Top 10 ezoterikus ajándék - ne vásárolj kacatot!


Top 10 ezoterikus ajándék - ne vásárolj kacatot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Egyre többen érdeklődnek az ezotéria és a spiritualitás iránt, nem csoda, hogy megnőtt az ilyen jellegű tárgyak, kiegészítők iránti kereslet is. Érdemes azonban körültekintőnek lenni, mielőtt bármire pénzt kiadnál, mert sok a gagyi és felesleges ezó kacat is a piacon. Minőségi ajándékok körképe - ezoterikus ismerősöknek, barátoknak, családtagoknak. 

1. Mandala
A teljességet szimbolizáló, pozitív energiákat hordozó mandalák méltán népszerűek: dekorációnak és meditációhoz használt tárgynak is alkalmasak, de otthonunkat is harmonikusabbá varázsolhatjuk egy-egy jól kiválasztott, megfelelő minőségeket, energiákat szimbolizáló mandalával. Ha mandalát szeretnénk adni ajándékba, tényleg csak a pénztárcánk és a fantáziánk szabhat határt: válogathatunk a különböző méretű, anyagú és tematikájú mandalák közül. Arra érdemes figyelni, hogy ne ruházzunk be giccsbe, például túl cirkalmas, túlaranyozott alkotásokba és próbáljuk a megajándékozott otthonához igazítani a mandala stílusát.

Tipp: Ha igazán személyre szabott mandalát szeretnél adni ajándékba, készítsd vagy fesd meg magad, ráhangolódva arra, akinek készül.

2. Kártya
A kártyavetésre és jóslásra alkalmas kártyák választéka ma már nagyon széles, sajnos azonban árban és minőségben is vannak nagy különbségek. Ha kártyát szeretnél ajándékozni, előbb puhatold ki a megajándékozott ízlését, és persze azt, hogy milyen más kártyapaklit vagy paklikat használ. Aki elsősorban angyalkártyával dolgozik, nem biztos, hogy örül egy pakli cigánykártyának és fordítva.

Ha egy különleges és modern kártyára vágysz, válaszd a Poláris Világ Jóskártyát!

3. Ékszer

Az ezoterikus jellegű ékszereknek szintén se szeri, se száma ma már. Választhatsz ajándékba számtalan szimbólumot az OM-jeltől a csakrákon keresztül az ősi magyar vagy kelta jelképekig, az angyalos vagy kristályos, féldrágaköves ékszerekről nem is beszélve. Ha ékszert szeretnél adni, különösen ügyelj a személyre szabottság elvére: semmiképp ne vegyél horoszkópos karkötőt vagy medált csupán azért, mert a megajándékozottról tudod, hogy érdekli az asztrológia. Inkább hangolódj rá az adott személyre, és a megérzéseid alapján próbálj neki ajándékot keresni.

A Csakra karkötőt erre a célra találták ki >>

4. 2012-es naptár
Az új évre szóló naptárak között is nagy számban találunk már olyanokat, amelyek tartalmaznak asztrológiai előrejelzéseket, holdnaptárat, és más spirituális témájú tartalmakat. Ezekből is érdemes minőségit választani, tehát olyat, amit például a témában járatos szakértők állítottak össze – így elkerülhetjük a hiteltelenség csapdáját.Tipp:
Ha egy olyan naptár keresel, ami diszkrét, mert nem ordít róla, hogy ezoterikus, de kiemelten hasznos tartalmakkal bír, akkor ajánljuk a Harmonet Holdnaptárát, amelyben - részletes holdkalendárium funkciója mellett – most számos új téma kapott helyet. Kattints ide és nézd meg a videót >>

5. Angyal
Örök sláger az angyal karácsonykor – ezzel nem nagyon nyúlhatunk mellé, kivéve, ha valami ízléstelen tucatárut sikerül beszereznünk, amivel tele vannak ilyenkor az áruházak polcai. Válasszunk inkább diszkrét, visszafogott stílusú angyalt, legyen szó akár képről, akár szoborról, akár bármi másról. A spiritualitás iránt érdeklődők sem örülnek mindenféle angyalos kacatnak, így ebben az esetben is érdemes kipuhatolni a megajándékozott ízlését.

Ha komolyabb ajándékon töröd a fejed, stílusos választás lehet az Örök Idők Angyalai csomag, amely egy öröknaptárat, egy angyalingát és inga táblázatot, valamint 32 db angyalkártyát is tartalmaz.

6. Szobor
A feng shui vagy éppen indiai istenségeket ábrázoló szobrocskák is jó ötletnek bizonyulnak, de itt is kerüld messziről a gagyi, fröccsöntött förmedvényeket, vásárolj olyan helyen, ahol nem bazári árut kínálnak. Érdemes annak is utánajárni, melyik szimbólum mit jelképez!

7. Kártyavetés, asztrológiai elemzés
Ha az önismeret komolyan érdekli azt, akinek szeretnél ajándékot adni, nevezd be egy asztrológiai, számmisztikai vagy más egyéb elemzésre, esetleg egy tarot kártyavetésre. Mindenképp nézz utána, hogy a jós, asztrológus, numerológus mennyire képzett és járatos a témában, mióta foglalkozik ezzel és milyen visszajelzések elérhetőek róla pl. a weboldalán. Kerüld a kóklereket és a magukat guruként, a tutit megmondóként hirdetőket – ők borítékolhatóan pénzvadász csalók!

HarmoNet horoszkóp rendelés (Ez már nem biztos, hogy karácsonyig elkészül) >>

8. Ezoterikus témájú könyv
A választék szintén nagyon széles, ám  a minőség az utóbbi néhány évben igencsak hígult. Kutakodj előtte a célszemély könyvespolcán, ha teheted és nézd meg, miket olvas e témában. Próbálj ahhoz igazodni téma vagy szerző szerint.


Néhány szerző a teljesség igénye nélkül, akik valóban minőségi könyvekkel vannak jelen a piacon: Szepes Mária, Müller Péter, Eckhart Tolle, Ruediger Dahlke, Balogh Béla, Szabó Judit, Drunvalo Melchizedek, Szvámi Ráma, Carlos Castaneda, Paulinyi Tamás.

Gyönyörű képes album zarándokhelyekről >>

9. Meditációs vagy spirituális zene CD
Nagyon sok jó anyag elérhető ma már az egyszerűbb vezetett relaxációktól kezdve a komolyabb, mélyebb meditációkig, valamint az indiai, kelta, indián, távol-keleti és más egyéb műfajokig. Itt is érvényes, hogy előtte térképezd fel az illető gyűjteményét, nehogy olyat vegyél, ami már megvan neki, vagy soha nem hallgatná meg.

Aki szeret meditálni, annak jó ötlet lehet az alábbi meditációs könyv is >>

10. Ezoterikus tanfolyam

Aki komolyabban érdeklődik a spiritualitás iránt,  jó esetben elkötelezett az önismeret, az önfejlesztés terén is, ezért valószínűleg örülni fog egy témába vágó tanfolyamnak vagy kurzusnak. Ebben az esetben hatványozottan igaz, hogy csak akkor ruházz be ilyesmibe, ha alaposan ismered a megajándékozott igényeit és szemléletét és el tudod találni, mi a szíve vágya.

Tippünk természetesen a Soter klub >> 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19117 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

A karibi szigeten nem a fenyőfa a karácsonyi növény, hanem a hibiszkusz: ez önmagát díszíti fel trópusi virágaival.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x