hogy összekaptál a pároddal hasonló - vagy éppen egyforma - gondolat, viselkedés vagy esemény kapcsán? Volt olyan, hogy ez megismétlődött? Akár rendszeresen megjelenik?
Szerelem és flört - horoszkóp Valentin-napra

Mit vegyél neki, ami nem valami sztenderd, unalmas apróság? Mivel lepd meg, hogyan kényeztesd a kedvest? Egyáltalán, kivel is ünnepled ezt a romantikus, szerelmes napot? Valentin-horoszkóp szerelmeseknek és szingliknek.


A kínai szerencsepénzek titkai

2024. február 10. a kínai holdújév napja, ma kezdődik a Sárkány éve. Ismerkedjünk meg ez alkalomból a szerencsét és gazdagságot hozó kínai érmékkel!


Kínai holdújév: kezdődik a Sárkány éve

2024. február 10. szombat a kínai naptár szerint az új esztendő első napja, amivel kezdetét veszi a Sárkány éve.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x