Mentőöv - segíthet, ha elvesztetted az állásodat a koronavírus...
Címlap / Karrier / Mentőöv - segíthet, ha elvesztetted az állásodat a koronavírus miatt

Mentőöv - segíthet, ha elvesztetted az állásodat a koronavírus miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

A Mentőöv állások nevű új oldal célja, hogy a veszélyhelyzet miatt leállt szektorokból olyan irányba tereljék az értékes munkaerő-túlkínálatot, ahol éppen nagy szükség van új dolgozókra. Ez a segítség minden munkakereső számára ingyenesen elérhető.  

A koronavírus miatt kialakult helyzetben számos cég felfüggesztette a toborzási tevékenységét és több iparágban is elkezdődtek a létszámleépítések. Az állásportálra regisztráló új felhasználók száma 15%-kal növekedett az év első heteihez képest. Ezzel párhuzamosan a kiskereskedelem egyes területein, különböző ügyfélszolgálati pozíciókban és általánosan a mezőgazdaságban is megnőtt a vállalkozások munkaerőigénye.

Az új oldal célja, hogy az állásukat vesztett munkakeresőket és az őket azonnal alkalmazni tudó munkáltatókat a lehető leghatékonyabban kösse össze.„A veszélyhelyzet bejelentésekor azonnal elkezdtünk dolgozni a megoldásunkon, amivel a munka nélkül maradt dolgozók helyzetén javíthatunk. A Mentőöv állások oldalon bárkinek, eredeti beosztásától és tevékenységétől függetlenül igyekszünk hatékony segítséget nyújtani az alkalmi, azonnali esetleg részmunkaidőben végezhető állások megtalálásában. Ezek mellett gyakorlati tanáccsal támogatjuk a jelentkezőket. Ez a szolgáltatás minden munkakereső számára ingyenesen elérhető” - mondta Varga Balázs, a Profession.hu marketingvezetője.

Az állásportálon jelenleg több mint 7000 állásajánlat található.

Kép: vinayakg / Pixabay
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x