Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Ezotéria
Az a félelmetes elköteleződés

Elköteleződni. Vajon miért olyan félelmetes sok embernek ez a szó? Talán mert a "kötésre", "megkötésre" emlékeztet? Vagy arra, hogy az elköteleződés nem egyeztethető össze a szabadsággal? Vajon mitől félünk? Félünk e egyáltalán, vagy csak kifogásokat keresünk, mert nem tudunk dönteni? Az elköteleződés egyre gyakoribb témája a párkapcsolati problémáknak. Csak nem mindig úgy, ahogyan mi gondoljuk.


Vajon a párod a duálod? 3 szempont amiből biztos tudhatod

A duálpár tulajdonképpen két erős, önálló lelket jelent, akik saját kisugárzásuk tudatában képesek bevonzani a másikat. elfogadni őt megérteni a létezésének mozgató rugóját.


Kis vámpírhatározó

Egyre sűrűsödő félhomály... Titokzatosan susogó őszi lombokon át homályosan világít a telihold sápadt fénye, tompa sírköveken ködösen csillan meg a nyirkos, ezüstös fénysugár, a baljós sötétben bagoly huhog. Minden valamirevaló vámpíros filmben van ilyen jelenet. De kik azok az energiavámpírok?
Káros visszaemlékezni múlt életünkre

Az ezotéria összefüggéseit nem ismerők számára kifejezetten káros visszaemlékezni elmúlt életekre - állítja Anne Küstler. A visszaemlékezés ugyan egyértelműan lehetséges, de túl sok a veszélye.


Álmomban már láttalak! - A reinkarnáció bizonyítékai

Álmaink titokzatos világa éppen olyan érdekes és változatos lehet, mint való életünk, s néha sokkal inkább fantáziadús, színes és ezer színbe hajló. Álmainkban sokszor a valótlan is olyan fajta valóság, amelyet nem tudunk megmagyarázni.


Mágikus tarot előrejelzés: parádés bőség vagy brutális bukás? Válassz!

Tarot előrejelzésünk a hétre. Megszoktuk már, hogy minden lapnak több olvasata van, több részen megfogható akár a mágus varázspálcája. A két vége és a közepe. A jó, a rossz és az optimális. Attól függ, hol ragadod meg, hogy működni fog-e majd a varázslatod? A te életed mágikus pálcája a te kezedben van, iránymutatásunk alapján azonban ügyesen suhinthatsz vele! Ha változtatni szeretnél, valamelyik végét kell megragadnod! A varázspálca közepével nem lehet varázsolni! A középszerűség kevés ehhez!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x