2 különleges ajándékkísérő - Csináld velem!


2 különleges ajándékkísérő - Csináld velem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Olcsó, viszont mutatós, titkokat rejtő, vagy csak egyszerűen frappánsan ötletes ajándékkísérők saját kezűleg! Részletes lista a hozzávalókhoz, közelítő árkalkulációval!  

Mostanában rengeteg olcsó, műanyagból készült, egyáltalán nem sérülékeny, mutatós karácsonyfadíszt lehet vásárolni a boltokban. Vannak nagyon szép darabok, melyeken nincs minta és sokkal kevesebbe kerül, mint egy készen vett karácsonyi ajándékkísérő kártyácska. Mégis százszor mutatósabb, ha ezt rakod a kártya helyett a csomagra. Figyelj!

Hozzávalók:
Lakkfilc (ezüst-arany- vagy amilyen színt használnod kell)
Körömlakk - csillámós, vagy csillagdíszes
Karácsonyfadísz - minta nélküli, vagy diszkrét mintás (tetszőleges méretben)
 

Fogj egy tetszőleges színű műanyagból készült gömböt. Én egy fekete, nagy méretű gömböt választottam, mivel idén hófehér ajándékos zacskókat használok csomagolásra, fekete fogóval, s ezüstös ajándékcsomagoló papírba borítom amit nem zacskóba teszek majd - ezzel jól fog harmonizálni a fekete és ezüst karácsonyfadísz.
 
Egy darab 45 Ft-ba került, az ezüst, vékony lakkfilc és a körömlakk pedig egy ezresbe. Ezeket azonban sok mindenre tudom még használni! A választékban egyébként nagyon széles, sokféle leértékelt karácsonyi dísz volt, ami erre a célra tökéletes.

 
A lakkfilctollal írd rá, ha jó a kézügyességed, rajzold rá a megajándékozott szerettednek szánt üznetet, díszt, vagy bibliai igét. Igyekezz szépen írni, ha hibázol, akkor nem lehet javítani (az oldószer ami a lakkfilcet oldja, oldja a műanyag réteget is!). Rajzolhatsz angyalkát, vagy különféle indaszerű vonalakat. A körömlakkal fess köré díszeket - én egyszerűen egy ezsütös csillogó körömlakkal festett vonallal aláhúztam a jókívánságot. A gömböt rákötöm a csomag elejére, ez azonosítja be kinek szól a csomagom. (Pl.: Boldog Ünnepet 2009 karácsonyán Jóskának). A megajándékozott így odahaza a saját fájára is felakaszthatja a gömböt, s ha elmegy a fa mellett, eszébe juthat, hogy szeretem, gondolok rá.

A másik helyes kis ajándékkísérő az alábbi titkos zsebes, több funkciós kis origami. Egy a/4-es lapot vágjunk félbe hozzá, olyan színűt ami illik a csomagolópapírjainkhoz. A papír egyik feléből hajtogassunk egy legyező formát, amit majd az egyik oldalánál hajtsunk meg és pávafarok szerűen ragasszuk össze. A lap másik felére írjuk majd rá a jókívánságokat és ebből készül a titkos zseb.
 

A zseb hajtása igen egyszerű: Hajtsd fel a hosszabbik lapszélhez átlósan a papír sarkát, majd a másik oldalról a másik sarkát. Ha ezzel megvagy, terítsd ki, s végül a két oldalról hajtsd be középre. Úgy fog kinézni, mint itt a képen.

A zseb alját, vagyis a fenti képen a háromszögek belső részét ragasszuk le, így tökéletes háromszög formájú tasakot kapunk. Ebbe a zsebbe bármit elhelyezhetünk, például apróbb ékszert, vagy egy titkos üzenetet, idézetet, igét, vagy ami ekkora helyen elfér. Például egy hűtőmágnes, matrica, vagy egy becsomagolt mézeskalács figura is nagyszerűen beleférhet.
 



A zseb tetejét pedig díszítsük ki mécsessel, szaloncukorral, vagy valamilyen montázzsal, kollázzsal, rajzzal:

Írjuk rá, kinek szól az ajándék - hiszen ez az ajándékkísérő kártyák lényege!

Az ajándékkísérőt fektessük a csomag tetejére, vagy adjuk át a zsebbe rejtett ajándékot ebben a csomagolásban - utóbbi esetben ragasszuk kartonlapra az egészet, hogy legyen tartása!

Azért is érdemes egyedi ajándékkísérőt gyártani, mert szeretteink így mégjobban érezhetik szeretetünket, és természtesen örömünket lelhetjük a készülődésben. A késuzülődésbe a gyerekeket is bevohatjuk, ezt már egész kicsik is meg tudják csinálni egy kis szülői segítség mellett!
(A szerző saját fotóival)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 15207 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 





A Kajmán-szigeteken aligha van szükség kéményre, hiszen nem kell fűteni. Így a Télapótól sem várhatjuk el, hogy a kéményen leereszkedve hozza az ajándékot: helikopterről szórja le. Aki kapja, marja!

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x