Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
Ezotéria
Cigánykártya előrejelzés - jóslás 2024-re

Mit tartogat számunkra a következő esztendő? A cigánykártya megmondja! 2024 önkormányzati választási év lesz, és nyolcas számmisztikai év, ehhez még a Katonatiszt lapja jött az év meghatározó lapjának, ami elég sok találgatást enged nekünk így, az esztendő vége felé.


Legyünk angyal-látók!

Hogyan lássuk az angyalokat? Persze, nem a puttókra gondolunk! Akkor könnyű lenne a válasz, egyszerűen bemegy az ember egy régi székesegyházba, és máris láthat egy szekérderéknyi vagy éppen felhőrengetegnyi angyalkát. Nem is a karácsonyi képeslapok szárnyas kis fickóira gondolunk. A valódi angyalokra.


Luca napja a boszorkányok napja

Szinte mindenki ismeri a Luca-napi népszokásokat, babonákat, varázslatokat... ezt a napot Gonoszjáró napjának is nevezik, mert sokan Lucifer, a bukott angyal nevéhez kötik ezt az ünnepet. Pedig ez az ünnep Szent Lúciához fűződik, aki egy nemesi szicíliai családból származott és apácaként élte le életét. Szüzességét Krisztusnak szentelte és ezáltal Szent Lúcia neve a tisztasághoz és a fényhez kapcsolódik. Luca napján több tilalom is volt érvényben! Tilos volt sütni, fonni, pénzt kölcsönadni, mert úgy tartották a gonosz boszorkányok kezébe kerül.
A boszorkányok ezer arca

Közeledik Luca napja! A december 13-án elkezdett Luca-szék 13 különböző fából készül, hogy aztán szentestén, az éjféli misén ráállva megláthassuk a boszorkányokat. Addig is... mit kell róluk tudni, kik a boszorkányok?


Advent angyalai - Adventi vasárnapok üzenete

Ma van advent első vasárnapja. Az idei év különleges: a 4. adventi vasárnap szentestére esik. Elcsendesedünk, készülődünk már karácsony ünnepére. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a Nap sugaraiból készült. Adventre négy angyal üzen, palástjuk különböző színű: Kék, piros, fehér és lila.


Advent - az aktív elvonulás időszaka

2023. december 3. advent első vasárnapja. Az adventi időszakkal összefüggésben általában az elvonulást, a várakozást, az aktív, külső tevékenységek háttérbe szorítását és az elmélkedések előtérbe helyezését szokás emlegetni. Mindez természetesen helytálló, hiszen a természet lecsendesedésével, elsötétedésével az embernek is ezt a kozmikus működést érdemes követnie.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x