Last minute ötletek karácsonyra


Last minute ötletek karácsonyra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Már csak 2 nap és itt a karácsony. Ilyenkor már erőteljesen vágyunk a nyugalomra, a szerető családdal töltött kellemes napokra, azonban lehet, hogy vannak még páran, akiknek máig nem sikerült minden ajándékot beszereznie. A legjobb ilyenkor, ha elő tudjuk venni azt a kis év közben írt listát, amire kigyűjtöttük szeretteink kívánságait, de ha ilyennel nem rendelkezünk (már pedig a többség nem) és ötletünk sincs, akkor törekedjünk valami kedves figyelmességre, illetve valami praktikusra. 

Ajándékötletek hölgyek részére

A hölgyek nagy része többnyire igyekszik csinos lenni, azonban a divatban lévő nadrágok nagy része most csípőnadrág, így a hidegben sokak dereka ki van téve a megfázásnak. Jól jöhet egy derékmelegítő valamilyen izgalmas színben.

Újra divat a nőies haj. Ha kedvesed szereti a változatosságot, és ügyel a külsejére, egy nagy loknik készítésére alkalmas hajsütővasnak biztosan roppant módon örülni fog, főleg most  a szilveszteri parti előtt.

Kissé drasztikus, de tartós beavatkozás a sminktetoválás. Első körben karácsonyra nem is javasolnám, csak azoknak, akik már élvezték ennek előnyeit valaha és aktuálissá vált egy frissítés, de ilyenkor is persze kérdéses, hogy milyen módon adjuk át ezt az ajándékot, mert a sminktetováló személyét jobb, ha a megajándékozott dönti el. 

A parfüm kissé már unalmas, de ha jól választunk, akkor még mindig jó megoldás. Legyen egy új illat vagy egy exkluzív márka. Vegyünk hozzá pár izgalmas fürdőgyöngyöt vagy rózsa formájú szappant, így nem csak kellemes, de látványos ajándékot adhatunk.

A kristályok, ékszerek mindig megdobogtatják a hölgyek szívét. Már se szeri, se száma az ilyen termékeket kínáló üzleteknek pár ezer forinttól egészen a luxus nyakékig. Szilveszterkor kiváló kiegészítője lehet egy alkalmi ruhának egy csodálatos nyaklánc.

Ajándékötletek férfiak részére

A férfiak leginkább az elektromos ketyerék rajongói, illetve a hobbijukkal kapcsolatos dolgokat részesítik előnyben. Jól jön azonban pár új ruhadarab is, akár üzleti megjelenéshez, akár valamilyen kényelmes baráti összejövetelre.

Ahogy a nők, úgy a férfiak is szeretnek tetszeni másoknak, és azt se feledjük, hogy az elegancia örök érték. Egy divatos ing egy pulóverrel, főleg ha kellő szakértelemmel és ízléssel válogatunk, egészen biztos jó választás.

A nyakkendő sajnos egyre kevesebb helyen szokás, azonban ha szükség van rá, egy klasszikus darab lehet a hosszabb távú befutó.

Itt van már a havas, hideg idő, így egy bélelt széldzseki figyelmes gondoskodás lehet, ha szerettek a természetben több időt tölteni. 

De mennyivel könnyebb lenne, ha már rég tudnád, hogy a párodnak milyen színek, stílusok és ruhadarabok állnak jól? Akkor a karácsony is sokkal egyszerűbb lehetne. A szépség mindig jó ajándék. Akár hölgyeknek, akár uraknak még most is vásárolhatsz stílustanácsadást.

Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
www.oltozzjol.hu

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Murillo festménye, a Pásztorok imádása látható Spanyolország 1970-ben kiadott karácsonyi bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x