2 vagány mikulásvirág-dísz modern otthonokba


2 vagány mikulásvirág-dísz modern otthonokba

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A mikulásvirág nemcsak a hagyományos karácsonyi stílusban feldíszített lakáshoz illik. különleges éke lehet a fiatalos, minimalista enteriőrnek is. Mikulásvirág-sorozatunkban most két merész és modern kompozíció elkészítését mutatjuk be lépésről lépésre a Stars For Europe jóvoltából. 

MODERN STÍLUS I.
Szikrázó csillagok, sziporkázó díszgömbök és csillámló fém –  ragyogó karácsonyváró dekoráció.


A káprázatos, modern kompozíciót a rózsaszín mikulásvirággal mi magunk is könnyedén összeállíthatjuk. Egész télen mutatós lakásdekoráció.

Első lépés


Egy magas, rozsdamentes, csillogó acélváza felső peremét kerítsük körbe a mikulásvirág színéhez illő háncsszalaggal. A színes rattankoszorú elkészítéséhez használjunk tűzőgépet.

Második lépés


A rattankoszorút lazán helyezzük rá az acélváza peremére.
Harmadik lépés


A rattankoszorúra ragasztópisztoly segítségével ragasszunk mutatós ezüstcsillagokat. Úgy helyezzük el őket, hogy elfedjék a tűzőkapcsokat.
A feldíszített vázát béleljük ki fóliával, és helyezzük bele a mikulásvirágot.


MODERN STÍLUS II.
A lakás feldíszítése során próbáljunk ki új dolgokat, újszerű összeállításokat. Nagyon dekoratív például a klasszikus karácsonyi stílus és a meghökkentő modern kiegészítők találkozása.


Egy egyszerű, fehér, doboz alakú tartóedényben elhelyezett rózsaszín mikulásvirág, mint a karácsony klasszikus jelképe, valamint a szárított luffatök együttese épp ilyen különleges és mutatós összeállítás. A szokatlan karácsonyi asztaldísz friss, fiatalos lendületet kölcsönöz az ünnepi dekorációnak.

Első lépés


A luffatök vagy szivacstök a tökfélék családjába tartozó növény. A héjától megtiszítitott és megszárított, érett termést természetes szivacsként használják, ugyanakkor rendkívül eredeti dekorációs anyag is. A luffaszivacs puha, könnyű, világos színű, áttetsző, tartós anyag. Kiváló kiegészítője a tartós dekorációknak.
A luffaszivacsokat ragasztópisztoly segítségével rögzítsük egymáshoz.

Második lépésAz összeragasztott luffaszivacsokat azután tegyük bele a a díszkavicsokkal megtöltött edénybe, és ragasztópisztoly segítségével rögzítsük őket a helyükön.

Harmadik lépésRagasszunk a luffaszivacsok csúcsára színes gyöngyöket és csillagokat, majd helyezzük el az edényben a mikulásvirágot.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4796 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

A Mikulás is halad a korral! A rénszarvas-szánt versenyautó váltotta fel a Kajmán-szigetek tavaly kiadott bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x