Karácsonyi hangulatban az Osrammal


Karácsonyi hangulatban az Osrammal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Advent közeledtével a megfelelő fénytechnika, és dekorációs hangulatvilágítások elengedhetetlen kellékei a szürke hétköznapoknak. Az Osram LED fényfüzérei és gyertyái mesés karácsonyi miliőt varázsolhatnak otthonokba, és mindezt még energiatakarékosan is teszik. 

A hideg tél és a hosszú sötétség beköszöntével a különféle hangulati és dekorációs fények igen fontos szerepet játszanak. Napjainkban egyre elterjedtebb a különféle intézmények, lakóházak, üzletek és utcák kültéri és beltéri díszítése impozáns fénydekorációs kellékekkel, melyek reményt, kedvességet és ünnepi hangulatot sugároznak. A mesterséges fények és a színek együttes hatása kellemes közérzetet gyakorol testünkre és lelkünkre egyaránt. A sokoldalú, jó minőségű kis energiafogyasztású Osram LED fényfüzérei garantáltan megszínesítik az ünneplést, akár születésnapról, baráti összejövetelről vagy a szeretet ünnepéről legyen is szó.


Az energiatakarékosság jegyében egyre többet hallunk a LED-es világítási megoldásokról. Az Osram fénydekorációs eszközei; a hidegfehér (cw) és melegfehér (ww) LED füzér, a színes és színváltós LED füzér, valamint a karácsonyi gyertyák számos előnyökkel, 3 év garanciával briliáns fényeket tudnak kölcsönözni irodaházakba, családok otthonaiba.„A bel- és kültéri
használatra alkalmas Osram fényfűzérei olyan prémium kategóriás márkatermékek, amelyek alacsony fogyasztásúak és 50 ezer óra élettartalommal bírnak. Hőtermelésük alacsony, ezért nem okozhatnak tűzből és égésből adódó balesetet. Továbbá a 24 V-os transzformátorral működő, 10 méteres kábellel felszerelt LED-fénypontok nem jelentenek érintésvédelmi veszélyt a gyermekek számára. A LED-ek száma modulonként változó, amíg a színes és színváltós füzéreknél 40 és 80 fénypontokról beszélhetünk, addig a fehérek esetében 40 és 80 lámpaszámon túl 120 és 320 darabszámú diódával is elérhető a boltok polcain. 21 méter hosszú, 80 LED számú füzér 2,5 m magas fa díszítésére alkalmas.
Osram fényfüzérek >>Az Osram karácsonyi gyertyái
még inkább meghitté tehetik az ünnepet. A lámpákat úgy tervezték, hogy a hagyományos karácsonyi gyertyák látszatát keltsék, mindez áttetsző, viasszerű köntösben, melyek kül- és beltéren egyaránt pompás atmoszférát kölcsönözhetnek” – mondta Baktai Gábor az Osram Magyarország projekt menedzsere.

„A gyermekekre is gondoltunk, a szobájukban használható katicabogár és űrrakéta formájú fény-őreivel, a BeetLED és ORBIS - 3 az 1-ben éjjeli fényekkel, amelyek kellemes, meleg légkört vihetnek a gyerekek hálószobájába. Ezek az egységek egy biztonsági lámpát tartalmaznak, melynek tetejét levéve egy kézi, mobil lámpa áll a kicsik rendelkezésére” – tette hozzá a szakember.  Gyermek LED éjjeli fény >>LED éjjeli fény kisfilmért ide kattints >>

Az Osram hangulatvilágításai sokoldalúak, könnyű használatukkal a legkorszerűbb választásnak bizonyulnak, hiszen gazdaságosak és megbízhatóak is, melyeket az év bármelyik napján felcsillanthatunk.

Amit a LED-ről tudni kell
A LED-ek elsősorban hosszú működési idejükről nevezetesek, de a LED-es világítás élettartamánál is fontosabb lehet maga a fogyasztás. Ugyanis a LED világítási megoldásoknak jóval kedvezőbbek a fogyasztási adatai, mint más dekorációs világításoknak. A normál vagy halogén lámpák LED lámpára való cseréjével a világításra fordított összeg akár a negyedére is csökkenhet. Olyannyira, hogy ha egymillió háztartás egyetlen izzót LED fényforrásra cserélne, az annyival kevesebb szén-dioxid kibocsájtást jelentene, mintha 17 millió fát ültetnének.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3266 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Templomi rózsaablak-mandala díszíti Uruguay 1995-ös karácsonyi bélyegét.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x