Cserélj könyvet karácsonykor!


Cserélj könyvet karácsonykor!

Forrás: Rukkola.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Milyen érzés lesz vajon, amikor több ezer ember küldözget egymásnak ajándékba könyveket, az országban és azon túl, keresztül-kasul? Egy korszakalkotó közösségi élményben lehet része annak, aki csatlakozik a nagy volumenű, közösségi ajándékozáshoz. 

A Rukkola, az első magyar közösségi könyvcserélde egy újabb különleges akcióra készül.  Rukkarácsony címen a közösségi megosztást alapul véve, egy gigantikus közösségi ajándékozás veszi náluk kezdetét. Mit jelent ez? Egy nagy virtuális kalapot jelent, ahova a jelenleg 15000 felhasználó közül több ezren bedobják a nevüket és címüket, a Rukkola pedig kisorsolja egymás között őket, hogy ki kinek küldjön ajándékba könyvet.

A cél, hogy örömöt és ezernyi csepp szeretet adjanak egymásnak a Rukkola közösség tagjai az ország minden szegletébe egymásnak küldött meglepetés könyvekkel. Milyen érzés lesz vajon, amikor több ezer ember küldözget egymásnak ajándékba könyveket, az országban és azon túl, keresztül-kasul?

Egy rendkívüli, korszakalkotó közösségi élményben lehet része annak, aki ehhez a nagy volumenű, közösségi ajándékozáshoz csatlakozik.


A Rukkarácsonyozás november 19. és december 6. között tart, ezalatt az idő alatt várják a kalapba a neveket a rukkola.hu/karacsony oldalon.

Könyvbe bújt szeretet érkezik így a Rukkarácsony több ezer résztvevőjének, egy ismeretlen ismerőstől kapnak majd csomagot, benne egy olyan könyvvel, amit más jó szívvel nekik szánt.

A Rukkarácsonyban meglepetés meglepetés hátán várható: nem csak a rukkolázók ajándékozzák meg egymást, hanem a Rukkola is a felhasználókat. A rukkarácsonyi rukkalapban lévők között ugyanis egy nagy adag új, friss és illatos könyvcsomag is gazdára talál, amit a kezdeményezéshez csatlakozó könyvkiadók, könyvesboltok ajánlottak fel.

Sőt, nem csak könyveket, de egyedi, kézzel készült és gyönyörű üvegékszereket is kisorsolnak a közösségi ajándékozáshoz csatlakozók között.


Kiskarácsony, Rukkarácsony - a könyvbe bújt szeretet.

www.rukkola.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net - Kittisak
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2908 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Murillo festménye, a Pásztorok imádása látható Spanyolország 1970-ben kiadott karácsonyi bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x