Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ezotéria
Sámángyógyítás: ismerd meg erőállatod!

Mindannyiunkban ott rejtőznek az ősi erő elemei,a gyógyító állat ereje, amelyet felszínre hozva előhívhatjuk azokat nehezebb hétköznapokon vagy egy-egy betegség gyógyításának alkalmával.


Egyszerre két helyen? Lehetséges! - Testen kívüli élmények

Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen. Miért is nem lehetek egyszerre két helyen, ó Istenem, miért nincs két életem? - énekelte a Piramis együttes, a ma újra népszerű slágerben. Az ötlet nem új keletű. A parapszichológia már régóta foglalkozik vele, tudományos neve is van: Bilokáció.


Miért ismétlődnek a problémáid?

Veled is előfordult már, hogy az élet újra ugyanazokat a helyzeteket és gondokat hozta eléd? Mi lehet az oka, hogy bizonyos tapasztalatok nagyon sokszor ismétlődnek az életben?


Mi fán terem a csakrameditáció?

Csakráink az életenergia felvételére, tárolására és elosztására szolgáló láthatatlan központok, diszharmonikus működésük a fizikai testben is problémákat, megbetegedéseket, energiaveszteséget okozhat.


A 5 legfontosabb kristály kezdőknek

Ha szeretnéd kihasználni az ásványok különleges, misztikus erejét, érdemes egy alapkészlettel kezdeni.


A mágia színe - fekete mágia, fehér mágia

Van-e fekete vagy fehér mágia? És van-e szürke tartomány? Van-e színe a mágiának? Ha a kés magában hordozza, hogy gyilkos szerszám, vagy kenyérvágó eszköz, akkor a mágia is lehet fekete és fehér. Ha a kés csupán egy sokcélúan alkalmazható tárgy, akkor nem. A mágus céljától függ, mire használja a tudását...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x