Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
Ezotéria
Az álmok világa

Az álomkutatók szerint nem kellene foglakoznunk azzal, hogy álmainknak valamiféle jelentése van. Sigmund Freud az álomfejtés atyja 100 évvel ezelőtt azt mondta, hogy a kés és a ceruza mindig a férfi


7 jele annak, hogy gyógyító vagy és sámán

Sámán vagy és nem is tudsz róla? Íme néhány segítség, hogy megtaláld azt az embert, aki valójában vagy!


Milyen bútor illik a csillagjegyedhez?

Járjuk körbe azt a témakört, hogy melyik bútor illik az csillagjegyünkhöz! Minden asztrológiai jegy egyedi a maga módján, ami azt jelenti, hogy a kanapé, az ágy, egyéb bútor vagy kiegészítő nem lesz mindig ugyanaz. Érdemes felfedezni, hogy a különböző csillagjegyeket milyen bútordarabbal párosíthatjuk. Olvasd el, hogy milyen bútorral egyezik a csillagjegyed.


Szerdai angyal üzenet: Beleguel angyaltól

Ha felújításba fogunk vagy bármi olyanba, ami átalakítással, átalakulással párosul, akkor bátran forduljunk az új kezdetek építészéhez, hiszen azért jött, hogy segíthessen nekünk.


Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!

Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, úgy nincs két egyforma ember sem. Még szerencse, hogy különbözünk egymástól. Milyen unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanolyan lenne...


Karma - megváltoztathatjuk-e?

A karmát sokan tévesen megváltoztathatatlan, sorsszerű eseménynek, vagy elkerülhetetlen büntetésnek tartják, pedig a karma törvénye egészen mást jelent.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x