Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Ezotéria
Kínai horoszkóp: 2024 a Sárkány éve

2024 a Fa Sárkány éve a kínai asztrológia szerint. 2024. február 10-én, a kínai újév napjával kezdődik és 2025. január 28-ig tart.


Mi fenyegetheti az újévi fogadalom betartását?

Az évet a legtöbben úgy kezdtük, hogy valamilyen újévi fogadalmat tettünk: megfogadtuk, hogy lemondunk bizonyos káros szenvedélyeinkről, vagy épp elhatároztuk, hogy új, hasznos szokásokat teszünk magunkévá. De mi kell ahhoz, hogy sikerüljön betartani?


31 ma is működő újévi babona kipróbálásra

Összegyűjtöttük azokat a bölcs szilveszteri-újévi babonákat, varázslatokat, amit a régiségben már tudtak őseink. Akár mindegyiket megfogadhatjuk, ha gazdagok, bölcsek, házasok, boldogok akarunk lenni a ebben az esztendőben. Az újkeletű babonákból is válogattunk néhányat.


Éves horoszkóp 2024-re: mit üzennek a csillagok?

Milyen különleges energiák és lehetőségek várnak ránk 2024-ben? Hajtsunk fejet az égi mesterterv előtt, és lássuk, milyen üzeneteket hordoznak a csillagok az új esztendőre!


Karácsonyi jóslások, babonák

A karácsonyi szokások, babonák nagy része termékenységi és párválasztó jellegű, de találhatunk közöttük betegségre, időjárásra és halálra vonatkozó jövendöléseket is.


A fény győzedelmeskedik a sötétség felett!

A téli napforduló éjjele a leghosszabb az évben. Ezt követően pedig a fény győzedelmeskedik a sötétség felett, mától (2023. dec. 22.) hosszabbodnak a nappalok.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x