9 szuper ajándék ezoterikus ismerőseidnek


9 szuper ajándék ezoterikus ismerőseidnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A spiritualitás iránt érdeklődő ismerősöknek, barátoknak ma már nem nehéz jó ajándékot találni. Íme 9 olyan igényes, minőségi ajándék, amit mi is jó szívvel ajánlunk! 

Az új Balogh Béla-kötet: Elkezdődött

Balogh Béla napjaink egyik leghitelesebb spirituális tanítója és gyógyítója, méltán követik munkáit egyre többen, akik valódi, szívből jövő útmutatásokra vágynak. Legújabb kötete a
korszakváltáshoz ad támpontokat, felkészít a lehetséges változásokra és hasznos gyakorlatokat ajánl ahhoz, hogy az átmenet könnyed és békés legyen. Bárkinek jó ajándék lehet, hiszen a témája nem is lehetne aktuálisabb, a nyelvezete pedig erős, mellébeszélés és körítés nélküli, mégis letisztult és végtelenül szeretetetteljes  – ahogy Balogh Bélától megszokhattuk!

Balogh Béla: Elkezdődött


Örök Idők Angyalai naptárkészlet – angyaltáblával, avatott angyalingával
Akár az őrangyalunkkal szeretnénk kapcsolatba kerülni, akár más segítő angyalokkal, segítségünkre lehet az Örök Idők Angyalai készlet, amelyet használva inga, angyalkártyák és minden fontos információt tartalmazó tábla révén kérhetünk útmutatást a magasabb birodalmak lakóitól. Egyaránt jó választás azoknak, akik már járatosak a tiszta angyalmágiában és azoknak is, akik most ismerkednek vele.
Nézd meg itt >>


Az új Kryon-könyv Lee Carroltól
Lee Carroll az egyik leghitelesebb médium, aki már hazánkba is ellátogatott két alkalommal. Nem kis rajongótáborral büszkélkedhet, 11 magyarul is megjelent könyve okán is a legsikeresebb ezoterikus írók között tartjuk számon. Nem véletlen, hiszen az általa tolmácsolt üzenetek rendkívül tiszták, szeretetteljesek és hasznosak, gyakorlati tartalommal is bírnak. A legújabb, 12. kötet is már a boltok polcaira került, telistele új és a valóság legmélyebb természetéről szóló különös információkkal.  Ennek a könyvnek nemcsak azok fognak örülni, akik már ismerik és szeretik a Kryon-közvetítéseket, hanem azok is, akik még nem, de nyitottak a valóság egészen új értelmezésére – amelyet már a legfrissebb tudományos kutatások is alátámasztanak.
Kapható a könyvesboltokban és a kiadó honlapján is megrendelhető >>


Mátrai Vanda: Álomkatalógus

Mátrai Vanda írónő és tréner első kötete egy valódi gyöngyszem a spirituális irodalom ékszerei között. Ennek a rendkívül jól megírt, sodró lendületű regénynek bármelyik ezoterikus érdeklődésű ismerősünk örülni fog, aki kedveli a különleges, fantáziadús történeteket és a mélyenszántó, gondolatébresztő írásokat. A könyv egy felébredés története – és általában mindazok számára is felér egy ébresztővel, akik elolvassák.
Az írónő emellett egyedi önfejlesztő tréningeket is tart, hőlégballonozással, városi kalandtúrával vagy épp leheletnyi harcművészettel fűszerezve – a bevállalós ismerősöknek ezek is szóba jöhetnek!
További információ Vanda honlapján >>


A Megvilágosodó Szív Ébredése tanfolyam
Ez a négynapos tanfolyam Drunvalo Melchizedek világhírű kurzusa, amely Magyarországon is elérhető.  Drunvalo az első a jelen kor tanítói közül, aki a szív bölcsességét összekapcsolja a szakrális geometriai alapokon nyugvó emberi fénytest, a MerKaBa aktiválásával és egy jól használható technikát nyújt a szív terébe való belépéshez. Ezt az egyedülálló állapotot tapasztalják meg a résztvevők a négynapos tanfolyamon, amelynek egyediségét a pazar, színes környezet, az ínycsiklandó ételek (teljes vegetáriánus ellátás), a nagy gonddal kiválogatott meditációs technikák és zenék biztosítják. Ha ismerősöd nyitott a csodára és szerinted szívesen gyógyulna, tanulna egy spirituális játszóházban, fizess neki elő a jövő évi tanfolyamra >>

Holdnaptár

A Harmonet határidőnaplója holdnaptárral évek óta bizonyított – jó vele dolgozni. De hogy ne önmagunkat dicsérjük, álljon itt egy olvasói ajánlás:
„2010 óta használom a Harmonet naplót, amit imádok benne, hogy elfér a táskámban, megfelelő méretű, megjelenése figyelemfelkeltő, sokrétű.Sokan megkérdezik, hogy hol vettem, hol lehet beszerezni. Minden évben megveszem, sőt még ajándéba is adom,  mindig pozitív véleményt kapok róla. Az tetszik még, hogy minden évben van benne valami plusz. A 2012-es ebook a Tudatos álmodásról nagyon jó ötlet volt. Imádtam.”
Az akciós csomagokért ide kattints >>

MET – érintésterápia kezelés
MET – vagyis Muscle Effect Therapy - önismeret szavak nélkül, az érintés erejével. Rendkívül kifinomult terápia, amely alkalmas diszharmónikus testi működések, feldolgozatlan lelki traumák, mozgásszervi és más betegségek, sérülések gyógyítására.  A feldolgozatlan konfliktusok fizikai feszültséget okoznak és a test elégtelen működésének különböző formáihoz vezethetnek.  A finom érintés tudatosítja az izomfeszültséget,  és felszínre hozhatja az itt raktározott érzelmeket, esetleg az emlékeket is, hogy azokat feldolgozhassuk. Az érintés fájdalommentessége biztonságtudatot kelt a testben és a lélekben egyaránt,  így könnyebben felszabadulhat a traumák hatása alól. A tudat a blokkolt energiák feloldásával segíti a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulását. Ha ismerősöd érdeklődik az önismeret, a múlt feldolgozása iránt, esetleg kifejezetten testi-lelki problémái is vannak, vegyél neki ajándékba MET-kezelést, vagy akár bérletet! A karácsonyi akcióért ide kattints >>Személyes horoszkóp

Ha az illető, akit megajándékozni szándékozol, érdeklődik az asztrológia iránt, valószínűleg örülni fog a saját, személyes horoszkópjának. Ezt a horoszkópot a Harmonet asztrológusa, Kunsay Melinda személyesen készíti el, a megadott születési dátum alapján egyedi elemzést ad a horoszkóp tulajdonosáról. A horoszkópok terjedelme a kiválasztott szolgáltatástól függ, de minden esetben művészi fedőlappal és hátlappal, összefűzve, a fedőlapon névvel ellátva kapod meg, így valóban szép ajándék lehet.
További információkért kattints ide >>

Horoszkóp magazin előfizetés
Nemcsak érdekes, hanem hasznos és igényes ajándék is lehet a megújult Horoszkóp magazin olyan barátaidnak, akik mélyrehatóan érdeklődnek az ezotéria, az asztrológia témaköre iránt. A több mint két évtizede a hazai piacon lévő lap a legrégebbi és legnagyobb példányszámú asztrológiai magazin. Nem csak jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kínál, hanem hasznos információkkal, tudományos igényességgel készülő előrejelzésekkel, a mindennapi életben is alkalmazható tippekkel és tanulnivalóval is ellátja az asztrológia iránt érdeklődőket. A februári lapszámtól az asztrológián kívül az ezotéria, a természetgyógyászat több ága is helyet kap, érdekes hírek, interjúk is olvashatók a havonta megjelenő magazinban.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2272 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Murillo festménye, a Pásztorok imádása látható Spanyolország 1970-ben kiadott karácsonyi bélyegén.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x