Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
Ezotéria
Szüléssel kapcsolatos babonák a néphagyományban

Ősanyáinkkal kapcsolatos egyik legfelkapottabb tévhit, hogy kimentek a mezőre, rájuk jöttek a fájások, megszültek, majd dolgoztak tovább. De ez mindig is lehetetlen volt... Milyen babonák ismertek a születendő gyermekkel és a szüléssel kapcsolatban?


A sámánok és szellemgyógyítók lelki utazása

A sámánok különleges szerepet töltenek be közösségük életében, hiszen kapcsolatot tartanak a természettel és a szellemvilággal.


Rezgések óceánja, megérzések tengere

Az intuíció egy varázslatos műszer, ami mindig segít neked, hogy hallgatva rá, új ötleteid legyenek, új megoldásaid egy helyzetre. A kérdés csak az, hogy rá vagy-e hangolva az üzenetekre. Tudod, hogy minden döntéseddel sorsot teremtesz magadnak?


Az élet a komfortzónán kívül kezdődik

Mi is az a komfortzóna? Miért kellene kilépni belőle? Mi tart minket a megszokott, biztonságosnak hitt komfort területen belül? Miért olyan nehéz kilépni a biztonságos zónából? A megszokott berögződések sokszor olyan erősen tartanak minket fogva, hogy képtelenek vagyunk egy apró újdonságot is izgalmas lelkesedéssel fogadni, és lépni egyet kifelé.


Nem is gondolnád! Ezt kérdezik legtöbben a feng shui tanácsadótól

Mit kérdeznek a legtöbben a feng shui tanácsadótól? Erre talán van tipped! De azt, hogy mi az, amit sosem kérdeznek, azt lehet, hogy sokkal nehezebb kitalálni. Halász Alexandra, a Youtube videói kapcsán közismert feng shui szakértő elárulja a választ mindkét kérdésre!


Neked mi okoz örömöt?

A legtöbben úgy gondoljuk, a jó dolgok az életben maguktól történnek, azok átéléséért magunk keveset tehetünk. Pedig a számos örömforrás közül, mely lehetőségként folyamatosan körbevesz bennünket, a mi felelősségünk felismerni, és formálni azokat, melyek pozitív érzésekkel töltenek el. Írd meg a saját örömforráslistádat!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x