Készíts különleges karácsonyi dekorációt - percek alatt!...


Készíts különleges karácsonyi dekorációt - percek alatt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Meleg színek, ízléses anyagok, gyertyafény - a karácsonyi dekorációk különleges, emelkedett hangulatot keltő társai az év legszebb ünnepének. Nincs feltétlenül szükség zöld fenyőre ahhoz, hogy karácsonyi hangulatot varázsoljunk a lakásba. A karácsony egyik legfontosabb szimbóluma, a mikulásvirág legalább olyan ünnepélyes és elegáns hatást kelt. Az alábbi két légies és tartós összeállítást rövid idő alatt magunk is könnyedén elkészíthetjük, és csak egy pár kiegészítő szükséges hozzá. 

A bájos és sziporkázó kellékekkel feldíszített otthon a karácsony hangulatát, a várakozás kellemes érzését kelti bennünk. A mikulásvirág, mint a karácsonyi időszak legfontosabb jelképe központi szerepet tölt be az ünnepi dekorációban.

1. Aranyló pompa
Az angyalhajjal és díszgömbökkel megtöltött hatalmas üvegedényben nagystílűen elrendezett elegáns, krémszínű mikulásvirág csinos, ötletes ünnepi dekoráció.Első lépésEgy magas üvegedényt félig tölts fel arany angyalhajjal és hozzá illő díszgömbökkel. A mikulásvirág számára tegyél el az edény közepére egy hagyományos vagy üvegkaspót, aminek az aljába előzőleg kőzúzalékot szórtál annak érdekében, hogy a kaspó stabilan álljon az üvegedény közepén.

Második lépésA két edény közötti rést szorosan összetömörített göndör angyalhajjal és további díszgömbökkel töltsd ki. Ezután a mikulásvirágot helyezd el a középső kaspóban.

2. Ezüstös elegancia

Egy exkluzív, ezüstösen csillogó serlegben elhelyezett krémszínű mikulásvirág különösen elegáns hatást kelt. A fenséges dekorációt sokkal könnyebb elkészíteni, mint azt első ránézésre gondolnánk. Egy kis odafigyeléssel az elegáns növénytartó még ünnepibbé teszi az asztalt vagy a tálalót egész télen át.Első lépésDíszdrót segítségével aszparáguszból készíts koszorút. Munka közben viselj kesztyűt, ami megóvja a kezedet a finom, szúrós szárak okozta sérülésektől.

Második lépésA lazán összekötött koszorút fújd le ezüstfestékkel, hogy színe passzoljon a kehely színéhez.

Harmadik lépésAz ezüst  vesszőkoszorút helyezd el a növénytartó kehely szélén, és tegyél még bele egy mutatós ezüstcsillagot. Az így feldíszített edénybe rakdb bele a mikulásvirágot.

Forrás és további információ: Stars for Europe
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8017 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Az adventi koszorú látható Salvador 2007-es kiadású bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x